99 model vtec için mugen 4-2-1 mi dc 4-1 headers mı tavsiye edersiniz...
Printable View
99 model vtec için mugen 4-2-1 mi dc 4-1 headers mı tavsiye edersiniz...
benim seçimim dc olurdu..
valla bende dc kullanıyorum memnunum mugeni bilemicem
Seramik Kaplı DC 4-1 Headers kullanıyorum gayet memnunum. B16 için mükemmel bir seçim. Seramik kaplı olmasıda ısı açısından avantaj amyant sarmaya gerek kalmıyor.
dc kullanacaz o zaman
Ben S.S kullaniyorum :) Memnunum !
Amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok, araç stock ya da az gıdıklanmış çok fazla bir sıkıştırması yoksa 2.0" Ceramic DC 4-1 headers, hacim 1.6'dan fazla ya da yüksek sıkıştırma varsa 2.5" Ceramic DC 4-1 headers almak en iyi sonuçları verecektir Türkiye şartlarında...
Ha para varsa, Hytech öneririm tabiki :D
bende bi ara mugen alıcaktım 4-2-1 gibi gözüküyodu fotolarda fakat 4-1 diyolardı ve güvenip alamadım sonradan araştrırdğım kadarıyla 4-2-1 i yokmuş mugenin hepsi 4-1 miş ama yanlış biliyosam düzeltin :o
bende hem mugen hem dc var mugen 4-2-1 dc 4-1 hangisi daha iyiyse onu takayım dedim 2 sinden birini seçmek zorundayım
ilk önce dc yi takarız sonrada mugen hangisi iyiyse onu kalır:D
4-2-1 ve 4-1 in performans verisi olarak farkları nedir nasıl bir karakteristik gösterirler bilgilendirebilir misiniz ?
Hytech nasıl ??? dcden mugenden dahamı iyi bilgi veririmisiniz ?(fiyatı fln)
hytech bu işin en üst klasmanı diye biliyorum...
dyno sonuçları dc den spoon dan çok çok farklı.. ama hytech için klima iptali şart...
evet hytech en baba gücü veren Headerdır. +12 ps sadece hytech ile B16A larda...
fiyatı da çok pahalıdır. 1000-1500 dolar falandı sanırım...
for racing use only...
klima iptali niye şartki ?