Sahibindeki scirocco fiyatları gerçekten piyasa fiyatları mı?
Dsg, 160'lık+ cam tavan 2010-2011 fiyat olarak ne durumda ?
Printable View
Sahibindeki scirocco fiyatları gerçekten piyasa fiyatları mı?
Dsg, 160'lık+ cam tavan 2010-2011 fiyat olarak ne durumda ?
Çok pahalı çokk...
ben arananlara da yazdim ayni donanimda sifir fiyati istiyorlar maalesef. Var bir hikmet demek ki ama binenler bilir :D
yarın alıcaz buyuk ıhtımal 68 cıvarı 160 lık mavi renk xenon far vs. vs..
68 civarı tavan vs. varmı ? ayrıca model ne ?
arkadaslar ben vazgeçtim almayı düşünüyordum.bir tane sıfır buldum.isteyen varsa buradan birinin işine yarasın fiyatı iyi gibi.
Şeker beyazı
160 dsg
cam tavan
xenon
18 jant
kaşmir kahve iç döşeme-2012 model..bi bayiye ocak sonu gibi gelecek 67.5 lira.2.elle ugrasmaktansa aynı paralara bu daha iyi sanki
araç satılmış net hatırlamıyorum ama plaka işlemleri dahil 70bin liranın üstüne çıktı dedi tolga bey.
yeni gelicek araçlar içinde şuan fiyat veremiyoruz diolar.
semii soracak sanırım aracı tam doğrulasın,bayiyle aramızda yanlıs anlama olmadıysa aracın özellikleri ve fiyatı böyleydi
ya bütün olay doğuşun insanları sıraya koymasından kaynaklanıyor sen gidiyorsun aracı beğeniyorsun alalım dediğinde adamlar sana 3-4 ay sonra gel al diyor böle şeyler bizim milletimize ters biz birşeyi beğendikmi hemen alıp gitmek isteriz
bütün olay burdan kaynaklanıyor bence
53000liraydi bi zamanlar:) s2k-rocco alan kar etti, acaba sahibindendeki fiyatlari satabiliyorlarmi merakediyorum
Onur un bahsettigi aracı satmışlar.işlemler dahil 70bin üzerine gitti die hatırlıyorum dio adam
valla aslında yine çok ii fiyat :) yeni gelecek araçlarada fiyat veremiyolar şuan.
ama tahminim bu opsiyonlardaki bi araç 75-80 arası falandır.
sen bu fiyatı nezaman aldın onur ?
Ozaman sahibinden değilde galeri,otopazarı gibi yerlere bakmak gerekir.Çünkü fiyat banada fazla geldi 50-60 bın arasına binlerce araç vardı bir zamanlar.
dizeli tr'ye giriş yaptı mı?
160 lık duz vıtes interlagos jantlar ıcı taba xenon mercek tavan yok bugun parasını verdık aracta gelmıs cumartesı teslım sanırsam
Arac için hala sıra veriyorlar sanırm? Bu konu hakkında bilgis olan varmı?
Ben aldim 0 bır ay oldu camtavan dsg 160 74 bin tl mavi renk
valla ben Mayıs 2010'da beyaz 160hp dsg + sunroof için 58bin TL fiyat almıştım bayiden. o sırada alanlar şuanki fiyatlarla baya kar ediyor. euro düşüktü o sıra ama
Dod'a filan bakıcaz sahibindene göre daha uygun fıyatlar enazından. Yada bekleyeceğiz
Buarada harbi sahibindende o paralara satılıyor mu merak ediyorum?
2010 modeldi aracam Siyah 160 hp manuel 52'ye almıştım 55'e satmıştım... :D scirocco garip bi araba ama 2. el cook temizleri var yerinizde olsam direk 2.el alırdım
Bende yazın satmayı düşüünyorum mesela :)
Scirocco altın gibi maşallah. :) Aldığım fiyatın 5 bin TL üstünü teklif eden oldu vermedim. :)
Özellik olarak bişi yok benim standart olan aksasuarlar var;
Dokunmatik Ekran 6lı CD calar
Climatronik
Arka camlar karartılmış
Ek olarak;
Kw variant 1 inox series coilover var
Orjinal bi-xenon taktırdım
caractere spoiler var (daha takmadım)
diffüzör aldım (daha taktırmadım)
piyasa ederine satıcam fiyat hiç düşünmedim aklımda :)
diffüzörü görebilirmiyim ? + spoiler :) ayrı satarsan tabi ?
Satmayı düşünmüyorum parçaları ama örnek olsun
spoiler bundan cf degil;
VW MK3 Scirocco Caractere Carbon Fibre Add On Spoiler | eBay
diff
VW Scirocco TeamART Arka Tampon Altı Difüzör Özel Ürün.. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 28979005
asıl karı ötv indirimi zamanı alanlar yaşıyor, bi 5 sene sonra aldığı paraya anca satarlar :)
Bayilere nakit para gidince ne gibi tekliflerle doneceginizi tahmin bile edemezsiniz scirocco konusunda :) Hatta siradakinin arabasini baskasina veren bile oluyor laf aramizda :)
Ikinci ellerin s2000 gibi cok pahali oldugu asikar fakat uretimi devam eden ve gun gectikce sirasi azalan bir arac rocco..Dolayisiyla yazin piyasasinin oturacagini dusunuyorum.Sonucta agzina kadar dolu sifiri 69 lira olan bir arabanin 2 yillik 2.eli max 45 falan olmali ama su anda o rakama les manuel vs arabalar mevcut ancak..
agzına kadar dolu aracı biri nolur bana 69a alsın :)
52 bin liraya avek 1.5 sene evvel veriyodu 160 lık siyah içi kahverengi siyah tı manuel di fiyatlara gel şimdi
Ocaktan sonra o rakamin cok azicik ustune bitane plakalandircaz beklemede arac :) Cam tavan 18 interlagos jant bixenon alcantra doseme dsg sanziman 160 lik.Baska bisiy demiyorum ok :) kanali bulmak lazim sadece..Yukarida arkadas yazmis 67.5 fiyat aldim diye.Kim niye yalan soylesin yani..