-
Ütü temizliği
Evde 2 yıldır kullandığımız ütünün tabanındaki buhar delikleri tıkanmaya başladı. Sert cisim ile kazımak istemiyorum, ***** ütünün zemini önemli kayganlık açısından falan.
Bunu nasıl temizleyebiliriz? Su haznesine bir sıvı koysak, ısıtsak, buhar gibi salsak faydası olur mu?
Bilgisi olan var mı?
-
ramazan ın bitmesine kaç gün kaldı
-
-
20 gün sanırım :D idare etmek lazm
-
hayırdır ütü aile yadigarımı ?
-
Alıntı:
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı
havalar çok sıcak
kesinlikle çok sıcak oturmus sihirli annem izliyorum :D
-
walla geçen baktım validenin ütüde aynı durum dedim bi uğraşayım daha önceden kendi içine kireç sökücü koymuş içi darmaduman olmuş.
ütü temizleyici sıvılar war içine koyup buhar moduna alıyorsun en sıcaga lavaboya koyuyorsun kendi kusuyor.
bende oda yetmedi bunu yaptıktan sonra bir leğene ütünün taban seviyesinde sıcak su koydum suyada kireç sökücü koyup ütüyü inine oturttum 3-4 saat kaldı içinde kireçleri bırakmış baya eskisine nazaran çok daha iyiydi :D anneler gününde ütü almaktan kurtulmuştum :hahaha:
-
abi kendim kullandığım kayganlaştırıcılığı sağlayan jel var. sen zemini kazı olmadı ondan süreriz maksimum performans alırız.
-
Oto yikamadaki kadin aklima geldi
-
-
-
-
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
oha manyak bişey bu :D
-
Adam gibi birşey sorduk. Ciddi cevap verenlere teşekkür.
Ta**ak muhabbeti yapmaya çalışanlara ise ...................................
-
Kireç çözücü dökersen tıkanıklıkları açar
-
Bu siteden korkulur. Konu açmadan önce 2 kere düşünmek lazım. :D
-
kreç sökücü iş görebilir gibi ama hazneden koyarsanz delebilir su haznesini. çok pahalı bişi deilse yenisi en güzel cözüm
-
Zamanında arçelik yetkili servisinde çalışırken bu problem olan ütülere, limon tuzu koyuyorduk su haznesine içinden pas gelene kadar buhar yapıyorduk pis kokar ama temizler.