En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetiþmeye çalýþýrken o yolda da yolu kapatýp drift yapanlar olsun inþallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
Printable View
En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetiþmeye çalýþýrken o yolda da yolu kapatýp drift yapanlar olsun inþallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
siz evlenmeyin la
Bir de bu adamlar! sosyal medya'da vazgeçilmezler. Herkes foto/vlog vs paylaþýyor.
Tem kapatýyorlar ortada polis yok..
Ayni setup baska bir gt86 yoksa.....
http://www.techturkey.com/forum/vide...Gt86+bulusmasi
Allah hepsinin belasýný versin. Ýki yakalarý bir araya gelmesin þerefsizlerin. Yok arkadaþ bizim ülkede cezalar çok hafif, yemin ederim burada ki tüm araçlara 20'þer bin TL ceza keseceksin, ödeyemeyeni içeri atacaksýn. Ülkeye zarardan baþka bir þey deðil, yol kapatmak nedir ulan.
Bu konuyu ariyordum yazmak icin kesin konu acilmistir diye geldim yalniz degilmisim.
Kameraya bide goz kirpiyor piskin piskin terbiyesizler. Ulan butun seritleri kapatmak nedir bide drift yapiyosun
Ondan sonra millet boyle araba gorunce hepsine apaci muamelesi yapiyor yapar tabi
200 tl ceza kesmiþler , Allah sizi ýslah etsin . Bi de gencliðimize verin diyor. Yol kesmek nedir 2 ay önce hiç mi biþey yaþamadýnýz
Bunlar evlenýp cogalýyorlar,uruyorlar... Isýn boktan tarafý bu zaten.
Ýlk post +1. Yazýk gerçekten.
Þu abiler gibi abiler, keþke bu dallamalara da denk gelse. Bi güzel içe doðru sý.ma videosu izlemiþ olurduk.
https://www.youtube.com/watch?v=yC4ssjH2ujA
bizim sokaktan cýkan konvoydan ne beklýyosun :D
kapýmýn onu ama donup bakmadým bile biliyodum olacaklarý :)
Sonra sen gel pist için setup hazýrla, egzoz'du, cooler'dý. Milletin gözünde bu apaçilerle ayný kefeye koysunlar.
Adalet sistemi....
adamlar 200 TL ye aslan marka reklam yapýyor müridlerine mürid katýyor bizde kendimizi yiyoruz burda :)
yok öyle olmalýda yok þöyle yapmalýda :D :D :D
Faceinde bide destek verenlere bak :)
Ben lisansli yarisciyken yaris kaydim herseyim hazirken izmir yarisina giderken araba slickler kriko kask tulum aletler cakiliyken cevirmede kacmadim diye 1 hafta baglandim. :) herseyi soktum zor cikardim arabayi. Diyecek birsey yok malesef
Söylenecek tonla laf varda acaba söylesem mi deðerler mi buna katýp karýþtýrsam mý bilemedim !