valla eğer gidersem ben o model gitmeyi düşünüyorum :)
Printable View
Aslnda sessız sakın bır konvoy daha guzel oluyor :)
Önceki yıllarda yaşanan tecrübelerle sabittir ki konvoy olarak gidince konvoy olarak ceza yazıyolar Pist'e yaklaşırken :D
koray abi başka bi önerin varmıdır tecrübeleri bidaha test etmenin gereği yok ozaman :) konvoya karşıyız :D
abi bide zaten oraya giden bildiğim tek yol var illa denk gelicez yolda birbirimizle görmezlikden mi gelelim birbirimizi görünce :hehe: :D
ben gelmeyi düşünüyorum ama evden kaçta çıkarım bilmiyorum o yüzden konvoy varsa bile tek gelmeyi düşünüyorum
sabah ilk giden gruplardan biri action yaparsa yolda, 155e şikayetler gelir, arkasından gelen gruplar bağlanır :) tecrübe ile sabitlenmiş olaylardır :) bağlanma potansiyeli olan bi araçla gidilecekse sabah erken saatlerde gitmek lazım ;)
benimde fikrim aslında erken gidip bercestede kahvaltı edip oırdan geri dönmek ama bilmiyorm hava sartları ve yancılarım ne durumda olur :D
2. koptu cıkısı sagdaki cep iyidir bence 90-100 keyif yaparak gidilir :)
denyo hareketler yapanı polise ilk biz şikayet ederiz olur biter :D
konvoy giderken her zaman bi risk vardır bence 2. köprü çıkışı uygundur bencede öyle gidecek olanlar özelden p.m atsın bana ;)
izleyıcı olarak gıdenlerın cok erken gıtmesıne gerek yok sanırım, 11.30 gıbı izmitte olunsa iyimidir ?
Tapagaz gişelere kadar gidip sonrasında relax mode takımayı düşünüyorum.
Arabası olmayıpta gitmek isteyenler için servis minibüsü olan bir üyemiz potansiyele göre yardımcı olacaktır. Maddi olarak bir beklentisi yok fiyatları da buna bağlı mazot sarfiyatı şeklinde olacaktır.
aynen koray abinin dediği gibi bende yancı bulamazsam yanıma tek basıma arabayla gidemicemden :D üyemizden destek isticem :) daha ekonomik olması adına
Bende arabam yetişmezse kendisine başvurucam güle oynaya gidilir gelinir :)