User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: YC Clio rs - SS Clio rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

YC Clio rs - SS Clio rs

yc: yazlm egsoz filtre emme kelebek kapak polish
    ss: filtre egsoz polish

Ss yc cvk 3 lü | İzlesene.com Video
    Yc ss | İzlesene.com Video

http://www.izlesene.com/video/gaz-te...s-atik/4921909

gaz teli bazen 1-2 diş atıo ama attımı bilmiorm 2 video arasında bariz fark var birinde 3-4 ü bitirmio dier videosa ise çevirio dün dediğim gibi soradan kendini açtı araç nedeni ne bilinmiyor

http://www.izlesene.com/video/eve-do...i-an-d/4921991

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. videoda yarım kalmış ama

2. video çok güzel olmuş

SS in speclerine göre gerçekten inanılmaz bir gidişat yaptı
    Her iki tarafıda tekrar tebrik ediyorum

ProTech
    Misafir
    olm bunlar ne en iyi gittiklerini yerleştirmişsin 3 lü de zaten düzgünde basamadık arkamızdan gelmişsin görmüodum seni cvk ile denioduk o ara zaten 3 ü bile bitirememişiz deneme diye koymuşsun onuda

neyse Ali abide benim ss ten çekilenler var görüntü süper muhabetler süper arabada falan onları bekle

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peli sıralama nasıl oluyor şimdi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm bunlar ne en iyi gittiklerini yerleştirmişsin 3 lü de zaten düzgünde basamadık arkamızdan gelmişsin görmüodum seni cvk ile denioduk o ara zaten 3 ü bile bitirememişiz deneme diye koymuşsun onuda
    yan yana yürüdüğmüz maslak yolundaki en iyi yürüdüklerim deil yani ztn 3 kere denedik gittim karter yardın iyi halime denk gelmedin yani yine selçuk iyi halime denk geldi 3 lü denedik senle 2 kere teker denedik hep yan yana yani . yoksa sen eve giderkende denemiştik onlarıda koyarım ii yürüdüm die ama o videoları sildim geçtiğim halde.. ali abideki videosa aynısı senin bağırdığın 4 te burun çıkarıosn yanına geliorm video bitio )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarılama derken CVK - SS - YC dün gece yan yana gittiler
    Kimse kimseyi geçemedi yenişemedi
    250 lere kadarda basıldı
    Hani yüksek sürattede fark atılamadı

ProTech
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yan yana yürüdüğmüz maslak yolundaki en iyi yürüdüklerim deil yani ztn 3 kere denedik gittim karter yardın iyi halime denk gelmedin yani yine selçuk iyi halime denk geldi 3 lü denedik senle 2 kere teker denedik hep yan yana yani . yoksa sen eve giderkende denemiştik onlarıda koyarım ii yürüdüm die ama o videoları sildim geçtiğim halde.. ali abideki videosa aynısı senin bağırdığın 4 te burun çıkarıosn yanına geliorm video bitio )
    zaten ben burgaza giderken eşit değildik yola gitceğimiz için mecburen herşeyi taktık yanımdakinide biliosun ama istediğin için ağır olsamda ölede bastık bence o ağırlığa rağmen 4 te yanına geliosam sen bence cvk ss yc çıktığımız zaman yani bu videolarda daha iyi yürüodun emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarılama derken CVK - SS - YC dün gece yan yana gittiler
    Kimse kimseyi geçemedi yenişemedi
    250 lere kadarda basıldı
    Hani yüksek sürattede fark atılamadı
    aynen öle kanka onu geçtim şimdi senin kafa dumanlı oldu mantıklı açıklama yap bakım dediğime geldin mi ss le yan yana yürüosun sen 2-3 kafa çıkarıo 4 te yanına geliomuşsun ee benlede 1.1.5 oluoken 4 te 3-4 boy atıorm bi soraki denemede bunun açıklamasını kimse yapamaz bi gidio bi gitmio mekanik die boşuna demiyoruz okan foruma geçince yine başladı ama ben yine diyorum helal olsn SS güzel yürüyor dün gecenin muhabbeti bozulmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten ben burgaza giderken eşit değildik yola gitceğimiz için mecburen herşeyi taktık yanımdakinide biliosun ama istediğin için ağır olsamda ölede bastık bence o ağırlığa rağmen 4 te yanına geliosam sen bence cvk ss yc çıktığımız zaman yani bu videolarda daha iyi yürüodun emin ol
    yok be olum saçmalama sen Ve rs le yanyana yürüomuşsun ben 3-4 açıosam uzunda 250 260 a kdr dahada açılcakken nie öle gidiosun o zmn senle nie yan yanayım bunu anla araba her zaman aynı gitmio kendini geri çekio bazen benim araç kapaktan dolayı olabilir bak selçukta dün gördü anlatmak istediğim bu sanada anlattım cvk ile deniorm 1 boy geçioken 2. denemede 2 boy geçio misal aynı gitmio araç sürekli sonuç olarak maşallah araban tabiki iyi yürüyor selçuk yansın

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CVK burdayken boylar atmıormuydu aynı setuptaki SS e?

Okan gazlamak için söylemiom, videolarını izledik die yazıyorum yanlış anlama.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ProTech
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be olum saçmalama sen Ve rs le yanyana yürüomuşsun ben 3-4 açıosam uzunda 250 260 a kdr dahada açılcakken nie öle gidiosun o zmn senle nie yan yanayım bunu anla araba her zaman aynı gitmio kendini geri çekio bazen benim araç kapaktan dolayı olabilir bak selçukta dün gördü anlatmak istediğim bu sanada anlattım cvk ile deniorm 1 boy geçioken 2. denemede 2 boy geçio misal aynı gitmio araç sürekli sonuç olarak maşallah araban tabiki iyi yürüyor selçuk yansın

olm selçukla ben denedikten sonrada araç hızlandı diorum diğer konuda yaptım ya açıklamasını kafa bulandırmaya gerek yok selçukta biraz bakım yapsın biraz bırçıklasın sağını solunu oda gelir yanına stock barzo power

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS RS e port polisli kelebek taktık gene RS kelebeği ama kendi üzerindekinden daha güzel işli
    Taktık çıktık ne fark oldu diye
    Ayaküstü sıktık 3-4 kalem
    Sonradan araba alıştı açtı kendini zaten kendini hemen hava girişine göre ayarlıyor bizim arabalar arabası hızlandı 1-2 boy SS in bundan eminim
    Benle ilk kelebeği taktığı gibi gitmiyordu sonradan sizinle yarışırken
    Kendide dedi devirlenmem harika oldu diye

ProTech
    Misafir
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CVK burdayken boylar atmıormuydu aynı setuptaki SS e?

Okan gazlamak için söylemiom, videolarını izledik die yazıyorum yanlış anlama.

SS in izmirde denediği halinden sonra emme polishlendi egzos sistemi çok kötü durumdaydı değişti cai sistemide güzel oldu oda değişti.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gençler bu arada kızmayın ama ben yine aynı yorumu yapacağım. Birbiriniz ile deneyerek araçlarınızın ne kadar hızlandığını gerçekten anlayamıyoruz. Bigün portpolishli RS gidiyor VE' ye 3-4 boy atıyor ve hepimiz normaldir kapak işlendi diyoruz ama ertesi gün gidiyor VE ile aynı speclerde ve yanyana yürüyen SS' e neredeyse geçiliyor. SS sahibi okan da arabasının stok olduğunu söylüyor geceleri bunu düşünmekten uyuyamıyoruz

Arkasından da YC' ye bintane bahane SS' e bin tane övgü. Bence bu 3-4 RS sadece kendi aranızda deneyerek gerçekten anlamazsınız araçlarınızın performansını. Gidin mesela s2000' ler ile deneyin, Enes' in BA ile deneyin ne bileyim farklı dişli rakiplerle sıkın ki gerçekten millet görsün ne kadar hızlısınız.

Böyle oldumu herkesin kafası karışıyor. Gerçekten ben stok gezmek mi dahha iyi, kapak işlenmeli mi, ne bileyim kelebek işlenmeli mi, yazılım olmalı mı yoksa hikaye mi diye artık sorgulamaya başladım bu atmosferik araçlarda sizin yüzünüzden. Bence burada bu videoları izleyen birçok kişi de aynı kafa karışıklığını yaşıyordur sayenizde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

seviyorum seni kardeşim Alican

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gençler bu arada kızmayın ama ben yine aynı yorumu yapacağım. Birbiriniz ile deneyerek araçlarınızın ne kadar hızlandığını gerçekten anlayamıyoruz. Bigün portpolishli RS gidiyor VE' ye 3-4 boy atıyor ve hepimiz normaldir kapak işlendi diyoruz ama ertesi gün gidiyor VE ile aynı speclerde ve yanyana yürüyen SS' e neredeyse geçiliyor. SS sahibi okan da arabasının stok olduğunu söylüyor geceleri bunu düşünmekten uyuyamıyoruz

Arkasından da YC' ye bintane bahane SS' e bin tane övgü. Bence bu 3-4 RS sadece kendi aranızda deneyerek gerçekten anlamazsınız araçlarınızın performansını. Gidin mesela s2000' ler ile deneyin, Enes' in BA ile deneyin ne bileyim farklı dişli rakiplerle sıkın ki gerçekten millet görsün ne kadar hızlısınız.

Böyle oldumu herkesin kafası karışıyor. Gerçekten ben stok gezmek mi dahha iyi, kapak işlenmeli mi, ne bileyim kelebek işlenmeli mi, yazılım olmalı mı yoksa hikaye mi diye artık sorgulamaya başladım bu atmosferik araçlarda sizin yüzünüzden. Bence burada bu videoları izleyen birçok kişi de aynı kafa karışıklığını yaşıyordur sayenizde.
    dün mc te görsen 8 9 kişinin kafası allak bullak selçuk bi yandan okan bi yandan benbi yandan anlatıorm ama işte sürekli aynı gitmio dedim sakın matemetiksel düşünmeyin işin içinden çıkamazsınız ss ve gidio ss benle yan yana ben ve ye 3-4 mantık yok ondan maşallah diyip geçelim artık farklı araçlarla deniyelim doru diyorsun abi bizimkiler ztn hızlı

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay vay vay olum hiç haberimiz yok maşallah rs lerimize.
    ulan Okan yarış var ığdır da desek oraya gıdıcen sana ayrı helal olsun
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

seviyorum seni kardeşim Alican
    me too

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi bunlar RS king i bulmaya çalışıyor,bence gereksiz bana göre arabalarınız aynı gidiyor (sağlıklı bir rs'in gitmesi gerektiği kadar) bencede farklı araçlar la daha keyifli olucaktır
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)