1.
PAKET SSTEM 24 - KICKER DX-200.4, ES-12, DS-650.2, MTX AUDIO KIT001
2.
XETEC V200.4 4 KANALLI AMPLFKATR + JBL CS1214 30CM SUBWOOFER + JBL GT5-650C COMPONENT SSTEM KAMPANYA
sizce hangisi tercih edilmeli :soru:
Printable View
1.
PAKET SSTEM 24 - KICKER DX-200.4, ES-12, DS-650.2, MTX AUDIO KIT001
2.
XETEC V200.4 4 KANALLI AMPLFKATR + JBL CS1214 30CM SUBWOOFER + JBL GT5-650C COMPONENT SSTEM KAMPANYA
sizce hangisi tercih edilmeli :soru:
Ben olsam kicker varken jbl' e hiç girmem. Arada çok ufak bir fiyata farkı var.
oyle diyorsun ama kime sorduysam jbl al dedi aklım karıstı.ozellik bakımından da zetec ampli fln daha iyi gozukuyor.birde kickerin comp. u alt seviye oldugu icin sorunlu dediler yanabiliyormus fln.tabi bunlar kulakdan dolma bilgiler...
Watt olarak besleme yönünden kesin bisey diyemem ama ben kicker tercih ederdim.Jbl'in komponentlerini nedense sevmiyorum ve bicok kişidende olumsuz yönde seyler duydum.
Allah Allah yaa banada tam tersi jbl i al dediler napcaz simdi :D
kesinlikle kicker al nedeni'ni sorucak olursan jbl'in mid tiz takımı beş para etmez crossoverları çok dandik tiz için herhangi bir koruma dervesi yok kicker'da var ve kickerin crossoverları daha iyi amplifikatör'de yine kicker sebebi xzetec anfi çok başarılı bir amplifikatör değil hoparlörlere dc voltaj yolluyor ve frekans ayarlarını yapmak çok zor subwoofer'da jbl biraz set çalar kimi sever kimi sevmez kicker biraz daha yumusak ve softtur
tam istedigim seyleri soyledin valla sub da ozellikle yumusak seviyorum tok bas istemiyorum.
jbl de comp. ları bir ust seri dusunmustuk gto 608c olarak
ben bu 2 seçenek arasından kicker dedim çünki daha iyi bu paketi alıp sadece mid tiz takımını değiştireceksen yapma derim hem pahalı olucaktır hemde gereksız jbl'in gto serisindede aynı crossover kullanıyor ufak defek değişiklikler var ama degmez diye düşünüyorum
eyvallah tesekkur edeirm.zaten kıcker da aklım kalmıstı simdi daha iyi oldu.kıcker icin konusayım o zman yarın.
dedigim gibi comp. isinden hic anlamam ama eminin ne olursa olsun bana cok iyi gelecek :D onun dısında bas konusunda hassasım :D tok bas istemiyorum derin yumusak bas istiyorum :D dedigine gorede kıcker benim isteklerime daha uygun bir set burada
kesinlikle paket performans ve fiyat açısından iyi
sen davul zurna dinlemiyorsun arabada benim gibi jbl alma o nedenle :)
jbl cacık ona hıc gırmede kıckerın o bassı da cok cacık.bn olsam .kıcker 1 ust sevıyem bass kıckerın o compları artı zetec amfıyı alırdım .
jbl in comp. ları vardı arkadaşın 306 da çok iyiydi valla dandik amfi olmasına rağmen :)
ahahah bu gece bitmez :D cok farklı yorumlar , tavsilere geliyo yarın sabah gidicem taktırmaya boyle giderse zor :D