yaklaşık 10 dakika önce bir patlama oldu bir sürü ambulans geçti haber sitelerinde bir bilgi yok gören duyan varmı?
Printable View
yaklaşık 10 dakika önce bir patlama oldu bir sürü ambulans geçti haber sitelerinde bir bilgi yok gören duyan varmı?
Etilerde olduğu hakkında bir duyum aldım Ak merkezin orada
Etiler ve civarında bulunan kişiler, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve yaralıların bulunduğunu belirttiler. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. İlk bilgilere göre bir yaralının olduğu belirtiliyor.
Patlamanın çok şiddetli olduğu ve İstanbul'un birçok bölgesinden de hissedildiği öğrenildi.
Etiler'de patlama - Mynet Haber
bunların ta aes....inşallah onemli bir şey yoktur..
Demin baktim otelcilik lisedinin onunde olmus olay pek bisey goremedim ama bayaa ambulans war
Patlama etiler koç köprüsünün ordakı durakta meydana geldı olay sırasında tam otobus durağını geçmıs akmerkezın onundekı ısıklardaydık
ambulans ve bırcok polıs arabası mevcut suan
8 yaralı oldugunu söyliyolar şuan yollar kılıt işe gelemeyen bıcok kısı var bızde
Yaz geliyo diye kudurdu gene o.... çocuklari.....
adi serefsızler kudurdular yıne
o. cocukları basladılar yıne...
1polıs 7 kısı yaralanmıs .... gecmıs olsun yaralılara
çöp kutusuna bomba koymuş şerefsizler
İsallah ölen olmaz bayagi sesli patlamış
valilik ilk açıklamayı yaptı 7 kişi yaralanmış ucuz atlatılmış gibi gozukuyor...
hayati tehlike yok diyolar ama ?
kahpe cocukları, kudurdular gene soktumun evlatları..
Gtlerinde patlasın o bomba. Şerefsiz vatansızlar.
Yaralılara acil şifalar.
Evden çıkarken bir ses duydum demekki baya şiddetli bir patlama ki taa kadıköyden duyuldu
Allah yar ve yardımcıları olsun