-
yeni ford transit
-
ford transit yıllardır anadolunun zorlu yollarında hiçbir zaman insanımızı yarı yolda bırakmamış çilekeş bir araçtır halkımız hastasıdır kambur kasadan bu zamanlara efsane transit :) çok lüks olmuş bence iyi olmamış :D
-
hasss
ilk defa transit bu sınıfta güzel oldu , transporterdan falan çok daha güzel
-
o kadar lüks içine o analog klima olmuş mu :D ama dışı fena değil bende beğendim.
-
-
arkası fazla uzay modeli ama ön tam anlamıyla transıte mercedese rakip .ama arka ıhh cacık olmuş.
-
-
fazla ıy olmus gercekten begendım.
-
ya neresi güzel olmus desem:D ayrıca o kapının sürgüsünü neden gizli yapmamıslar çözemedim:D
-
-
Alıntı:
OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı
görmemişim diyemiycem , aratmamıştım ne yalan söyliim :) , kilit...
-
ticariden çok uzak :) conceptmiş bidem... gerçeği çıkana kadar yarısı yok olur o donanım ve tamponun..
-
transit efsanesini bitirmiş sanki yurdum koşullarına fazla lüx gibi :D açıkcası arka tasarımı tuhaf geldi bana, yandan da cenaze arabasına benziyor.Kasa olarak benim hoşuma gitmedi estetiği tabi ki talipliside çıkacaktır :)
-
-
bunlarin dolmus olup kecioren-ostim hattinda calistiklarini hayal edebilmek icin cok zorladim kendimi ama olmadi bi turlu :D
-
arkası çok çirkin olmus. ama içine bayıldım içi çok şık duruyo
-
-
trasit var bizde çift kabin kamyonet harbiden sağlam araç ama konfordan çok uzaklarda bu kasa fazla lüks olmuş gibi :D
-
önü çok agresif olmuş önden baktınmı 350 hp lik araçlar gibi duruyor :)