Focusa 4 ford jantı almıstım. Alırken dıkkat etmedim neyin jantı olduguna suan bulamıyorum hangi modellerde cıktıgını yada cıkmısmıfotosu bu bızım jant parcalandı 1 tane bulmam lazım servistende olsa. Buyrun jant bu
![]()
Focusa 4 ford jantı almıstım. Alırken dıkkat etmedim neyin jantı olduguna suan bulamıyorum hangi modellerde cıktıgını yada cıkmısmıfotosu bu bızım jant parcalandı 1 tane bulmam lazım servistende olsa. Buyrun jant bu
![]()
jantın durumu nedir, eğer resm gösterebilme ihtimalin varsa yardımcı olabilirim, çünki kendi jantçıma 3 parçaya bölünmüş bi jantı yaptırdım , balans vs. hiçbir problemide yok
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
jantın fotosunu da koyarım da bugun olmaz parcalara ayrılmadı ön yüzeyi sagdam gibi ama içte kalan kısım hasar görmüş. Bugun kapalı foto çekemem ama yarın koyarım
transit connectlerde bu janttan var sanırım
Bu konuya tekrar güncel desemjantlar çok hosuma gidiyor ama 3 adet var biri yok yardımcı olabilcek biri yokmu
Ford fusion jantı ama tr'de bulma ihtimaliniz biraz düşük.Ben bu jantlı fusion hiç görmedim.Belki vardır ben karşılaşmadım.UK'da çıkan fusionlarda var.
![]()
cevabınız için teşekkür ederim jantlar çok güzel biz ankaradan almıstık jantlar çok güzel ve bence focusa yakısıyor. geçirdiğim kazada biri kırıldı bulsam ghia jantlarını satıp geri bunları takmak istiyorum ama bulamıyoruz
bu jantı servis bile zor getirir siz en iyisi hasar gören jantın detaylı bir resmini koyun belki tamiri söz konusudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)