-
Focus Jant Modeli Yardım
Focusa 4 ford jantı almıstım. Alırken dıkkat etmedim neyin jantı olduguna suan bulamıyorum hangi modellerde cıktıgını yada cıkmısmı:) fotosu bu bızım jant parcalandı 1 tane bulmam lazım servistende olsa. Buyrun jant bu
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3032523_n.jpg
-
jantın durumu nedir, eğer resm gösterebilme ihtimalin varsa yardımcı olabilirim, çünki kendi jantçıma 3 parçaya bölünmüş bi jantı yaptırdım , balans vs. hiçbir problemide yok
-
jantın fotosunu da koyarım da bugun olmaz parcalara ayrılmadı ön yüzeyi sagdam gibi ama içte kalan kısım hasar görmüş. Bugun kapalı foto çekemem ama yarın koyarım
-
ozaman hiç kafana takma halledilir
-
o zamn tamir iyi alternatifte bu jant hangi modelin jantı bilen varmı acaba:S
-
ben c-maxte gördüğümü hatılıyorum..
-
c-maxta 7 kollu var diye bılıyorum yokmu bilen hangi modelin jantı oldugunu
-
-
jant konusunda yardım beklenıyor
-
transit connectlerde bu janttan var sanırım
-
Bu konuya tekrar güncel desem:) jantlar çok hosuma gidiyor ama 3 adet var biri yok yardımcı olabilcek biri yokmu
-
-
cevabınız için teşekkür ederim jantlar çok güzel biz ankaradan almıstık jantlar çok güzel ve bence focusa yakısıyor. geçirdiğim kazada biri kırıldı bulsam ghia jantlarını satıp geri bunları takmak istiyorum ama bulamıyoruz
-
Direk servise götür ben bundan istiyorum de kafanı rahatlat :)
-
bu jantı servis bile zor getirir siz en iyisi hasar gören jantın detaylı bir resmini koyun belki tamiri söz konusudur.