karışık kebap menülü heryer uyar bana:) atasehır tarafında 3-4 yer var buyuk adana dostlar .. sahan .. köşebaşı .. felan
Printable View
la var deme bi konuş adamlarla fiyat al :D
beyler sur kebaba gitmeyelim geçen sene bi misafirimi götürdüm ramazanda iftardan önce gitmişdik adamlar resmen ayrımcılık yapıp tatlıdan vermediler iftardan önce veremeyiz dediler sanki yoğunlar :D
beyler urfalı hacı baba diye biyer var vatan caddesininbaşında sanrım horhor diye geçiyor orasıda cok başarılıdır tavsiye ediyorm :D
sarıyerde boğazköy tarafında orman içinde güzel bi mekan var,adını unuttum şimdi..otopark sorunu falan yok bayada büyük biyer.
Fiyatlar çok uygun buyrun bekleriz :D
Anadolu Turkish Restaurant
Yiğit-Y ile ırtıbat kurarsanız kendisi bahcelıevler yayladakı Piramit Restaurantın sahıbıdır. gecen gun ıftar yaptık yemekler nefisti :D
gordugum kadarıyla otopark sıkıntısıda yok .
valla güzel biryerde yapalım toplanıp aslında hava güzel iftar mangal organizasyonu bile yapılırda çok urğaştırıyor :)
ama bu sefer mekan dağın başında olmassa çok sevinicem orta bi nokta bulsak :D
valla iyi olur :)
Düzcede Güzel Mekanlar Var. Bolu Dağıda Olabilir. Ortalama 20 - 25 TL ye Mekan Ayarlarım. Hatta Sayı Fazla Olursa Dahada Aşağılara Çekerim Fiyatı.
Ankara İstanbul Buluşması Yapılabilir. Ortak Nokta Olarak Düzceyi Seçersek Memnuniyetsiz Göndermem Kimseyi. Eğer Derseniz ki Ayarla Bir Ortam Hemen Çalışmalara Başlarım.
Ne Dersiniz ?
Edit : Bahsettiğim Rakamlara Menüler. ( Karışık Izgara Menü - Pizza Menü - Saç Tava Kavurma Menü - İskender Menü - Vs Vs Ve Yanında İçecekleri iftariyelikler falan güzel Yani Tadları ve kalitesi harika )
beyler katılım en az 30-40 kişi olur yaw her sene bu kadar adam geliyo işte ona göre fiyat alın listeye gerenk yok şimdilik
valla nabız yoklayalım bana uyar istanbul olarak dizellere toplanır geliriz ne olacak aslında