-
EfeTopcu 2 0 1 1 PhotoShoot's, E36 BMW 328ci ((IndividualPink).
-
arkadan duruş + açık kelebekler buna bayılıyorum işte :) maşallah
-
Sağ ön janta BBS etiketi lazım. Ayrıca 4 jantında etiketleri kırmızı BBS logolarıyla değiştirilebilir. Böbrekler siyaha boyansa daha güzel durur. Şu çakma brembo kaliper kapakları çok güzel olur.
Harika araç. Maşaallah. Hem durucak, hem gidicek araç. Maşaallah.
-
çok guzel duruyo şu arka kamberi nasıl yapıyolar acaba bilen varmı?
-
mmpembe şahane olmuş :) fotolar şahane :) tek eksik recaro koltuklar :)
-
Maşallah kazasız belasız... Çok güzel kareler
-
Araba güzel,çekimler güzel, tercih edilen mekanlar güzel, çeken güzel, kalbiniz güzel. Ama arabanın önündeki lipi yakın aq artık nolur ya bağırıyor resmen halen inatla o lip değişilmiyor. :)
-
Tek göze batan, ön sinyaller bence. :) Onun dışında güzel maşallah.
-
maşallah son fotoya özellikle bittim ya
-
Cok temiz ve guzel maasallah
-
-
maşallah araç güzel duruyor.fotolarda.
-
http://img267.imageshack.us/img267/9962/dsc0138vc.jpg
Kırmızı olsun, kamberli olsun, 3 kuruş fazla olsun..
Gözüme çarpan böbrekler ve lipteki boya atıkları sadece... Maşallah sabah sabah iyi geldi.
Ellerine saglık efe ;)
-
maşallah... e36 aldırır bu araba :D
-
çekimler güzel, araba da yakışıklı , lip' beni sök at diyor :D
-
-
-
Çok iyi çekimler Efe eline sağlık.
Böbrekler harika bence, lip ve sinyaller sırıtıyor bir tek, ama araba ben burdayım diyor, maşallah :)
-
Çok güzel kareler , elinize sağlık..
-
emeğe saygı ama nolur öndeki lipi sökün :D
-
-
Alıntı:
Chn53 Nickli Üyeden Alıntı
Ne var şu öndeki lipte bu kadar anlamadım sprey boyayla boyasan yine düzelir
-
Çekimlerde araçta çok güzel...Yalnız amerikan parklar biraz boğmuş gibi sanki aracı...
-
maşallah cekımlerde aracta yıkılıyor
-
masallah 38 olmasıda bi o kadar masallah güzel
-
Maşaallah çok güzel e36. Allah kaza bela vermesin. Yanlız ön sinyallerden bir an önce kurtulmak lazım. Öndeki lipe neden bu kadar tepkili herkes anlamadım? E36 M3 GT lipidir o, uyduruk bişey değil...
-
Lipin kondusyonuna takildilar sanirim, en azindan ben. Sinyaller de smoke olursa tadindan yenmez olur.
Ilk gordugumden beri hayran oldugum bir arac.
-
Mükemmel bir coupe.Lipteki boya atıkları ve sinyaller hariç çok güzel.
Turuncu ön sinyallerle çok daha yakışıklı olacağına inanıyorum :)
-
maşallah e36 ve coupe hastasıyım :)
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
Kısa Zaman Önce MMPowerGarage (Mustafa İlhan) İle Birlikte Yaptıgımız Çekimlerden Düzenlediğim Bir Albüm. Fotoğraflarda Benim İmzam Olsa da Çekimler Mustafa İlhan İle Birlikte Yapılmıştır. Olumlu-Olumsuz Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkürler, İyi Seyirler :)
Eline Sağlık Efe Eklemişsin Fotoları, Kafa Kafaya Verip Zevkli Geçen Çekimdi Ben Zevk Aldım,
Alıntı:
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
mmpembe şahane olmuş :) fotolar şahane :) tek eksik recaro koltuklar :)
Orjinal Beyaz Deri RECARO Okan Bunun Koltukları :)
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
Kırmızı olsun, kamberli olsun, 3 kuruş fazla olsun..
Gözüme çarpan böbrekler ve lipteki boya atıkları sadece... Maşallah sabah sabah iyi geldi.
Ellerine saglık efe ;)
Fotolarda Belli Olmuyor, Araba Kırmızı Değil Pembe,
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Sağ ön janta BBS etiketi lazım. Ayrıca 4 jantında etiketleri kırmızı BBS logolarıyla değiştirilebilir. Böbrekler siyaha boyansa daha güzel durur. Şu çakma brembo kaliper kapakları çok güzel olur.
Harika araç. Maşaallah. Hem durucak, hem gidicek araç. Maşaallah.
Saygı Duruyorum Yorumlarınıza Ama Ben Araçları Modifiye Ediyorum, Artık Alışmadıkmı Krom Böbrekli Ve Mat Siyaha Çevrilmiş Bobrekli Araçlar Görmekten Varmı Gövde Rengi Boyanmış Ön Izgaralı Araçlar Hemen Hemen Bi Çoğu Hazırladığım Araçta Yıllardır Kullandığım Bişey Bu Artık, Nasıl Denir MMPower Tarzı.
Alıntı:
Chn53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
çekimler güzel, araba da yakışıklı , lip' beni sök at diyor :D
Alıntı:
CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı
Araba güzel,çekimler güzel, tercih edilen mekanlar güzel, çeken güzel, kalbiniz güzel. Ama arabanın önündeki lipi yakın aq artık nolur ya bağırıyor resmen halen inatla o lip değişilmiyor. :)
Alıntı:
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı
Ne var şu öndeki lipte bu kadar anlamadım sprey boyayla boyasan yine düzelir
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah çok güzel e36. Allah kaza bela vermesin. Yanlız ön sinyallerden bir an önce kurtulmak lazım. Öndeki lipe neden bu kadar tepkili herkes anlamadım? E36 M3 GT lipidir o, uyduruk bişey değil...
Arkadaşlar Bencen Önce Cevaplamış Ama, Ön Lip'le Alaklı "Sök" Önerilerini Bende Anlamış Değilim, Ön Tampon M3 Ön Bıcağı Ve M3 GT Splitter'ları Orjinal Parça Ama Nasıl Bu Araçlar Bukadar Alçak Ve Bu Parçalarla Kullanılmaya Çalışıldığında Ister Istemez Surtuyor Kullanıcılar, Çekimdede Olduğu Gibi Çıkmış, Çok Basit Bi Şekilde Mat Siyah Boyanır, Yorumlarınız Için Teşekkür Ederim.