Bu arkaşları tanıyan varmı videolara bakarken denk geldi .
ZB vtec- Ak vtec- erkay 207 Rc - umıt 207 - YouTube
Printable View
Bu arkaşları tanıyan varmı videolara bakarken denk geldi .
ZB vtec- Ak vtec- erkay 207 Rc - umıt 207 - YouTube
o 207 sonda ne biçim makas yaptı öyle :D
ne varsa peugeotcuda:D
ak vtec fuatın zamandan kalma videosu ;)
videonun tam sonunda vtec ve 207 yanyola girio. video çeken arkadaş e5te kalıyor :D:D
Neden böyle hareketler yaparlar da başkalarının hayatını tehlikeye atarlar bilmiyorum.B.k varmış gibi bir de videoya çekmişler..
207nin son dakikalarına helal:)
E5 i sevmiyorum ben TEM ciyim. E5 de aniden yol durabiliyor :D
Bazen yolda dialoglarım oluyo bana laf atıyorlar mok mu var nereye yetişiyorsun 5 dakika fark etmez falan diyenler oluyor annem falanda keza öyle :D
diyorum ki :D
- bir yere yatişmek istesem emniyetten sıkarım, tamamı ile egomu tatmin ediyorum sol şeritide kapattığınız için bende kendi şeridimi açıyorum :D
ayık ol :D
bana çok zevkli gelmedi...umarım manyagın teki arkalarından ateş etmez bi gün:D
Herşeyin fazlası zarar
Tanıyan var.
Bende E5 seviyorum. Tem heyecansız geliyor. Yol çok boş şeritler büyük felan. Birde emniyet şeridi var orada benim hiç kullanmadığım. Birde yol hiç durmuyor nerdeyse. E5'teki Şirinevlere inerken ki çocuk esirgeme önündeki gibi yan yola girip 1 km sonra geri E5'e çıkmak gibi küçük çakallıklarıda yok. Tatsız tutsuz.
son makasda o dacia jip frene dokunmasa olay biraz farklı sonuçlanırmış
Şarkıyı bilen varmı :D
hep fren lambası gördük burda bi hareket yok!!
üçyüzbeşyüz.
arkadaşlarımız, ak vtec fuattayken, zb vtec şimdi rıp vti'n sahibi şahin, 207rc erk_ay, 207 uerbas..
megan headers + airmass catback her zaman favroimdir bu arada :D
metrobus yolu yokken guzeldıı 4 serıt yan makas vs ama o zaman 20 lı yaslardaydık ya sımdı yas olmus 32 varmı eskı cesaretın hayır yok sag serıt 70 devam :)
Abartmışlar...
vtec altı olmuş hep sıkmalar pecolar çok ağır kalmış :) olmamış
Çok fren yapmıslar ya :D eskı basık 106 tım olsaydı o trafiğe tecavuz ederdım:D
İzlerken sıkıldım sonlara doğru heyecan var :D
Kimbilir kaç tane küfür yediniz o akşam :)
tırt .
:D
Oo sen TEM in zevkini alamamışsın hangi saatte çıkıyorsun boş oluyo merak ettim o eskiden di :D
yüksek süratte giriyorsun aralara ve yolda sana salça olan abilerin maçalarını görmüş oluyorsun 170 le makas a girmek pek yemiyor ve en kızdığım şeyde emniyet şeridi gazlarken birisi önümde yada arkamda olsa emniyete girdiği an benim onunla işim bitmiştir :D Tabi duramayacak gibi oluyorsa o farklı ama belli ediyor o tipler kendilerini :D
:) :) :):)
sol şeritte lay lom tarzı araç kullananlar olduğu sürece
makas atanların sonu kesilmez
doğru bir şey mi ?
tabiki hayır
işin özü burası tr :)
Allah allah bahcesehir tem ben cıkınca neden futbol sahası değilde anca futbol topu sıgıcak sekilde trafik oluyo :D
Valla ben seviyorum belkide sürat etkiliyor beni :)
11 ile 14 arası çok seğrek oluyo o tatsız citten ama şöyle bi 5 falan iş çıkışına yakın çok iyi oluyo :D
E5 i neden sevmiyorum zaten hız 90 falan insanlar zart die atlıyabiliyor ve arabamı riske atmıyorum şeritler biraz dar normal seyir halinde E5 i sevmiyorum zaten kültür farkı var resmen TEM ile E5 arasında büyük ihtimal hızdan dolayı insanlar zart zurt şerit değiştirmiyor :) Makas a gelince hızlıyken zaten tabi senin serpme çıktığın vakitte tatsız en güzel vakit 11-14 gibi en yavaş 100 en yüksek 180190 yerine göre ve o hızlarda gelip geçmek biraz daha geriyor adamı ve hoşuma gidiyor :D
Yok tam olarak değil mesela keyfi makas atan adamın önü açık olsa yani ben gazlıyacam diye çıktıysam yola soldan gidebildiğim kadar düz sıkıyorum sonra bakıyorum dayı inat ediyo vermiyo yol sonra bi azına kırıyorum makasa başlıyorum :)
öyle öyle devam ediyorum :)
Sol hep boş olsa avrupa otobanlarındaki gibi düz gidilebilinir ama Makas ı keyif için atan tayfaya fark etmez :D
Valla ne *** yiyolarsa yesinlerde,onun bunun onune kirip fren yaptirip sonra makasciyiz soyle soforuz biz boyle soforuz diye gecinenler eninde sonunda bi kaldirimda buluyorlar ya acikcasi kendilerine hic acimiyorum.Su isi yapacaksan 60 la giden arabanin onune 62 km ile yle girmiceksin, frene bastirip korkutmucaksin kardesim.Trafik seyri devam edecek.Ayip yani..Taciz edilmeye aliskin oldugum icin cekiyorum sag seride 80 kmye sabitliyorum kafami bile cevirmiyorum bakiyorlar bakiyorlar gidiyorlar anca...
yav videoda makas yokki . yoksa varmı ? bol bol fren lambası gördük sadece son hareket güzeldi onun harici tırt yani . makas atıcaksanız yüksek süratla atmak daha çok zevk veriyo 80 90 la makas atılmıyo araba sollanıyo.
Ogün trafiğe çıkış amacı trafik değildi tabiki.Ortamımızdan olan arkadaşın misafirinin çektiği bi video.Herkes kafasına göre takılıyo işte :)