-
CLIO RS sorgulama
-
UR plakalı olanı tavsiye ederim 106 yı almadan önce çok almak istediğim bir arabaydı
-
aracı ınceldınızmı kaza bela yurru nasıl
-
ok gibi duruyor ve yürürü içinde gayet tatminkar deniyor,sahibini bire bir tanımıorum fakat çok ortak arkadaşımız var
-
anladım bılgı ıcın tsk ler
-
Açıkcası UR eskiden baya başarılıymış sonradan pistlerden uzaklaştı
Diğer NRS RS son aylarda çok el değiştirdi
Zaten RS alıcaksan ilk başta arabayı uzun vadede benimseyeceksen almalısın
2-3 ay sonra satıcaksan ikisinide alabilirsin :)
-
yok ben uzun sure bınmek ıcın alıorum yanı sıkıntısız bınıcı ısı esk bır defa rs gırmıstı zamnında oda 4 defa falan trıger kopartmıstı şese kayıktı yanı ole sorunlu bısı ıstemıorum yanı ufak tefek degısenı varmıs yok boya varmıs o sorun degıl dedıgım gıbı kalıcı kazalı olmasın ıyı yurusun yıpranmamıs olsun yeter sızın baska bu fıyatlara bıldıgınız rs varsa paylasırsanız sevnırım
-
Açıkcası yakından gör iki arabayı
İkisininde bilindik kazaları belaları yok
Hangisi hoşuna giderse kullanımı onu alırsın
Ama genede Servise gösterip almanı şiddetle tavsiye ederim
-
ıstanbulu bılmıorum hıc gıtmedımde servısı nerdedır nedır bılmıorum yanı araca baktırmam cok sıkıntı olucak yanımda usta gotursem o zamnda esk ustaları hayatında rs gormemıskı bu ıyı bu kotu dıe yorum yapmamaz sadece yanımda kaportacı goturbılırım su degısmıs su sole olmus dıebılır :)
-
Tanıdık yetkili 2 tane Mais servis yerleri var
İkiside karşıda Anadolu yakasında
Bi ihtimal lazım olursa haber edersin arar konuşurum iki yerlede
-
aynen ole ayaparız olmadı tech te forostercı yıgıt var ark ım olmadı onu alıcam yanıma bı sekılde ılerdıe sıkıntı yasmamk ıcın bakıtmrak gerekıo max 20 gun ıcınde bıtane alıp esk sokmak ıstıorum rs ılk arabam 1,4 clıoydu bakalım 1,4 2,0 arsında ne fark var :):):)
-
ilk arabanın önüyle arkası ayrı renk gibi duruyo :)
-
cok fazla parlıo belkıde ondandır benımde dıkkatımı cektı ıns aldıgımız aractan yuzumuz guler
-
Her ne kadar 1.4 grisi ile 2.0 grisi düz mantıklan gri densede
Renk kodları çok farklıdır
Türkiyeye sadece gri renkte geldi ( renault 647 ) boya kodu diye geçer :)
RS ler ap ayrı araçlardır
Büyük bir ünlü düşünür abimiz derki
'':ıçın bir kere nubuk koltuguna değdi mi vazgeçmezsin bu rs'lerden''
2 sene olcak benimde iyiki almışım
-
hehehe allah tamamnı erdırsın ın s bızıme yuzumuz guler rs ten
-
UR u daha bugün gördüm avcılarda semtimizin arabası çiçek gibi bi araç dıştan çok güzel duruyor sesisde mükemmel :) Sahibi bora abi benim muhabbetim yok ama arabayı fazla yormayan biri çnkü devamlı sakin giderken görüyorum ur rs 14e alınacak güzel bi rs bence :)
-
-
yapılan butun orumlar ur tavsıye edıo aracı daha ayrıntılı bılen varmı acaba
-
Ur rs bora abiden öncede avcılardaydı armağan abideydi aynı temizlikteydi. Ben kazasını falan hiç duymadım Rs sahipleri daha iyi bilirler tabi bende semtimizde olduğu için görebildğim kadarını yazdım :)