-
Supra 40-180mph acceleratıon - Ankara
-
bu hangi araç acaba pt plaka olan mı maşallah güzel ilerliyor
-
massallah gercekten ıyı uzuyor..
-
Özgün dönd ankaradan videolar gelmeye başladı :D
Maşallah Harika hızlanıyor
-
biraz hızlı:D:D:Dmaşallah
-
mat sıyah olan supra sanırım tork garajın onundekı yanlısım yoksa...
-
maşallah gercekten başarılı bi 2jz
-
Telefondan izliyemiyorum su an videoyu ama peak garage Serdar tork garage ve ozgune tesekkurler böyle bir araba yaptıkları için.İstanbul'da satilirken almak için 4 kere gidip gelmiştim ama kısmet değilmiş :) Masallah...
-
Maşallah....
...düğünde yaktığı lastiği hatırlıyorum,halen Tork Garaj zemininde izleri mevcut
-
-
-
Alıntı:
ice Nickli Üyeden Alıntı
Telefondan izliyemiyorum su an videoyu ama peak garage Serdar tork garage ve ozgune tesekkurler böyle bir araba yaptıkları için.İstanbul'da satilirken almak için 4 kere gidip gelmiştim ama kısmet değilmiş :) Masallah...
Katiliyorum abi, el degisti ama cok emin ellerde gene.
Isallah seninkide cam gibi olacak :)
Masallah bu arada
-
Maşallah, allah nazarlardan saklasın, çok güzel bir hızlanma & wideo ;)
-
sesi az ama hızlanma cok basarılı bence tam gücünde degil bu arabayı daha hızlı görürüz gibime geliyor:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-
ben ellemedim korhana atmıştım onun üstünden düzenlemiştir sanırsam güle güle bin cenk abi :)
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
ben ellemedim korhana atmıştım onun üstünden düzenlemiştir sanırsam güle güle bin cenk abi :)
teşekkür ederim özgün ;)
-
Cok guzel masallah ... Kac devirde tam gaz basmistin ?
100-200 olctunuz mu buarada :)
-
4.saniyede sag ustteki arabaya bakin hizlanmaya baslayinca nasil kafa kaldirdigini birde nasil hizlandigini iyice gosteriyor :)
Buarada tekrar izledim sanirim 3000 devirde tam gaz basliyor.. Sikistirmasi kacti aracin ?
-