5 kısı kocaelı beledıyesıne aıt denız otobusunu kacırdı...
Printable View
5 kısı kocaelı beledıyesıne aıt denız otobusunu kacırdı...
kaynak varmı
kaptan etkısız hale getırılmıs.seyır halınde ımıs...
show haber'de verdi ama ayrıntı yok henüz..
inş kaçırmayla biter bu iş daha fazlası olmaz... Terör v.s. durumna girmez... inş imralıya v.s. gitmez o gemi....
17 yolcu varmıs nasıl oyle az var cozemedım..
passata ulasan varmı inş o değildir ordaki.
aradım passatı haberi yok :D
Alla alla denizden öteye kacıcak yerleride yok kafaya koymuşlar baya baya demekki birşeyleri
Dikkatli davranmak şart zarar ziyan olcaktır ama en azında olması dileklerimle Allahtan ümit kesilmez
yalovoya doğru gidiyormuş
edit: tuzla yakınlarındaymış
Mynetten alıntı:
İzmit Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, mürettebatla birlikte deniz otobüsünde 20-21 kişinin bulunduğunu, eylemi gerçekleştirilen kişinin silahlı olduğunu söyledi.
Karaosmanoğlu, eylemi gerçekleştirilen kişinin PKK üyesi olduğunu söyledi.
Hurriyetten alıntı:
Kaptanın yardımcılarından alınan bilgide gemiyi kaçıranın bir kişi olduğu ve üzerinde bomba olduğu yer alıyor.
Bende semtten bir çocuktan öğrendim. Bi bunu yapmadıkları kalmıştı.
5 kişi yokmus 1 kişiymiş bombalı
PKK itlerinin ruhuna işlemiş terör.. Dertleri ne? Benden daha fazla hakları var şerefsizlerin.. Neyin peşindeler anlamıyorum
ne yapıcaklarını sasırdılar inş sorunsuz sıkıntısız teslim olurlar
Tuzla açıklarındaymış. Medya gelsin, herkesi bırakıcam diyormuş.
ya çıkarın artık şu vur emrini arkadaş....
o.çckları:( inş. sağ salim kurtulur yolcular..
Bıçak kemiğe dayandı'yı bekliyorum ben yine baştakinden.
inşallah imralıya yaklaşırda bir güzel inidirirler
istanbula dogru gelıyormus 3 saatlık yakıtı oldugu soylenıyor..
ıstermısın bogaza gelıp bır eylem yapsınlar serefsızler
Allah belalarını versin
Ses getirmek icin kacirilmasi en kolay tasit yazik gunah valla binenler bilir ustkatta yolcuyla kaptan koskunu ayrin 1 kapi var zaten o kapininda 8 senedir binerim kilitli oldugnu gormedim elini kolunu sallayarak girmislerdir 0 guvenlik :(
zmit'te deniz otobs karld - DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber
kaptan konsmus... gemide patlayıcı varmıs. hpg ney ise onlar kaçırmıs.
abi bizim medyamızda gerizekalı bi tanesi istanbula doğru diğeri yalovaya doğru başka biri ise başka bi yerden bahsediyor nereye gittiğini anlamadım hala hepsi farklı dilden konuşuyo
bılmıyo ayagına yatıyolardır belkı yada tam bılgı ulasmamıs ayagına vs..sonucta denızotubuslerınde tv ızlenılebılınıyo..fake gosterıp belkı kurtarma calısması yapılıcak bılemezsınız ;)
HPG dediği PKK işte..
hêzên parastina gel, türkçesi sözüm ona "halk savunma güçleri"
izmit-karamürsel seferiydi şuanda iskelede kaçırılanların yakınları toplanmışlar 5-6 tane ambulan svar buralar baya gerildi. Geçen 1 şehitimizde burdandı. Sınıyorlar bizi sınıyorlar!!!
Sİz kimsiz la bizim semtin deniz otobusunu kaçırıyonuz eşşekler mazotu bitince ne yapcak enayi
sat lar müdehale yapar..eli kulağındadır...
Kıbrıs ta Türk bayrağını indirmeye çalışan rum un kafasına sıktıkları gibi bunun da kafasına sıkacak bir delikanlı çıkar inşallah..
Ahh bir görebilsek o günleri Vatan hainlerinin dar ağacında idam edilişlerini ve cesetlerini bir aracın arkasına bağlayıp sokaklarda süründürüp hayvanlara yedireceksin gerçi hayvan yemez hainlerin etlerini
Edit:Birde yapmadıkları bu kalmıştı.Allahtanda ölen veya yaralı olmaz nasıl olduda akıllarına geldi kaçırmaları hala anlamış değilim