Arkadaşlarla tartışıyorduk bide sizlere soralım dedik.Alacak olsanız 306 Gti mı tercih edersiniz yoksa Clio RS'i mi?
Sebepleriyle söylersek daha açıklayıcı olur herkese yorumlar için şimdiden teşekkürler :)
Printable View
Arkadaşlarla tartışıyorduk bide sizlere soralım dedik.Alacak olsanız 306 Gti mı tercih edersiniz yoksa Clio RS'i mi?
Sebepleriyle söylersek daha açıklayıcı olur herkese yorumlar için şimdiden teşekkürler :)
Rs tabikidee
bnce 306:icon_tup:
bn tartışmaz rs alırdım :D
rs le 306 aynı fiyat gibi ...ben olsam rs alırdım çünkü hem seri hemde 306 dan az yakıyor
Bende RS alırdım en azından model olarak daha yeni :D ama gelgelelim ki 306'nın şifreyle çalışması beni benden alıyor :D bide bunların yol tutuşu nasıl acaba??
kardeşim almıycaksan niye soruyosun anlamadım gitti....
konular açılmıştı önceden biraz forumu araştırsan bulursun böyle bir karşılaştırma yazılarını :)
saolasın yorumların için açtık artık konuyu :D adminler gerekli görürse siler yada kilitler
rs çok aldım, ben 306 alırdım :D
RS alırdım, tamamen kişisel sevgi tercih.
Amaç araba geçmek ise clio rs daha doğru bir tercih olabilir...
Ama kullanım zevki,yol tutuşu ve güvenlik dersen 306 daha tercih önceliğim olurdu...
Bunun yanında her iki arabada bir birlerinden çok çok farklı güçlerde değiller
306 GTi tercih ederddım
Bugün temcit pilavı mı yiyoruz :)
Rs tabıkı de sadece komfor olarak ustun 306 gerısı rs :)
RS alınır hem az yakıyor hem daha iyi gidiyor...
Arıza yapmamasıda cabası :)
RS in yol tutuşu için kim laf dediyse kendi aracıma davet ediyorum diyip kıllandırıyım ortalığı :D
bu konu yardımcı olur merakınızı gidermekte.yol tutuş karşılaştırılması diye açılmış ama konu dağılmış bayağı bi herşey var :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-daha-iyi.html
benim fikrim ; 306 , clio rs ten çok daha yakışıklı ve ağır görünümlü bir araba.ufak tefek serilik yol tutuş farkına bakmadan tercihimi 306 gtı dan yana kullanırdım .rs in sadece ekonomikliğine imreniyorum :)