BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Gençler bu arada kızmayın ama ben yine aynı yorumu yapacağım. Birbiriniz ile deneyerek araçlarınızın ne kadar hızlandığını gerçekten anlayamıyoruz. Bigün portpolishli RS gidiyor VE' ye 3-4 boy atıyor ve hepimiz normaldir kapak işlendi diyoruz ama ertesi gün gidiyor VE ile aynı speclerde ve yanyana yürüyen SS' e neredeyse geçiliyor. SS sahibi okan da arabasının stok olduğunu söylüyor geceleri bunu düşünmekten uyuyamıyoruz :D
Arkasından da YC' ye bintane bahane SS' e bin tane övgü. Bence bu 3-4 RS sadece kendi aranızda deneyerek gerçekten anlamazsınız araçlarınızın performansını. Gidin mesela s2000' ler ile deneyin, Enes' in BA ile deneyin ne bileyim farklı dişli rakiplerle sıkın ki gerçekten millet görsün ne kadar hızlısınız.
Böyle oldumu herkesin kafası karışıyor. Gerçekten ben stok gezmek mi dahha iyi, kapak işlenmeli mi, ne bileyim kelebek işlenmeli mi, yazılım olmalı mı yoksa hikaye mi diye artık sorgulamaya başladım bu atmosferik araçlarda sizin yüzünüzden. Bence burada bu videoları izleyen birçok kişi de aynı kafa karışıklığını yaşıyordur sayenizde.