Bonus Pics:
The Contour in a sea of BMW's. (was a BMW track day)
![]()
Bonus Pics:
The Contour in a sea of BMW's. (was a BMW track day)
![]()
Cok zevkli bir pistmis gercekten.
Instructor'dan sonra kendiniz tur attiniz mi yoksa sadece biri esliginde mi izin veriyorlar?
aracın speclerı nedır
ford fenalarda ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Bayagi hizli bir pist, arabanin frenlerinde sorun oldugundan 5ci vitese gecmiyordum zaten ve cok erkenden fren yapiyordum.
Benim icin ogretmen sart degil cunku bayagi bir pist tecrubem var. Tecrubesiz kisilere sart. Bu ogretmen zaten Kuzey Amerika nin kuzey kismindaki en iyi ogretmen olarak biliniyor, zaten o yuzden bende her zaman ogrenilcek bir sey oldugu icin onun yanimda oturup bana ogretmesini istedim.
Levent'in eline saglik, bulup eklemis, assagi yukari ayni specler, bu sene bir kac degisiklik yapildi.
![]()
Intake ve yeni nesil kaliperler güzel olmuş özellikle abi,
Disk çatlatma olayını aşabildiniz umarım?![]()
Şu frenlerden çektiğin kadar başka hiçbir şeyden çekmemişsindir herhalde abi
Ayrıca pistte gerçekten iyi sürüyorsun ben de pist tecrübesi edinmek isterdim... Şu videodan sonra daha da iştahım kabardı![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok güzel bir aracınız var maşallahBen tahmini güç ve araç ağırlığını merak ediyorum sakıncası yoksa?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Güzel pilotaj tebriklerOntario'da nerede oturuyorsun? Toronto'ya yakın mı?
Tesekkur ederim.
Ottawa dayim. 4 saat uzakta, yakin sayilir
Track day yapmak istiyorsan bu yaz, kesinlikle Calabogie Motorsports Park a gel. Kuzey Amerika nin en guzel pistlerin den biri.
HomePage
Teşekkürler. Şu an atavatandayız ama oraya gelirsem gitmeye çalışırım mutlaka.![]()
Ben bir kaç defa Dunnville Autordrom'a gitmiştim yakın olduğu için. Ufak bir pist ama yine de eğlenceliydi. Gerçi orayı da kapatmışlardı en son duyduğumda şikayet nedeniyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)