-
YN Clio Sport &VE Clio RS 172 yeni yüzüylen
-
kazasiz belasız çok şık ikisi de..
-
iki aracada maşallah.aracın bu yeni hali çok güzel oldu.bence bir tek ön tampondaki turunculardan kurtarma kısmı kaldı
-
Masallah araclara.
Selcuk o gozluklerle sexy oldugunu saniyorsun ama yaniliyorsun kardesim:) ph2 tampon garip geldi goz alisir illaki. jantlar zatn okon tampon griye donme konusunda cok hayirli bir is yapmissin. O akli verenden ve yaptirtandan Allah razi olsun:)
Aynalarim dibindeki nazarlik kusurlarida hallet bir ara. Birde yolcu kapisina bir ayar lutfen:)
-
araban bence suana kadar gördüğüm en güsel rs lerden biri kazasız belasız
-
maşallah paşa çok yakıştırıyordum ph 2 tamponu RS iyi etmişsin :icon_tup:
jantlar harkulade zaten :)
tekrar maşallah..
-
hey maşallahh selçuk çicek gibi hacı. Allah nazardan saklasın. insanın içi gidiyor bakarken. hep böle temiz bakarsın arabana inş.
-
Alıntı:
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı
kazasiz belasız çok şık ikisi de..
Eyvallah Allah razı olsun...
Alıntı:
ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı
iki aracada maşallah.aracın bu yeni hali çok güzel oldu.bence bir tek ön tampondaki turunculardan kurtarma kısmı kaldı
İlk canlı gören sendin zaten dostum onayı verdin çok şükür..Cooper s sinyali artık ölene kadar kalır :D
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah araclara.
Selcuk o gozluklerle sexy oldugunu saniyorsun ama yaniliyorsun kardesim:) ph2 tampon garip geldi goz alisir illaki. jantlar zatn okon tampon griye donme konusunda cok hayirli bir is yapmissin. O akli verenden ve yaptirtandan Allah razi olsun:)
Aynalarim dibindeki nazarlik kusurlarida hallet bir ara. Birde yolcu kapisina bir ayar lutfen:)
Tampon canlı canlı gör yanında yat ...Hatta Sexy gözlüklerimide sana hediye edeyim<:)
Alıntı:
BuraKirca Nickli Üyeden Alıntı
araban bence suana kadar gördüğüm en güsel rs lerden biri kazasız belasız
Çok teşekkürler sağolasın
Alıntı:
cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah paşa çok yakıştırıyordum ph 2 tamponu RS iyi etmişsin :icon_tup:
jantlar harkulade zaten :)
tekrar maşallah..
Çok sağolasın
-
ellerinize sağlık çok güzel çekimler. arabalar da güzel maşallah :)
tek takıldığım nokta kapı çıtası ph2, arka çamurluğa devam eden uzantı ph1, tam örtüşmüyorlar :D
-
fotolar çok iyi olmuş be.
-
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Tampon canlı canlı gör yanında yat ...Hatta Sexy gözlüklerimide sana hediye edeyim<:) n
Ben bilemiyorum neresinde yatar ne yaparim:) Masallah kardesim. Durusu yururu tartismasiz.
@Utku-- Bende kapi ayarsiz sandim. tukuruk kadar telden bakinca boyle oluyor demek ki:)
-
maşallah çok güzel olmuş özellikle ön tampondaki siyahın griye boyanması
-
maşallah şampiyona abi müzelik resmen:) ufak dokunuşlarla ç koiyi hale geldi:)
bana mı öle geldi bilmiyorum ama yolcu kapısında sanki ton farklılığı var yada ışıntanmı anlam veremedim..
1.6 şıporta da maşallah jantlar yakışmış ama bence basılması gerek:)
-
ne zaman dır diecem şu ön tamponu boyat diye,sonunda sen boyatmışsın :)
Eren e katılıorum gozlukler hiç yakışmamış :D
YN ye sonunda ben el atıcam basmak için :D
-
Selcuk masallah kazasiz belasiz bin insallah araba cok guzel olmus plakalarda tuz biber :) american tampon parklarindan vazgecmemissin :)
Diger araca ve cekimlerede masallah begendim hepsinide :)
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
Bencede abi 106 daki basııklık isteriz:D
-
Alıntı:
Epicurus Nickli Üyeden Alıntı
hey maşallahh selçuk çicek gibi hacı. Allah nazardan saklasın. insanın içi gidiyor bakarken. hep böle temiz bakarsın arabana inş.
Az çok biliyorsun dostum neler yaptık neler ettik birazda şans oldu bu durum Allahın hikmeti işte :)
Alıntı:
ukku Nickli Üyeden Alıntı
ellerinize sağlık çok güzel çekimler. arabalar da güzel maşallah :)
tek takıldığım nokta kapı çıtası ph2, arka çamurluğa devam eden uzantı ph1, tam örtüşmüyorlar :D
Kim diycek kim diycek dedim işi bilen anlıyor:D
önler yeni tip arkalar eski tip :D
Alıntı:
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
fotolar çok iyi olmuş be.
Eyvallah panpaaa seviyorum seni :)
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Ben bilemiyorum neresinde yatar ne yaparim:) Masallah kardesim. Durusu yururu tartismasiz.
@Utku-- Bende kapi ayarsiz sandim. tukuruk kadar telden bakinca boyle oluyor demek ki:)
Çok özlettin kedini Eren arıycam hemen seni :D
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel olmuş özellikle ön tampondaki siyahın griye boyanması
Açıkcası ön tampon için iyi diyende oluyordu kötü diyende ama ben orjinallikten yanayım artık 4-5 örnegi olunca etrafta siyah olarak vazgeçtm
teşekkürler
Alıntı:
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı
maşallah şampiyona abi müzelik resmen:) ufak dokunuşlarla ç koiyi hale geldi:)
bana mı öle geldi bilmiyorum ama yolcu kapısında sanki ton farklılığı var yada ışıntanmı anlam veremedim..
1.6 şıporta da maşallah jantlar yakışmış ama bence basılması gerek:)
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
ne zaman dır diecem şu ön tamponu boyat diye,sonunda sen boyatmışsın :)
Eren e katılıorum gozlukler hiç yakışmamış :D
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Selcuk masallah kazasiz belasiz bin insallah araba cok guzel olmus plakalarda tuz biber :) american tampon parklarindan vazgecmemissin :)
Diger araca ve cekimlerede masallah begendim hepsinide :)
Sizlerede çok teşekkürler arkadaşlar ,Umarım fıtıraflara bakarsan zevk almışsınızdır:)
Bu arada Lüleburgazdayım gelen gelsin yav hava güzel burda :)
-
Maşallah kanka tampon ve önü gri yapman 10 numara olmş Allah kaza bela vermesin ok gibi duruo =) bi logo olsa işte bide:)
-
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kanka tampon ve önü gri yapman 10 numara olmş Allah kaza bela vermesin ok gibi duruo =) bi logo olsa işte bide:)
:D
Kanka lüleburgazdayım gel sende