Başlıkta da sordugum gibi HTC Wildware S nasıldır? Kullanan bilen var mı acaba?
Printable View
Başlıkta da sordugum gibi HTC Wildware S nasıldır? Kullanan bilen var mı acaba?
Ben kullanıyorum, sorularınız varsa yardımcı olabilirim :)
Bende desire hd kullanıyorum abi htc ile ilgili genel sorun varsa bende yardımcı olabilirim :) Hatta bakabilirsinde telefona Karşıyakadaysan :)
en büyük sorunu bataryanın kısa sürede bitmesi
helee bide sürekli mesaj yazıp internet gibi şeyleri çok kullanıyosanız çok daha kısa sürede biter
Desire HD için konusuyorum ilk aldığımda pili 1 gün bile gitmiyordu anroid sürümünü güncelledim sonra şarj yöntemini öğrendim .
yukarıdaki menüden mobil interneti sadece kullanıcağım zaman açıyorum günde 5-10 sms atıyorum 1-2 de görüşme yapıyorum geri kalan facebook twitter fsq hesaplarım senkronize ve açık durumda internet kapalı olduğunda aktif değiller 2-3 günü buluyor şarjı bitince kapatıp şarj ediyorum sonra açıyorum restart atıp tekrar şarja takıyorum böylelikle bayağı bir süre gidiyor şarjı .
kampanyayla falan alınmayacaksa, Motorola Defy'i de incelemek lazım :) Su geçirmiyor toz almıyor, darbeye dayanıklı 800mhz işlemcili, 2.2 android vs.
Su altında Foto ve video çekme imkanı...
Wildfire S yerine, Huawei Sonic veyahut Huawei X5 gibi modellere de bakmanızı öneririm.
Ahmet abi, napsak açsak mi Android başlığı? Tutar bence. :)
wildfire giriş seviyesi bir telefon. sıfır htc alacak olsam en azından desire s falan bakardım.
bugün yeni 3D yani üç boyutlusunu gördüm manyak bir telefon ben htc touch diamond kullanıyorum çok zor bir telefon eşimde htc sensation 4g var o çok memnun internet ve ekran ayarını kısarsan 2 gün gidiyor ama aklım 3D kaldı. HTC çok kaliteli bir telefon.
htc desire z aldım. 3-4 gün oldu. önceden iphone 3gs kullanıyordum. çok memnunum. şarjı çabuk bitiyor. haricinde baya iyi.