maşALLAH vtı bnde goremdım ama bu 206 gusel gdyor:)
Printable View
maşALLAH vtı bnde goremdım ama bu 206 gusel gdyor:)
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için:)
faruk uzatmıyorum hala bahane diyon bu aracın kutuiçi filtre ve egsozla yürüdüğünü unutma kalkıp full çakılı crx getirirsen durum farklı olabilir ben buna bahane bulmam doluysa bu kadar gidebiliyormuşum derim. bende yüklü 206 getiririm o zaman durum çok farklı olur:D yada stockdur iyi yürür eyw derim. bu iş böle uzar gider... turgayın araç headers egsoz filtreli ve gayet sağlıklıymş deneriz görürüz 2gün sabredin da..
msllah 206 ya fransız soykırım olmuş :) öle az buz da geçmemişsin
O videoyu hangi spec teki Crx in ne kadar yürüdüğü hakkında koydum.206 Gti 206 Rc den daha hızlı yürüyosa ona lafım yok ozaman mesajları detaylı oku tarafsız oku zaten 306 da sorun olmadığından ne kadar eminim ordada yazıyo.. Benim rahat olmamdan sen neden sıkıntı duydun ben onu anlamadım bizde bunlar var deneyelim dedim zaten bende başka bişey demedim konuyu başka yönlere çekmenin alemi yok..
Aynen uzatmanın alemi yok siz gelicez dediniz biz gelin buyrun dedik :) Turgayda 2 ufak sıkıntı var ama olsun yinede farketmez maksat denenmek olsun problemler hallolmazsa halleddikten sonra bide biz size geliriz :D
Bahaneye yol yapma gibi bi derdimiz yok Allah'a şükür.Pm e de gerek yok herşeyimiz açık ve ortada kimseden saklımız gizlimiz yok arabada elektriksel bi sorun var 7200 de kesiyor ve 63 lük düz boru olduğu için rahat değil ama farketmez bu şekildede denedik kimseyede arabamızda bu sorunlar vardı geçildik yada bu soruna rağmen geçtik demedik...
206GTİ gene adaletini yapmış
Bu GTİ ile birde ben kalkıyım geride kaldığı 1 video olursa yakandan düşerler :D
faruk kardeşim ben neyin sıkıntısını yapıcam arabalar benim değil bişey değil. Sadece olay adamnın konusunu pic etmeniz sevincine limon sıkmanız. O kadar iddianız varsa adamın özeline yazarsınız denemek istiyoruz diye olur biter. Ne 206 sahibini tanırım ne de deneyen diğer araçları. Bırakın artık şu birileri geçtiği zaman diğeri patates hikayelerini.
Sevincine limon falan sıkmıyorum sadece diğer araçlardamı bişey var dedim konu böylelikle başladı diğer aracıda tanıdığım için sordum denediği araç gitmeyen patates crx olsa derimki Eyvallah ama o aracında nasıl gtiiğini biliyorum Özelden konuşulmadığından denenmeyeceğinden neden bu kadar eminsin? Zaten deneyeceğiz diyoruz 2 sayfadan beri :) Boşuna uzatmanın anlamı yok :)
Beyler direk link varmi ?
Biri kemali gecsin:D
Faruk bende o videoda ki 306nın istenilen gibi yürümediğini düşünüyorum.
burda ki 206 hakkında yorum yapmak istemiyorum zaten biliniyor specleri hakkındaki düşüncem. sonra kemal alınıyor tartışıyoruz yanlış anlama diye özellikle söylediğim halde :D
maşallah araçlara.
maşallah araçlara...ben aracımı satmasaydım güzel bir crx görürdünüz (sağlıklı) ama sattım :(
neyse elimizde crx var 3-5 tane daha onlarla bi deneyelim bakalım 206 yı görelim sonra yeniden vidyo izleyelim :D
yav alican o vidyodaki 306 burgazda denediğim 3 tane 306 dan daha yakın geldi bana :)
o yüzden o araba iyi gidiyodu bence
Kemal panpa kavga cikti senin yuzunden :D arabaya yalandan spec yazalimda rahat olsun herkez :D
kanka kadran videon var mı hiç? benim sitede vardı biliyorsun ordan az cok tahmin edebilrisin ej crx'le bnm 306yı snnde kadran videon varsa :S
Valla sadece söylediklerinle bu kadar yürüyosa, gerçekten çok ciğerli bi arabaya sahipsin.... :D Ben bu speclerde bu kadar iyi yürüyen bi gti görmedim daha önce....
Kazasız belasız....
Maşallah :)
maaşallah 206 ya :) tez konusu olabilecek kadar iyi gidiyor :D
crx sıkıntılı gibi geldi, kendi crx imde sonuçlar böyle olmuyordu araya tır girmiş :D
kazasız belasız..
206 ya ve diğer araçlara maşallah..
Ya adam diyorki gelin aracımı inceleyin bakın diyor, kapağımı açtırın herşey standart ise servis ücretini siz verin eğer dediğimin haricinde birşey çıkarsa ben vericem diyor, hadi onu geçtim Murat abi araba standart diyorki Murat abinin 206 GTİ dan ne kadar anladığı belli, Ankarada CRX VTİ GTİ vs. varsa bende deniyeyim bu arada sadece egsoz var :D
beyler bugun o rexı kullandım bana cok yavaş geldı sonra kaana sordum oda dedı avansını kıstım dedı onurcan bıraz hızlı araba kullanıyormus ondan dolayı :)
ah ben istanbulda olcaktım meli abi :D bak gör neler oluyor hayat müsade etmiyor akü :D
kaana sor abi hkp 70 de anlatsın :D yqazrken zorlanıyorm akü ekran klawyesı kullanorm :SD:D
maşallah maşallah tüm araçlara
crx piyasasına canlılık gelecek :D
Allah kaza bela vermesin.
CRUEL; Turgay'ın crx'le bir deneyin gerçekten ben de merak ediyorum sonucu.
Aracına maaşallah, bazı 206 lar böyle şakacı olabiliyor ;)
Her aynı marka model aynı spec araç aynı yürümez konusuna kendi tecrübemle yani belgeli kağıtlı kayıtlı birşey paylaşayımda, farklı bir bakış açısıyla bakabilip yanlışlıkla birbirimizi kırma durumlarından korunmuş olalım.
Üstteki postta (muhtemelen bahsedilen crx Halil'in eski aracı) aracın 140 motorda 115 tekerde dyno verisinden bahsedilmiş, hatırlıyorum bir ara bizim crx-club yıllarında bir arkadaşımızın paylaştığı dyno sonucunda da motorda 150 ler civarında ama tekerde 117 gibi bir rakam vardı.
Şimdi Turgay'ın aracı olan (öncesinde Adana'dan Mustafa kardeşimin daha öncesinde de benim olan) crx'in ise benim rodaj sonrası 7000-8000 km civarındayken yaptırdığım dyno ölçümünde 131 motorda vermesine rağmen 115 tekerde vermişti.
Sözün özü; bakış açımızı geniş tutalım ki, aracın yürüyüşünü etkileyen çooooook etken olduğunu düşünüp birbirimizi boşa kırmayalım.
206 ya tekrar maaşallah ;)
@JDM VTİ
kardeşim senle anlaşamıyoruz tek kızdığım konu yeri geldiğinde arkadaşlarınızın alakasız giden araçlarına ciğerli maşşallah diyosunuz benim araca gelnce neden bu kural değişiyo bu konuda anlaşamıyoruz.
@halilkarakas
senin aracın gideri gayet iyiydi biliyorum bende eski crx ci sayılırım çok araştrmştm 5-6 araca baktım alamadım içime sinmedi vs. ama o senin kırmızıda conta vs vardı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum ?
@elpadre
hocam avans falan kısık muhabbetinden benim ve araç sahibinin haberi yokdu demekk yoksa adam neden rollinge gelsn:) onu boşvern o zaman vti a dönün stock vti la 206gti ı tartışalım gidişini:) onundamı avansı kısıkmış acaba
@cMg
aynen hocam herzaman dediğimin arkasındayım
@kadirsa
dediğin gibi bende benzer şeyleri anlatmaya çalışıyorum her araç aynı gitmez nasıl x bi crx ile diğeri farklı yürüyorsa x bi 206 ilede diğeri farklı yürür.crx 90model araç kaçkere motor yapılmış ne işlemlerden geçmiş sahipleri bilemez ama benim aracım 68bin de sıfırdan beri aracı tanıyoruz ne kapak açıldı ne şanzuman o yüzden kesin bilgiler verebilrim. stock düzgün 206 bu şekldedir. ama aynı sağlıkla kalmış bi crx yokdur hepsi farklıdır o yüzden bu tür araçlar plaka modeliyle değil plakasıyla anılmalı:)
conta falan yoktu benim araçta ...kısa düz boru egzos filtre vardı...bundan sonra piston takıldı 0.50 tepeli.
sattığıma çok pişmanım arabamı :( :D
Ben senin aracı çok beğeniyorum, ciğer mevzusuysa o da var yok demedim ki hiç. Maşallah'ı da eksik etmedim hiçbir zaman.
Benim sana ilk videona yazdığımdan beridir anlatmak istediğim şu, dışarıdan bak olaya.
Sen olsan düşünmez misin nasıl gidiyor f-h-e'lu vtecle böyle stok olarak misal. Stok vtec'i darmaduman edersin anlamına geliyor çünkü o video e fabrika verileri belliyken de öyle gitmesi düşündürdü beni her zman baska bişey değil yani.
Yoksa onu veya bunu yapmıssın hiç önemi yok, bu araba gidiyor mu gidiyor şaşırtıyor mu şaşırtıyor Olay budur benim için ama anlatamadım sana:)
Tekrar maşallah araçlara.
Az yaksın diye avansını kısmış kaan benim aracimida avansını kıstı bugün fark ettim ne kar az yaktığını sonuc olarak Onurcan daha çok yeni ilk defa rollinge çıkan adam avansını acalım ayarlarını yapsın kaan ondan sonra tekrar deneyin ok cunki benimde zamanında oldu 0 km 2001 model 206 gti nasıl gittiğini iyi biliyorum ama senin aracın biraz anormal geldi bana o yüzden insanların kafası karışıyor :)
onurcanı o gün tanıdm deneyelim dedi tmm dedm o günde konuştuk elindeki parçalarını taktıkdan sonra tekrar deneriz avansıda açılır tabi sıkıntı yok.
ahh ah bizim abimizde ellere ms yapsın biz orjinal beyinle gezelim:p