Dostluk çerçevesinde olan denemeler ama fransız honda die kavga çıkmasın ha:D
özgür abinin yoğun isteği üzerine açıldı konu:D
crx ve vti da sadece filtre var.
206 da kutu içi filtre ve egsoz var.
2.de
3.de
Printable View
Dostluk çerçevesinde olan denemeler ama fransız honda die kavga çıkmasın ha:D
özgür abinin yoğun isteği üzerine açıldı konu:D
crx ve vti da sadece filtre var.
206 da kutu içi filtre ve egsoz var.
2.de
3.de
Araçlara Maşallah Crx hangi Crx bu arada?
maşallah araçlara.
vti ile crx ne oluyor?
bu arada:
gti stok mu? :D
Maşallah Araçlara
maaşallah araçlara videoda vti ı göremedim ?
Valla kimse kusura bakmasında ya Crx de bi problem var yada diğer araçlarda bu speclerdeki araçların böyle yürümesi biraz garip..
http://www.youtube.com/watch?v=ljL4f...c2DY-9SzvnxFZy
aracım jetta 1.6 102 hp :D
daha öncede headers filtre egsozlu si la crx le denedim sonuç pek farklı olmuyordu:) turgayın crx le denediğimizde anlarız:) o zaman bu konuya yazarım durumu
benimkide 1.4 75hp zaten:D abi bide en son (hani şu golf gt yi geçtiğin) halini koymuşun he:D
bence senin aracın filtre egzoz değil hocam kısa olmadığına eminmisin vitesler pek bi kısa geldide?
tamamdır o zaman faruk:)
takashiler saldırmayın fransızız die nie boykot ediyonuz:D
benim tahminime göre kemalin aracı yaklaşık 150 hp civarlarında. ben onla çok denedim. 150 den aşağı çıkacağını sanmıyorum. dynoya girince netleşecek. sanırım karar verdi en sonunda girmeye. daha önce yaptıgım bir hesap vardı. aşağı yukarı 1 e 1.5 ağırlık/güç oranında olmayan araçlar kemali gecemez gibi geliyor bana.
honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire
Bu arabada Crx bu arabada 130 luk diye tabir edilen araç filtre egzoz headers 4.25 kısa var:) Dyno verisi 140 hp Whp 115 :)
Vti da filtre düz boru egzoz headers piston beyin var
306 da filtre egzoz düz boru yazılım bi kaç şey daha var aklımda değil :)
bu videodaki 306 ve vti da sorunvar o speclerde o crx i geçmeleri lazımdı:)
hala öğrenemedikmi her crx aynı yürümez her 206 aynı yürümez bunun sağlıkla suğlukla alakası yok..
bu crx ile sonuç bu şekilde. başka bi crx leri 206ları karıştırmayın.başka crx le dene dedin tmm dedik uzatıp konuyu ... etmesek iyi olur..
turgayın crx de gayet sağlıklı geçmişi çok iyi olan kapağı taşlı 306yı geçen bi crx miş deneriz görürüz ortak bi fikir çıkarırız konuyu tartışmaya çevirmeyin ağız tadıyla gazlamaya çalışıyoruz şurda..
Valla bu speclerle egzoz filtreli 206 Rc ile denedik sonuç yine aynı oldu o 306yla bi haftasonra tekrar denedik sonuç yine aynı oldu Vti la desen kaç kere denediğimizi ben hatırlamıyorum :) Ayrıca o denemelerdeki arfaçların sorunlu olduğunu nerden çıkardın onu anlamadım? Birde sinirlenmenin ne alemi var burda güzel güzel konuşuyoruz :) Aynen dediğin gibi her araç bir yürümüyo bu tarafa gel dememizim sebebide o zaten :)
Edit:Bu arada Turgayın geçtiği 306 nın sahipleri kırmızı 306 nında eski sahipleri :)
bende denk araçlarla denediğimde benzer şeyler olduğunu söyledm bu crx in sorunlu olduğunu sen nerden çıkardın? :) bu konu böle uzar gider.her açtığımız konuda kavga çıkmasından sıkıldım artık o yüzden ortalık karışmadan mudahale etmeyi istiyorum:) bende o tarafa gelicem bide ordakilerle deneriz dedim zaten hala neyi ispatlamaya çalışıyosun? :) hatta en yakın zamanda gelmeye çalışıcam
Benim bişeyi ispatlama gibi bi çabam yok senin açtığın konularda sorun çıkıyosa çuvaldızı kendine batırıp hatayı kendinde araman lazım bence birazda... He o araçta sorun olduğunu nerden çıkardığımıda açıklayayım aracın geçmişini vs. sini biliyorum deneyen arkadaşta tanıdık zaten..buzamana kadar Crx in bir sürü farklı olanı geldi geçti neyin hangi Crx in nasıl yürümesi gerektiğinide az çok biliyoruz artık bırakta bi bildiğimiz olsun bişey bilmesek boşuna imzadaki lafı Bold şekilde yazmam.
bu forumda 10 deneme konusunun 8inde kavga çıkıyor:D genelde araç sahipleri tarafından deil diğer fanatiklerle sıkıntı oluyor örneği çok:) bu araç sadece filtre ile yürüyor doluları gibi yürümesini beklemeniz saçma. herneyse daha fazla uzatmak istemiyorum bikaçgüne başkasıylada denerm sorun çözülür :) varmı başka sıkıntı?
Yo şimdiye kadar bi sıkıntım yoktu bundan sonrada olmaz sen öyle algıladıysan cevaplarınıda çözüm olarak algılıyosan saygı duyarım...
Crx in fanatiği değilim zaten fanatiği olsam şimdiye kadar çoktan Corollamı satıp Crx almıştım yada yarın alacağım araba Mercedes değilde Crx olurdu :)
İnşallah geldiğindede benim aracım sadece filtreliydi gibi bahanen olmaz :)
GTİ a 41 milyon kere maşallah ben böylesini değil tr de dünyada görmedim( çok ciddiyim)
turgay ın crx i iyi biliyorum zamanında kullanmışlığımda var onunla dener ve video koyarsanız bir çok insanı meraktan kurtarırsınız; iyi geceler...
Siyah olsan ahmetlerin rexi bildigim kadarıyla ejden daha hızlı suanda kırmızı olcan ej siyah olan bilmiyorum plakasını ama b16 swap eg ıle vıdeoları filan olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam 2side güzel gideri olan araclar az kalsın benım rexte kayserıye gidiyordu :D
:D bilgiler için teşekkürler :)
Adamın konusuna giriyorsunuz ondan sonra CRX ve vti böyle yürümez daha iyi yürümesi lazım diyorsunuz adam tamam deneyelim diyor. Bak biz 306 ile denedik videosu bu diyorsunuz. Peki sizin 206 hakkında bilginiz ne kadar. Denediğiniz 306 da sorun olmadığına ne kadar eminsiniz?
Sonra da yok bişey demiyoruz biz rahatız falan diosunuz. Adam şurada bi deneme yapmış zevkini almış sevinmiş onu bile kursağında bırakıosunuz. Bizde de bunlar var deneyelim dersiniz çekilirsiniz uzatmaya gerek yok.
Kemal panpam hep bunlara maruz kaliyo arabasina masallah 206 gti yuruyo iste :D kimseyide kirmaz deniyelim diyenle dener burdan kimsenin arabasina bisey demeyelim yollarda gormek isteriz :)
206 kardesligiii kemal arabani sahiplendim panpa :)