arkadaşlar ve abilerim herkesten fikrini bekliyorum ufak bir bütçeyle araba alıcam civic si buldum bir tane daha önceki arabamda si dı . arabanın normal motorundan memnunum yani si olarak ama turbo fikri uzun zamandır aklımda vardı şimdi ise fikri yavaş yavaş hayata geçirmek istiyorum uzun bir zaman alıcak ama parçalarımı ve kafamdaki bazı fikirleri sizlere danışmam lazım turbo konusundaki bilgim yetersiz sorularım şöle olucak :D
ilk başta si yerine önerilicek 10.000 ytl ye kdar ne araba olur benim isteğim si
d16 turbolamak b16 lara göre daha zor yani daha az verimler alınıyor diye biliyorum ama bütçeme uymak zorundayım :(. d16 motoru söküp b16 ya geçiş yapmam nelere mal olur ne gibi çözümler üretebilirm :soru:
parçaları zamana bağlı alıcağım için acelem yok ii olsun ama geç olsun istiyorum :o
d16da kullanılcak alternatifler neler olur işletim sistemi ve yürüyen konusunda aks,debriyaj vs vs gibi parçaları bulmam zormudur d 16 için .
veya d16 motoru söküp b16 bir motor bulup takmam nasıl olur?:icon_wack
işletim sistemi hakkında bilgi alabilrmiyim ? öğrenmek istiyorum :beuj:
ve sizin önericeğiniz fikirleri açığım özellikle bu işi yapmış bilen abilerimden yardım istiyorum saygılarımlar berkan :heyoo: