klasik civic 1.4 performans sorusu :D
milyarlar harcasam o 1.4 hacimli 90 hp orta şeker makineden çok üstün bir performans alamıcamı biliyorum :) biraz potansiyeli zayıf ama kendi paramla katkısız tamamen kendime ait :) aldığım bir araç öle satma fikrim yok... satıp 1.6 al diyen olacakbişi olmaz ondan diyende olcak çok böyle konular gördüm :) kısmet banda sormak ve fikir almak varmış...öle sohc falan istemiyorum.. aslında fikirden öte danışmak babında benim konum... şimdi kafamda yapıcaklarımı düşünüyorum.. ve eksiklerim olacak o eksikleri ve hangi yolu izlemem gerektiğini siz abilerim kardeşlerim ve yaşıt pampalarımdan öğrenmek istedim...
şimdi önce motorun kompresyonunu ölçürdüm düzgün olduğu söylendi.. yani içine hemen girmem gerekmicek.. hımm birde ufak ayrıntı (araç otomatik... :) küfür yokk küfürsüzzz :) ) hem rezil hem rüsfa performans fakiri :D bir araç.. neyse devam..
s
-4-2-1 klasiği düzgün bir headrs (hep yazarken şüphem olur ve yanlış yazarım adanı)
-düz boru egzost (kaç mm olmalı..) soru?
-emme mafilodu 1.6ies veya ne olur ? (soru) emme koyarsak daha fazla hava gircek ...bu sefer fakire düşcek heralde beyin değişmesi gerekirmi..? gerekirse ne olcak ? bu sefer ayar yapmak için bişiler lazım olcak safc veya bnz. bu ne olcak...
-buji lerin ve kablolarının değişmesi gerekirmi yoksa bir şehir efsanesimi :) yani bir faydası olurmu...
-benzin pompası veya enjektörlere bişi yapmak gerekirmi
vs şimdilik aklıma bunlar geldi zaten başkada bişi olmaz gibi aem kasnak felan olurmuki diye düşünüyom şimdi.. aklıma geldikçe eklicem..