bu plakalı aracın sahibi arkadaş foruma üyemidir ? yada tanıyan var mı ?
bişey sormam lazım kendisinede
Printable View
bu plakalı aracın sahibi arkadaş foruma üyemidir ? yada tanıyan var mı ?
bişey sormam lazım kendisinede
Edit : Plaka yanlışmış
hayır yaw :) yabancı ise geçmesin elime :)
GP lazimsa bizde 12 binde benzersiz GP var abi 34 JET 01
yok yavrım bana sahibi lazım :)
21102011 de 34-GP-0098 plakalı aracın ruhsatı kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Süleyman Cem Nemutlu
11818 den bi sordur istersen,
Anlaşılan mevzu var uzatmamak lazım
bana sahibi lazım hani tanıdıksa bi nebze yımışarım :D ama yabancıysa çekeceği var benden
mustu abi özel değilse mevzu nedir?
özel değil yaw köprü çıkışı bi mevzu yaşadıkta 5 araba zincirleme sokuyodu bizi mm'ler le kurtulduk arabam yavaş yetişemedim ite :D
Geçmiş olsun muştu...
ayp etmis :)
dünde kom44 maltepede denk geldi saolsn saatlerce trafik cektik adam emniyetten bayağa uzun gitti :)
sahiibi buradansa emniyet şeridine girmemesini öneririm
yaw bizi buluyo arkadaş :)
birebir aynı olayı geçenlerdede yaşadım Mami abi sağolsun çözdü işi elemanı bulup :D arabada orjinal siren var bi çaldık herifin aklı gitti :D zaten yavaşız yetişemedik :D
GP mini cooper S acıdım şimdi eleman o arabayı yaksın yoksa cok fena :) mmustu üzerinden geçicek :)
mustu abi eğer aracı bana alırsan sabah akşam tok dayak yiğebilirim. :D
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız :)
mmustu korktu demiyorum ama arabaya yusuflarda binince plakayı yanlış almış o araba reno clio plakası :):):)
plaka yanlış bu arada sanırım :D benim dediğim plaka clio çıkıyo e devlette
sahibindene falan baktım istanbulda satılık 2 tane var biri kadıköyde plaka kapalı mesaj attım :D
şimdi kimlerde GP var parmak kaldırsın plakaya aldanmayın :D
Bizim Cem'de var ama kendisi şu anda terlik izninde :D
hara kiri muştusanı daha unutmadık aman diyim :D
Plaka GP mi peki abi ondan emin misin? :D
gp ya orası kesin :D şimdi bi gp bulduk gp 998 :D ondan şüpheleniyorum :D
Bu minicilerin hepsi dayaklik mustu zaten :):):):)
yeşilmi araç :D
klasik GP ya jantlar kırmızı aynalar spoiler falan Gri renk
neyse en yakın plaka GP 998 :) eray panpişim tanıyor bi ulaşacaz bakalım yarın
Mustu ne gerk varki aramana konu ac koprude bi GP gordum masallahi vardi cok guzeldi de zaten 2-3 saate kaza yapti yada kol cikardi diye haberi gelir senin masallahini bilirsin ise yarar ahah :)
mehzent konuyu kapattı :hehe: :D :D :D :D :D
Aaaa aksam etilerde vardi bı tane mustu Walla keske önce gorseydim konuyu bakardım plakaya
yakismadi #Otursifir ahahah :)
yeni ürünler çıkmadımı kanka yılbaşı geldi 14 ocak hanımın doğum günü 14 şubat sevgililer günü diye gidiyo takvim :D
İmza yapmak istiyorum :D
Konuyla ilgili olarak az önce vosvos etkinliğinden dönerken maltepe carrefourun orda e5te üst geçit ve otobüs durağı var sağ şerit genelde yavaş olur bizde orta şeritten sakin sakin giderken en sağdan ortaya bi partner daldı ve araba baya durma seviyesinde gidiyor yerler ıslak frene bastık ama kaç yıllık araba sonuçta arkası yanımıza geldi yan yan bariyerlere doğru giderken zar zor topladı arkadaş eve sağ salim döndük. Olay sonrası yapıştık peşine cevizliye saptı ışıklarda yakaladık bide tuttu üstüne bilmiyomş gibi davrandı sus mus dedi tam inrken arkadaşlar tuttu tutmasalar bi anlık sinirle kimbilir neler yapıcaz birbirimize sonra dedim iyiki olay çıkarmamışız. Sende abi Allah'a havale et bırak düşme peşine bişey yaparsın sonra sen suçlu olur sen uğraşırsın. O illaki cezasını bulur.
istanbul'dan ankara'ya gelen ve burada turuncu kaplanan bi Gp vardı. Bende onun sahibini bulsam bi güzel sevicektim. Belki aynı kişilerdir.
artık bende coopercıyım bulaşmayın adamlara trafik yapıyorlar :D:D:D
Cabriolet Özgür'e sor o kesin bilir. Sahibi miniciyiz.biz'e üyedir garanti :)