masallah turbocu cem ustanın yaptıgı araclardan biri 3 senedir turbolu saglıklı yuruyor hala ...
S2000 turbo
massallah sevımlı arabada ben 210 hp olduna pek ınanmadım..
106 gtı la ugrasıp 210 hp yapıcak adam demmekı bunla gazlıycak adamdır muzık sıstemı ıvırı zıvır ugrasmaz genelde arabada resmen 200 kg cıhaz varşehır efsanesı olabılır
)
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
O zaman performans arabalarına falan boşuna bose, jbl müzik sistemi koyuyorlar, koysunalr birer adet pioner hoparlör yeter2 sene önce ankara'da standart donanımıyla en iyi zamanı yapan subarunun sahibi bilmiyor muydu bunları söktürmeyi ? İllaki verirdi motora harcadığını paranın 20de1ni söktürürdü. Ben şahsen ne kadar arabamın yürümesini istersem isteyim, arka koltuklar dahil hiç birşey sökmem arabamdan
Bu sürücünün zevkiyle alakalı tamamiyle, 1400 rms baslı arabaya ben binmem ama başka bir arkadaş bassız arabaya binmez. İsterse araba 400 beygir olsun ister 500
Arabada müziğin keyfi ayrıdır
![]()
Instagram: mutusgarage
Masallah araç hoş![]()
Aracı çok uzun zaman önce görmüştüm. Çufladığını duyunca şaşırmıştık. Araç sahibinin kendisinin usta olduğunu ve aracı kendisinin yaptığını duymuştuk ayrıca. Yanlız gücü yükselmiş sanırım. 160-170 hp gibi olduğu söyleniyordu. Basınç açıldı galiba. İşletim olarak ne kullanıyorlar acaba ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aracın sahibinin kendi yapması diye birşey yok. Sahibi Cihan Ünal. Aracı Yapan Bursa Turbo Cem. Aracın 210 hp net dyno'su var fakat bulamadım. Sahibi pek piyasada takılmaz. Parası var turboladı zevkini aldı.. Yazıldıgı gibi araba yüklü diye tesisat olmucak mı ? yada her yüklü araba her gece roll'e mi cıkcak ? Adam zevkine göre turboladı ve zevkine göre tesisatını koydu Cem usta verdi eline 210 hp'yi yanlıs hatırlamıyosam Murat abide verdi 140 desibeLi gezdirdizaten arac su anda satıldı.
boyle ufak aracları turbo gormek guzel bır sey maşallah allah nazardan saklasın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu araç Kocaelinde'n alınmadımı turbo halde. O zaman ben karıştırıyorum. Ama neredeyse aynı araçtı bahsettiğim araç.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Araç sapancada şuan sahibi benim izmitli bi abim turboladı aracı ama bursada turbolandı 3-4 senedir çok sağlıklı şekilde yürümektedir 0.6 bar yaklaşık 200 hp civarında sorunuz olursa özelden msj atabilirsiniz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)