herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
Printable View
herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
Drag'ta getz,uzunda leon alır
1.6 pancarlar yüksek deviri seviyorlar o yüzden rollde seat alır , dragda hafifliğinin avantajıyla getzz alabilir , ama yinede denemek lazım...
her denemede leon alır
Ramazan ayında yarışmıştım arkasından sellektör yaptım önünde araç vardı o araç sağa geçince ikimizde yapıştırdık ben leon un arkasındaydım 2 de 80 deydim o kaçıncı viteste kaç devirde bilmiyorum yol iki şeritli idi sağa çekildi ben 3 e atmıştım onunda vites değiştirdiğini arkasını vurduğundan anladım ben hafif hafif farkı kapatıyordum 4 e aldım arayı açmaya başladım ben getze fark ettiğim şey 3 ve 4 üncü viteslerde gücünü yola aktarıyor o aracın motor karekterini bilmiyorum inat edenler olacak fakat işin açığı böyle yorum yapanlara teşekkür ederim
drag getz diğerinde leon
hepsinde leyongeçer
getz forever :D
1.6 mpı ların alt devirleri iyidir üstler kötüdür.. bilmiyorum pilotajın iyi mi ama bence 130 140 lara kadar geçersin dragda.bi de getz kaç kilo? Selamlar:)
Varsa Ankara'da getz denerim pancarla :)
hocam sen 1.5 dizelin verisine bakmışsın sanırım 1187 kg.kaynak hyundai.com
Ruhsatı referans alarak söylemiştim arkadaşımın 2004 model 1.3 otomatik şanzıman getz'i 1190 kilogramdı.
Edit: bir ihtimal 1090 olabilir belki yanlış hatırlıyorum uzun zaman oldu
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=99836
Leon aır, dragda iyi kalkarsa 2 vites tutunabilir getz
her turlu leon alır tamm pancar motor da o kadarda yabana atmayın yanı
getz ne beaa:D