-
16 CEE 94 | Peugeot 106 GTI Turbo
-
masallah turbocu cem ustanın yaptıgı araclardan biri 3 senedir turbolu saglıklı yuruyor hala ...
-
massallah sevımlı arabada ben 210 hp olduna pek ınanmadım..
106 gtı la ugrasıp 210 hp yapıcak adam demmekı bunla gazlıycak adamdır muzık sıstemı ıvırı zıvır ugrasmaz genelde arabada resmen 200 kg cıhaz var :D şehır efsanesı olabılır :))
-
Alıntı:
sedat s Nickli Üyeden Alıntı
106 gtı la ugrasıp 210 hp yapıcak adam demmekı bunla gazlıycak adamdır muzık sıstemı ıvırı zıvır ugrasmaz genelde arabada resmen 200 kg cıhaz var :D şehır efsanesı olabılır :))
Eger o aracı turbolayan TurboCem'se o aracdan 210 degil 510 bile cıkar :) tesisat sahibinin zevki ona bişey diyemeyiz :)
-
araç sakaryaya satılmadı mı ?
-
Maşallah güzel ve kaslı bir araç..
-
Alıntı:
arac 210 hp mi orasını bilemam ama kendi zevkidir her arabasını yükleyen her gece cıkıp roll yapıcak draglara giricek die bi kuralmı var gece kendi otobana cıkıp müziğini acıp zevkine sıkıyor olamazmı ..
-
Alıntı:
ardacngns Nickli Üyeden Alıntı
masallah turbocu cem ustanın yaptıgı araclardan biri 3 senedir turbolu saglıklı yuruyor hala ...
ben bugüne kadar hiç videosuna falan denk gelmedim varmı bildiginiz
Alıntı:
kaç hp olması gerek ? merak ettm
-
Alıntı:
O zaman performans arabalarına falan boşuna bose, jbl müzik sistemi koyuyorlar, koysunalr birer adet pioner hoparlör yeter :D 2 sene önce ankara'da standart donanımıyla en iyi zamanı yapan subarunun sahibi bilmiyor muydu bunları söktürmeyi ? İllaki verirdi motora harcadığını paranın 20de1ni söktürürdü. Ben şahsen ne kadar arabamın yürümesini istersem isteyim, arka koltuklar dahil hiç birşey sökmem arabamdan :) Bu sürücünün zevkiyle alakalı tamamiyle, 1400 rms baslı arabaya ben binmem ama başka bir arkadaş bassız arabaya binmez. İsterse araba 400 beygir olsun ister 500 :) Arabada müziğin keyfi ayrıdır :D
-
-
Aracı çok uzun zaman önce görmüştüm. Çufladığını duyunca şaşırmıştık. Araç sahibinin kendisinin usta olduğunu ve aracı kendisinin yaptığını duymuştuk ayrıca. Yanlız gücü yükselmiş sanırım. 160-170 hp gibi olduğu söyleniyordu. Basınç açıldı galiba. İşletim olarak ne kullanıyorlar acaba ?
-
-
Dyno verisi vardi sanki ozan yanliş hatirlamiyorsam onuda yükleseydin ya
-
Aracın sahibinin kendi yapması diye birşey yok. Sahibi Cihan Ünal. Aracı Yapan Bursa Turbo Cem. Aracın 210 hp net dyno'su var fakat bulamadım. Sahibi pek piyasada takılmaz. Parası var turboladı zevkini aldı.. Yazıldıgı gibi araba yüklü diye tesisat olmucak mı ? yada her yüklü araba her gece roll'e mi cıkcak ? Adam zevkine göre turboladı ve zevkine göre tesisatını koydu Cem usta verdi eline 210 hp'yi yanlıs hatırlamıyosam Murat abide verdi 140 desibeLi gezdirdi :D zaten arac su anda satıldı.
-
boyle ufak aracları turbo gormek guzel bır sey maşallah allah nazardan saklasın :)
-
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
arac 210 hp mi orasını bilemam ama kendi zevkidir her arabasını yükleyen her gece cıkıp roll yapıcak draglara giricek die bi kuralmı var gece kendi otobana cıkıp müziğini acıp zevkine sıkıyor olamazmı ..
sonuna kadar katılıyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-
Bu araç Kocaelinde'n alınmadımı turbo halde. O zaman ben karıştırıyorum. Ama neredeyse aynı araçtı bahsettiğim araç.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Bu araç Kocaelinde'n alınmadımı turbo halde. O zaman ben karıştırıyorum. Ama neredeyse aynı araçtı bahsettiğim araç.
O. Cünkü arac satıldı ve bende gecen adapazarından dönerken trafikte gördüm izmitte..
-
Araç sapancada şuan sahibi benim izmitli bi abim turboladı aracı ama bursada turbolandı 3-4 senedir çok sağlıklı şekilde yürümektedir 0.6 bar yaklaşık 200 hp civarında sorunuz olursa özelden msj atabilirsiniz..