1.4 TSI 170 HP Almak Ne Kadar Mantıklı ?
Beyler Golf'le 6. yılımızı doldurduk bugün :) Sağolsun 6 yıldır ailenin bir ferdi gibiydi ama istemeden de olsa yeni bir araç vakti geldiğini düşünmekteyim :)
2008 model , Jetta 1.4 Tsi 170'lik Manuel vites versiyonlardan almak sizce ne kadar mantıklı ? Garantisi bitmiş bir araç , 170 HP motorların çokça duyduğum sıkıntıları da beni soğutuyor.Ama araçta Sunroof , 35 bin km dolaylarında olması,boyası vuruğu kırığı değişeni olmaması vs de al geç diyor.
Ama şu motor olayına garanti verememem en büyük sıkıntım.Allah korusun iki üç gün sonra bi sıkıntı çıktığında garanti de olmadığından altından kalkamayacak bir sıkıntıya sokarsa beni diye çok büyük şüphelerim var.
Bir de 35.000 km , Sunroof , bej döşeme , servis bakımlı , boyası değişeni hiçbir sıkıntısı olmayan 2008 bir Jetta 170 HP tsi sizce max ne kadar değeri vardır ?
Ya da diyorum biraz daha bekleyip (***** yaz ayı ve araç fiyatları tavan yapmış durumda) yine 1.4 tsi ama 122'lik versiyonlardan alıp rahat rahat binme alternatifini mi düşünmeliyim ?
Aklım çok karışık sizlerin fikirlerini almak istedim :)