Konu kapatılabilir.
Printable View
Konu kapatılabilir.
Allah kaza bela vermesin Mercedes başınızı çok agrıtabilirdi ve masrafı diğer arabalara göre ağır oluyor. Opel sizi pekte üzmez :) Allah içine sindirsin kardeşim
temizi nadir kaldı.. Zamanında çok aramıştım.. Maşallah kazasız belasız :) 94 body + mantzel,chip diye liste gitmeli :)
Hayırlısı olsun Maşallah...
maşallah güzelmiş arac bendede 98 modeli mevcut sarı renkte tavsiyem jantları güzel bi gun metal yapmanız şeffaf far amerikan park ve güzel bi liple ön kısım güzel olabilir
Bende uzun süredir 98 kullanıyorum temizi üzmez sıkıntısız güle güle kullanın maşallah
Keşke bitmiş halide olsaymış fotoğraflarda :) Kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Maşallah.
maşallah kazasız belasız :)
Maşallah jantları gun metal yapabilirsiniz farlarında acil temizlenmesi lazım kazasız belasız :)
Corsa candir benimde eskiden vardi bakalim belki gene almayi dusunuyorum bende geri donunce turkiye ye. Bu arada jantlarin rengi icin neden klasik renklere yoneliyorsunuz bence farkli bir renk dusunun derim blaze yellow diye bir renk var plasti dip te ayni rengi tutturabilirseniz guzel olur derim yada yesil
konu kapatılabilir.
Maşallah güzel şeyler çıkacağa benziyor kazasız belasız..
mercedes yikmis gecmis ortaligi
Maşallah aracınız çok güzel ve temiz görünüyor, Gunmetal Boya Kodunda L8AU öneririm, mantzel ve ona güzel hava filtresi+headers+düz boru birde üzerine yazılım yaparsa çok farklı karaktere bürünür
Mercedes efsane :icon_tup: corsaya maşallah.
maşallah çok diri teiz duruyor daha da iyi oacak gibi :) kazasız belasız
Corsa cok atarlı duruyor maşşallah :)
konu kapatılabilir.
Hayırlı olsun ufak tefek kafanızdakilerle daha da iyi hale gelecektir maşallah kazasız belasız kullanın :)