-
Ufo kullanıcı yorumları
Sıcak havalar malumunuz,odam da çatı katı olunca özellikle geceleri çok boğucu ve sıcak oluyo.Odaya vantilatör tarzı bi ürün almak istiyorum.
Ufo'nun ürünleri reklamdakiler kadar etkili soğutma sağlıyo mu,sonuçta klima etkisi beklemiyorum ama 50tl ye vantilatör almak yerine 150tl ye Ufo almaya değer mi bunu öğrenmek istiyorum.
Kısacası Ufo vs Vantilatör,marka model tavsiyelerinizi bekliyorum :)
-
Dükkanda ve evde var ufo. Yani klima kadar olmasada bi esinti sağlıyo. :)
-
klima 4ever diyeyim cıkma 2.el vs bak yoksa bi işe yarayacağini sanmiyorum cati kati bide
allah sabir versin :D
-
Kendi odamda ufonun şu buhar verenlerinden kullanıyorum.Çok güzel fakat bazen vantilatörü kapattığımda buharı kapamayı unutuyorum.Sabah kalktığımda odam duman altı yörük çadırına dönüyor :D Genel olarak çok rahat kullanımı.Tavsiye ederim. :)
-
pinti yukarıda al bır klıma ne olcak olum :D
-
KLİMA FOREVER :D :D missss
-
Ufo'nun en babası 200tl adam gibi az elektrik tüketimi olan bir klima dünya para,ayrıca ev kira,ev sahibi uyuzun teki yoksa fifti fifti bölüşmeyi teklif ederdim.
Ufoda model olarak önericeğiniz bir ürün var mı,buhar olayı gerçekten işe yarıyomu.
Deniz sen beni sonerle karıştırdın olm adamın her oda da klima var :D
-
biz arkadaşa yeni aldık (salona) oda büyük olduğu içinmi bilmiyorum ama hiçbi işe yaramıyo diyebilirim , ufak yerde işe yararmı bilmiyorum..
-
Duvara takılan değilde yerde olan bel hizasında klimalar var kendi su haznesi olan(atık su) onlar düşünülebilir.
Şu tipler yani;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...5096919/detay/
-
imkanın varsa seyyar klima al odanda cok buyuk degılse cok memnun kalırsın hem kalıcı cozum olur
-
400-500'lü fiyatlara çımak istemiyorum açıkçası.
Alırsam ya Ufo alırım yada düz vantilatör.
Yorumlar için teşekkürler herkese :)
-
Düz vantilatör öneririm bizde var öyle gidip 50 lira falan vermeyin.6 yıl önce almıştık dandik rubenis marka ilk alındığı günden farkı yok.25 liraya bile var 3m migrosta
-
Şu buharlı ufo vantilatör nasıl acaba bende almayı düşünüyorum
-
kuzenimin börek dükkanında var aynısında içerideki fırınların verdiği sıcaklığı tahmin edersin onlara rağmen gayet güzel bir serinlik vermişti
-
25tl lik vantilatörler Ufo bir mi yani :)
kullanıcı yorumları için güncel :)
-
Keşif için geldiler bugün duvar yok odada takacak biyer bulamadılar :)
O yüzden bende ufolara baktımda hiç güven vermiyor etraftaki yorumlar..Döşeme tipi bi klima alıcam araştırıyorum,döşemelerde fiyatlar baya uçuk duvar tiplerine göre..
Allah sabır versin çatı katı kafadan +5 derece sıcak oluyor dayanamıyorum artık..
-
anlık serinlemeden başka bir işe yaramaz aynı noktaya doğru çalıştırırsan sabah karşı bir yerin tutulur durursun :):)
valla allah kolaylık versin :(
-
Yapma bunu yapma bunu olumsuz yorum istemiyoruz :D
Şu anda bile boncuk boncuk terliyorum oda da yarın gidip alıcam artık bişiler Allah kerim :)
-
Oturma odası klimalı da arkasındaki oda Cehennem gibi. Oraya bi çare bulmam lazım PC'yi kullanamıyorum laptopa makhum kaldım.