İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
Printable View
İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
Bu videoda pilot gözükmemiş :D
Ortmenim eline saglik tekrardan bence artik panik yaraticak kisi gerekli reyting dahada yukselir :)
maşallah :D bayanlar daha sakin gerçekten :D
oofff hacı ses çok kötü ya bir an R2 D2 benle konuşmaya çalışıyor sandım :D
Görüntüyü geçtim öncelikle çekim sesini düzeltmeniz lazım çızırtıdan aracın sesi anlaşılmıyor, birde daha agresif kullansanız kesiciler falan daha güzel videolar çıkabilir :)
abi su kamerayı bı degıstır ya seslerı ozellıklemı boylee :(
sen aksiyonla bütünleşmiş insanlarla çekiyosun abi hiç turbo arabaya binmiş edası yok sanki o abla senelerdir hızlı arabarla geziyor nasıl iş anlamadım :D
sanki beyhan ablanın kucağnda laptop varda gazlarken ayar yapıyormş gbi duruyor
çok şirin çıkmışsınız ya izlerken eğlendim baya,ama biraz daha kaliteli olsaydı süper olurdu abi.:)
böyle iyi abi, herkesin suratında bir "noluyo bu arabaya yaaa???" gülümsemesi görmek gerçekten çok zevkli...
Güzel video olmuş beyhan abla iyi eğlenmiş izlerken bende eğlendim aracada maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Çekim sesleri hakikaten kötü yeni kamera ile yeni çekimleri daha güzel olur inşallah :)
Sesler herşeyi gölgeledi.
ses için kusura bakmayın arkadaşlar. titreşimi engellemek için elimden gelini yaptım ama bu kamera ile malesef en iyi bu kadar oldu.
bir dahaki sefere kaliteli çekim, kaliteli ses şart. hatta gizli kamera düşünüyorum. çünkü kayıt var, internete çıkacaz, rezil olmayalım diye biraz kasıyorlar kendilerini, tırsaklar ise hiç binmiyor :)))
ben 1400 kg 130 hp arabamda yarım gaz yapınca ablam bağırıp çağırıyor bir kere bir şeye sinirlenip 1-2 yaptıydım bağırdı çağırdı ağladı sonra :D
hastayım abı senın vıdeolarınaa yenılerını beklıyourz :)