ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde:D
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin :D
Printable View
ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde:D
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin :D
Bugun mehzent aradı sordu bana da :)
Yapalım ama gecen seneki mekandan memnun kalmamıstık.
Mekan önerilerini alalım, tanıdık olursa iyi olur.
Muştu sen bossun halledersin bu isi, varmı tanıdık kebapcı güzel restoran vs :D
kanka ben yiyiciyim :D :D
geçen sene gittiğimiz yere ondan önceki senede gitmiştik ve acayip memnun kalmıştık ama geçen sene gerçekten kötüydü :D ama o taraflarda yine güzel mekanlar var araştırıp fiyat almak lazım
Olm dünyanın öbür ucunda iftar yaptınız gelene kadar ölüyorduk yolda bide anadolu fatihi ekeray'ı takip edince tam oldu.
edit = muştu ondan önceki senede kötüydü yavrum
yav hergun bı ton maıl gelıo reklam bogazda iftar 70yerıne 30tl gıbısınden varmı bunları araştıran:)
kanka bana fark yapmaz beylükdüzünede gelirim :D
amaç birlikte olmak epeydir görüşemiyoruz özledim hepinizi :D
Hadi herkes düsünsün bakalım, tanıdık restoran mekan sahibi vs var mı?
Direk kapatırız zaten.
Bir de bu sene parayı önceden toplamak lazım, gecen sene maymun oluyorduk.
haydı kalkın gelın ankaraya o zaman aspava var burda hemen kapatalım abı:D yada et mangal var:D
sarıyer, bahçeköy yolu üzerinde çok güzel yerler var. hem ulaşım hem otopark açısından iyi sayılır. fiyatları araştırmak lazım güzel şeyler çıkıyor.
abi lütfen o tavukçu olmasın tekrar :D
Önce en yuksek olmasi gereken fiyati belirleyelim bence ona gore mekan arastirilmasina girilirse daha saglikli olur.
Tüm Techturkey için geçerlidir dimi ? :)
yemegın kralı burda aspavada durum doner yemeden once ıkram olarak koca ıkı tabak soslu patates kızartması,3 bazen sasırıolar 4-5 defa kıremıtte mantar ve daha saymakla bıtıremeyecegım lezız syler var bence gelın hadı:D sız sayıyı soyleyın bız kapatırız :icon_tup:
Konuyu okumadan 10dk once aklima gelmisti:) insallah yetisirim bu sene istanbula eylulde gelicem gibi gozukuyor
Kartal samare tavsiye ederim. 27,5 a reklamı vardı bugün bi alışveriş sitesinde
ben gelirim farketmez , ankara da olur , iki gün önce ordaydım bahane olur, Bi senedir İstanbuldakilerden çok Ankaradaki buluşmalara katılıyorum zati:D
hafta sonu pazar gunu org. var goksu parkında sımdılık 15-20 araba hazır buyrun gelın herkezı bekelrın kendın pısır kendın ye seklınde yalnız :D
bahçeşehir de ailemle kuzu sofrası diye mekana gittik beğendik ormanın içinde orası da olabilir :) 40 tl olması lazım iftarlık çorba ara sıcak ana yemek fanta kola karışık kuzu kepaplar köfte vs tatlısına kadar çayı çorbası hepsi kişi başı 40 dı orası