Zage turbo kit @0.6bar
işçilik: Tork Garaj
yazılım: remaps Umıt Dogan
aracta herhangi bir hafifletme yok. 2 kişi var biri ben(115kg) digeri mehmet abi (90kg)
Honda Civic Turbo Acceleration - Car Videos on StreetFire
Printable View
Zage turbo kit @0.6bar
işçilik: Tork Garaj
yazılım: remaps Umıt Dogan
aracta herhangi bir hafifletme yok. 2 kişi var biri ben(115kg) digeri mehmet abi (90kg)
Honda Civic Turbo Acceleration - Car Videos on StreetFire
27 saniye civarı sanırım doğru baktıysam maşallah kazasız belasız kullanın cuflamalar fln cok zevkli olmuş :)
22 sn civarı 100-200sn hızlanması var. WRX i geçen civic değil demi bu?
stock ınternal mi , motor içine girilmişmi ?
bana yavaş geldi panpa. birde vitesler hem geç hemde üst devirlerde atılmamış sanırm ??
kesiciye yakın atıyorsunuz zaten gayet güzel bence :)
Öyle birşey yok kardeşim , araç nerde en verimliyse o şekilde basılır ölçülür, ister sıfırdan kalkar ister 99kmde basar ister 3. viteste ister 4. viteste basar.
Biraz daha basınç açılabilirse çok zevkli olur biraz yavaş geldi bu hali , Maşallah emek verenlerin eline sağlık.
masallah kazasız belasız inşallah
eski , kendi arabamı görmüş gibi oldum.. çok hızlı olup uçup kaçmasada çok zevkli oluyordu namussuz turbo haliyle :D
banada pek hızlı gelmedı bıraz daha basınc acmak gereklı sankı kazasız belasız surusler.
Maşallah kazasız belasız
Maşallah, Çuf sesleri falan çok güzel...
maşallah güzel olmuş
Maşallah çok güsel olmuş acaba otomatik vites fd6'yı turbolayan varmı ve yakıt degerlerini söylermisiniz.TEŞEKKÜRLER.:icon_tup::icon_tup:
maşşallah araca emegi gecenlerin ellerine saglık banada yavaş gibi geldi....
Maşallah, imkan varsa K20 swap yapabilirseniz cok guzel olur. Ben cok istiyordum ama kismet olmadi :)
Wrx i gecen civic..,
motor ıcı tamamen standart, sadece enjektor takıldı; standart enjektorler yetmedıgı ıcın.
resolarla denedıgımız aksam gerı donerken ben kullanıyodum, o sıra aklımıza geldı cektık. bende emanet oldugu ıcın cok zorlamak ıstemedım. 7000e gelmeden sakın sakın attım vıteslerı. harbı atsam bov cuflamaya bıle vakıt bulamıyo :D
18 advanlar takılıyken atmosferık halınıde kullandıgım ıcın eskı halının nasıl hantal sımdıkı halının de ne kadar eglencelı oldugunu gormek , salyangozlara olan hayranlıgımı artırıyor :D:D
suan 0.6barda yurutuyoruz zaten. 1.3bARlar falan cok zevklı olur ama motor ıcı standartken rısklı olur oralar :)