Arkadaşlar avrupa yakasından izmite kim gidecek şöyle isterseniz ufaktan bi liste oluşturup hep beraber gidelim.. Ben yeşilköyden gideceğim emre şener ile. Biyerde toplanıp gidebiliriz.
Mustafa Başar
Emre Şener
Emir üstündağ (BAH30)
Printable View
Arkadaşlar avrupa yakasından izmite kim gidecek şöyle isterseniz ufaktan bi liste oluşturup hep beraber gidelim.. Ben yeşilköyden gideceğim emre şener ile. Biyerde toplanıp gidebiliriz.
Mustafa Başar
Emre Şener
Emir üstündağ (BAH30)
Kanka geliyormusun :)
dangalagın biri konvoyda aracıma carptıgı için hiç sıcak bakmıyorum bu olaya, insanlar beynini ayağını yönetmesi için kontrol edemiyorlar maalesef.
bilinçsiz şekilde kullananları ayıklarız aradan keyif için gidilicek sonucunda can sıkmanın bi anlamı yok sakin sakin güle oynaya gideriz bi yer saat belirleyelim 2 köprünün çıkışı aslında çok uygun bunun için ;)
gelmeyi planlıyorm. ama net değil bulsma olacaksa bence memetcik opet en güzeli olur
Ben kısmetse gidecegim,yanımda gidecek 15 kişi bulursam hepsini götürürüm :D
düşünüyoruz bizde ama bakalım
Merhmetçık opet toplanmak ıcn gercekten musaır bır yer ..
Bız sabah erkenden cikicaz Turbo iesle denemek isteyen olursa yolda hem dener hem gideriz :)))
ya bu sefer konvoyda bi deneme yapalım ekonomik konvoy olsn ortalama 90km hızla gidelm :D salça olanlara el sallayalım :D asker konvoyu gibi gazlamalı deil düğün konvoyu gibi sakin sessiz gideilm :D
Aramızda bu heyecanı tatmaya ilk defa giden bir çok genç arkadaşımız olacak onları dizginlemek heleki otobanda hiç kolay bir iş değil. Bundan dolayıdır yazdıklarım. Kimse çıkıpda yok öyle şey olmaz yaptırmayız / yapmayız demesin bunu yıllardır yaşıyoruz ve birilerinin canı yanıyor bkz. üst mesaj