-
Eski Kanada F1 Pisti Mont-Tremblant da Arabam ile Bir Lap
Bonus Pics:
The Contour in a sea of BMW's. (was a BMW track day)
-
Cok zevkli bir pistmis gercekten.
Instructor'dan sonra kendiniz tur attiniz mi yoksa sadece biri esliginde mi izin veriyorlar?
-
-
-
özlemiştik :)
Alıntı:
NETMAR Nickli Üyeden Alıntı
aracın speclerı nedır
http://www.techturkey.com/forum/otom...i-arabasi.html
-
Alıntı:
Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı
Cok zevkli bir pistmis gercekten.
Instructor'dan sonra kendiniz tur attiniz mi yoksa sadece biri esliginde mi izin veriyorlar?
Bayagi hizli bir pist, arabanin frenlerinde sorun oldugundan 5ci vitese gecmiyordum zaten ve cok erkenden fren yapiyordum.
Benim icin ogretmen sart degil cunku bayagi bir pist tecrubem var. Tecrubesiz kisilere sart. Bu ogretmen zaten Kuzey Amerika nin kuzey kismindaki en iyi ogretmen olarak biliniyor, zaten o yuzden bende her zaman ogrenilcek bir sey oldugu icin onun yanimda oturup bana ogretmesini istedim.
Alıntı:
NETMAR Nickli Üyeden Alıntı
aracın speclerı nedır
Levent'in eline saglik, bulup eklemis, assagi yukari ayni specler, bu sene bir kac degisiklik yapildi.
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
ford fenalarda ..
:icon_tup:
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
:heyoo:
-
Intake ve yeni nesil kaliperler güzel olmuş özellikle abi,
Disk çatlatma olayını aşabildiniz umarım? :)
-
Alıntı:
Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
Bayagi hizli bir pist, arabanin frenlerinde sorun oldugundan 5ci vitese gecmiyordum zaten ve cok erkenden fren yapiyordum.
Benim icin ogretmen sart degil cunku bayagi bir pist tecrubem var. Tecrubesiz kisilere sart. Bu ogretmen zaten Kuzey Amerika nin kuzey kismindaki en iyi ogretmen olarak biliniyor, zaten o yuzden bende her zaman ogrenilcek bir sey oldugu icin onun yanimda oturup bana ogretmesini istedim.
Bencede en iyisini yapmissin, tecruben cok olsa bile bole iyi hocalarin her zaman cok getirisi olur.
Basarilar.
-
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Intake ve yeni nesil kaliperler güzel olmuş özellikle abi,
Disk çatlatma olayını aşabildiniz umarım? :)
Disk catlatma olayi bittide, simdiki frenleme gucu de kaliper braketlerini yamultmaya basladi :D Bisiyi yapion, digeri kiriliyor.
Alıntı:
Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı
Bencede en iyisini yapmissin, tecruben cok olsa bile bole iyi hocalarin her zaman cok getirisi olur.
Basarilar.
Tesekkur ederim.
-
Şu frenlerden çektiğin kadar başka hiçbir şeyden çekmemişsindir herhalde abi :)
Ayrıca pistte gerçekten iyi sürüyorsun ben de pist tecrübesi edinmek isterdim... Şu videodan sonra daha da iştahım kabardı :D
-
Alıntı:
Disk catlatma olayi bittide, simdiki frenleme gucu de kaliper braketlerini yamultmaya basladi :D Bisiyi yapion, digeri kiriliyor.
Tesekkur ederim.
Hadi ya benden bundan korkuyorum. Hangi malzemeden braketler. Ben 7075-T6'dan yaptıracaktım bu hafta. Gerçi ben slick kullanmıycam ama tırsıyorum.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Hadi ya benden bundan korkuyorum. Hangi malzemeden braketler. Ben 7075-T6'dan yaptıracaktım bu hafta. Gerçi ben slick kullanmıycam ama tırsıyorum.
Cast Iron malzeme. Bracketlerin takildi yerler yamuluyor, arabanin kendi parcasi yani. Turkcesini bilmiyorum ama ingilizcesi "spindle" yada "knuckle" deniliyor.
-
Çok güzel bir aracınız var maşallah:) Ben tahmini güç ve araç ağırlığını merak ediyorum sakıncası yoksa?
-
Alıntı:
arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir aracınız var maşallah:) Ben tahmini güç ve araç ağırlığını merak ediyorum sakıncası yoksa?
Tesekkur ederim. 260hp ile 260Nm tork civari olmasi gerekiyor bu hali ile. Daha yazilimi tam yapilmadi, bu base tune sadece calisip surebiliyim diye. Agirlik ise 1370kg civari olmasi gerekiyor, yakinda corner balance olacak, o zaman tam rakamini soyleyebilirim.
-
Alıntı:
Cast Iron malzeme. Bracketlerin takildi yerler yamuluyor, arabanin kendi parcasi yani. Turkcesini bilmiyorum ama ingilizcesi "spindle" yada "knuckle" deniliyor.
Bizde ön amortisör taşıyıcı deniyor. Temsili bir fotoğrafı varmı. Bizdekinin yamulacağını sanmıyorum bendeki setup ta. Zayıf olan nokta neresi onu merak ettim.
-
Güzel pilotaj tebrikler :) Ontario'da nerede oturuyorsun? Toronto'ya yakın mı?
-
Alıntı:
luckdove Nickli Üyeden Alıntı
Güzel pilotaj tebrikler :) Ontario'da nerede oturuyorsun? Toronto'ya yakın mı?
Tesekkur ederim.
Ottawa dayim. 4 saat uzakta, yakin sayilir :)
Track day yapmak istiyorsan bu yaz, kesinlikle Calabogie Motorsports Park a gel. Kuzey Amerika nin en guzel pistlerin den biri.
HomePage
-
Teşekkürler. Şu an atavatandayız ama oraya gelirsem gitmeye çalışırım mutlaka. :)
Ben bir kaç defa Dunnville Autordrom'a gitmiştim yakın olduğu için. Ufak bir pist ama yine de eğlenceliydi. Gerçi orayı da kapatmışlardı en son duyduğumda şikayet nedeniyle.