Uzun zaman oldu sanırım :)
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar :)
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Printable View
Uzun zaman oldu sanırım :)
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar :)
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Video güzele benziyor Buğra yine kalite kokuyor fakat araç hakkında pek olumlu düşüncelerim yok malesef :) Güzelim R'a yapılacak tek şey sanırım güzel bir Coilover kitle alçaltmak fakat bu araç jantlar , o kaput , mandallar , bagaj ile cam arasında kalan spoiler , arka tampondaki kocaman KW stickerı ne bileyim LSD kapılar falan gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ne kadar yazsam boş :) Neyse sahibi kazasız belasız kullansın senin de ellerine sağlık tam halini de en kısa zamanda bekliyorum şahsen :)
Teşekkür ederim. Otomobil hakkında ben pek yorum yapamıyorum :) Dediğin gibi; zevkler ve renkler tartışılmaz. Yalan yok, benimde eleştirebileceğim noktaları var ama dediğim gibi, saygı duymak lazım =)
Bu arada, internete maalesef tamamlanmış ve bitirilmiş formatı koyamıyorum. Anlaşmama göre bu suç teşkil ediyor. Ama teaser zararsız :)
Yine bir Buğra klasiği :) Ellerine sağlık.. Araç hakkındaki düşüncelere bende katılıyorum :)
Ama video yine kalite kokuyor.. :)
video sadece bendemı acılmıyo ?
o degilde bu araba normal scirocco degil mi ? sonradan R yapıldı diye biliyorum ben :S
video açılıyor,
video çok güzel olmuş ama araç maalesef çok kötü :o
videonun tamamını nasıl izlicez :)
Sorun hala devam ediyor mu? Bazen tarayıcılar bu tip problemleri yaratabiliyor.
Gördüğüm kadarıyla R modeli ve Stage 1'e yükseltilmiş.
Teşekkürler. Videonun tamamını izleyebilmen için benim bir kaç bişi söylemem gerekiyor :) Ama Özgün'den izin almadan, belirtemem şu an için.
Buğra bu Mobility Chanell ne ayak 2 aydır kitledi beni çok sağlam geliyor sanırım.
Baya bi sağlam geliyor hemde abi :) Ekip, hep vizyon sahibi genç yetenekli insanlardan oluşuyor.
Facebook albümüm herkese açık : Facebook
Eline sağlık abicim:)
cok güzel bi video olmus ellerinize saglık diger vidyolarınız gibi buda kalıte kokuyo:)
maşallah abi yine cok güzel bir iş cıkartmışsın araç içinde zateen yazmişsin:)
Araba king beyler (en azından plakası) :D.
arabaya yazık olmuş ama hala kurtarılabilir yani çok geç değil .. buğra eline sağlık güzel video her zamanki gibi
Eline sağlık arabanın sahibide yanlış anlamasın ama daha kötüsü olamaz heralde :(