Terso dandirik dundurik yorum yapmayın lutfen diğerindede dediydim fransız japon kavgasına dönmesn die ama dönmüştü buda dönmesin diyim yinede:D
ug 206: carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre gr crx: Headers, Komple Krom araborular, Buddy Club son susturucu,Simota Süper İnlet Big Tube Filtre,stage 4 exedy balata h vti: filtre egb vts: chip, filtre, düzboru egsoz
crx-206 olan deneme teke tekdir(turgayın isteğiyle)
diğer videolar 2şer kişidir.
oğuz(vti) tunelin allahını yapıyon 3şerit değiştirdim kaçmak için hala peşimdesin:D:D
206-crx: yanyana(crx in ve 206nın öne çıktığı denemeler olmştur viraj vs gibi etkenlerle o yüzden yanyana diyoruz)
206-vti: 206önde
vts-vti: vtsönde
diğerlerinide siz eşleyin sonuçlara göre:D
vts&vti
gti&vti
gti&crx
03-01-2012, 11:48
elpadre
maşallah çok guzel denemeler olmus :)
03-01-2012, 12:05
PULAT
Ayaklarınıza sağlık maşallah araçlara.
03-01-2012, 12:19
kelalper
emeğinize sağlık. Haydaa 206 yı geçemediler mi. 306 yı geçiolardı ediolardı. Ne olacak şimdi.
03-01-2012, 12:24
Cliosportve
Bu GTİ çok oluyor çok :D
03-01-2012, 12:30
kolaylı
Masallah :)
03-01-2012, 12:38
CRUEL
teşekkürler arkadaşlar araçlar ve sahipleri hakkındaki düşüncelerimi daha öncede söylemiştim. eğlenceli bi gün oldu gelenlere teşekkürler
03-01-2012, 12:43
emre_
araba stock ki 206 ;) ciğer var ciğer ama herkezi mutlu etmek adına yalandan spec yazalım diyorum ben kemal istemiyo :D sonrada ekleme yapsa bu sefer turboladın dicekler çocuğa :D
ne gti mış yaw her yerde kavga bıktım kanka şu ug den :D
gene yapmış gerekeni eline sağlık ;)
03-01-2012, 12:44
kelalper
ben söyliim egzantrik 100 wet nos 12.5 sıkıştırma. Turbo intercooler sprintbooster methanol var 206 da. Hepsi arabanın kupasında saklı. Eğilip bakınca çıkıo ortaya.
03-01-2012, 12:47
kelalper
Alıntı:
rio Nickli Üyeden Alıntı
ug 206 gti eminmisin carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre bunların dışında birşey olmadığına bu tech turkey e üye arkadaşların hepsi bu işleri biliyor ama kimse ortalık karışmasın diye yorum yapamıyor kimse kimseyi enayi yerine koymasın millete de gider yapma ug 206 ne varsaa aracında adam gibi söyle delikanlı ol burda yorum yapan arkadaşlar cahil deil...
Arkadaşım sen ne içtin bilmiyorum ama adam neden yalan söylesin onu bırak geçmiş mi geçmiş isterse 12.5 sıkıştırma olsun ne fark eder. Sonuç değişiyor mu?
03-01-2012, 12:48
cemsultan
Bu 206 stock he mi?
Bi saf bulunda beraber kandıralım....
03-01-2012, 12:49
CRUEL
Alıntı:
rio Nickli Üyeden Alıntı
ug 206 gti eminmisin carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre bunların dışında birşey olmadığına bu tech turkey e üye arkadaşların hepsi bu işleri biliyor ama kimse ortalık karışmasın diye yorum yapamıyor kimse kimseyi enayi yerine koymasın millete de gider yapma ug 206 ne varsaa aracında adam gibi söyle delikanlı ol burda yorum yapan arkadaşlar cahil deil...
:) ya iyimisin aq inadınamı yapıyonuz anlamıyorum..delikanlılığı sendenmi öğrenicem? benm aracımda olan şeyi neden gizliyim param olsada rc manifold kelebek koyiyim o zaman bu gti nasıl yürüyor? :)
100.kez tekrarlıyorum maslak sanayide ustanın parasını verirsn kaldırırız arabayı bakarsnz ustamın eşliğinde yanına ustanı alır gelirsin anlıyosan sen gel klavye arkasından atıp tutma.. ug gti 68bin de olup kapağı ve şanzumanı hiç açılmamışdır..(son cümle tanıtım metni gibi oldu:D)
burdaki araçlardan hangisi benm gibi kapağının şanzumanın açılmadığını kanıtlayabilir?
03-01-2012, 12:49
GKD
hangi devirde bastınız vtı la
03-01-2012, 12:53
CRUEL
Alıntı:
GKD Nickli Üyeden Alıntı
hangi devirde bastınız vtı la
vti sahibi(oğuz yada ahmet) açıklar, onun devrini bilmiyorum. benm egsozdan kornasını duymadığımdan o ayarladı ben korna çaldım.
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
araba stock ki 206 ;) ciğer var ciğer ama herkezi mutlu etmek adına yalandan spec yazalım diyorum ben kemal istemiyo :D sonrada ekleme yapsa bu sefer turboladın dicekler çocuğa :D
ne gti mış yaw her yerde kavga bıktım kanka şu ug den :D
gene yapmış gerekeni eline sağlık ;)
walla yahu bak kelalper yazmış speclerimi:D
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
ben söyliim egzantrik 100 wet nos 12.5 sıkıştırma. Turbo intercooler sprintbooster methanol var 206 da. Hepsi arabanın kupasında saklı. Eğilip bakınca çıkıo ortaya.
aynen kirkoyla gelsn denemeye gelen:D
03-01-2012, 12:53
SONE-R
hemen gidip bi 206 GTi alayım :D :D
RC'yi GTi diye yedirmeyin bize :D :D :D
03-01-2012, 12:55
DENON
halbukı bız 206 gtı ları vtec2 ıle bıle geçmiştik , maşallah bu araç bi başka yürüyor , demekkı bızım denediğimiz araç cacıkmış :D
03-01-2012, 12:55
E0041
bende gırtlağına kadar Stock um ortada 1 depo benzin varsa usenmem gelirim istanbula
03-01-2012, 12:57
KMR2-GT
editt.. Gordum.o crx le bız 400m de 1 dırek atıoduk gtıa ılgnc
03-01-2012, 12:57
DENON
Alıntı:
E0041 Nickli Üyeden Alıntı
bende gırtlağına kadar Stock um ortada 1 depo benzin varsa usenmem gelirim istanbula
harbı sen stock sun bı dene bakam okanım yav
03-01-2012, 13:00
elpadre
okanla denesınler bakalımm soncuu ben bılıyurm ama :D
03-01-2012, 13:01
SONE-R
Alıntı:
DENON Nickli Üyeden Alıntı
halbukı bız 206 gtı ları vtec2 ıle bıle geçmiştik , maşallah bu araç bi başka yürüyor , demekkı bızım denediğimiz araç cacıkmış :D
2, 1den büyüktür.. Vtec2>Vtec :D :D
03-01-2012, 13:02
DENON
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
2, 1den büyüktür.. Vtec2>Vtec :D :D
tabı beaa soner abı vtec1 eskı teknoloci :D
03-01-2012, 13:04
CRUEL
Alıntı:
walla dostum bende daha önceden çeşitli crxlerle denedim 1tane deil bunun gibi gideni denk gelmedi. demekki seninde denediğin tek 206 cacık çıkmş olabilir. aracın ne durumdaydı bilmiyorum ama ben normal bi vtec2 ye benzn bile harcamam:)
Alıntı:
walla dostum bende daha önceden çeşitli crxlerle denedim 1tane deil bunun gibi gideni denk gelmedi. demekki seninde denediğin tek 206 cacık çıkmş olabilir. aracın ne durumdaydı bilmiyorum ama ben normal bi vtec2 ye benzn bile harcamam:)
yok stock un 1 tık üstündeydık , civic si, lınea tjet, pug 206gtı falan yıyodu bızımkı :D
03-01-2012, 13:07
CRUEL
Alıntı:
yok stock un 1 tık üstündeydık , civic si, lınea tjet, pug 206gtı falan yıyodu bızımkı :D
arkadaşım 206 nın ne olduğunu biz biliyoruz ya denediğin araçlar sıkıntılı yada senin aracında bilmediğin birşeyler var bende egsoz + yazılım var headers ta yok bu hafta komple boşum dediğim ortada ciğerli 206 ile denemek isterim bursadan gelirim araba su yakmıyor sonucta kaybeden 2 aracınkinide karşılar olay basit
03-01-2012, 13:11
SONE-R
başka bir VTi ve 106 ile dene bence.. forumun ciğerli 106 ları UE, YC gibi araçlarla denersen daha iyi olur..
03-01-2012, 13:17
SONE-R
Okan ben 50 lira vereyim sana, git istanbula dene şu 206 ile :)
olur mu?
03-01-2012, 13:17
ramorex
Alıntı:
emeğinize sağlık. Haydaa 206 yı geçemediler mi. 306 yı geçiolardı ediolardı. Ne olacak şimdi.
çok 306 gti esay vti 106 v.s geçtik crx le ;)
benim vidyolarım var crx le ej crx yazın gogıla çıkar izleyin orda crx nasıl geçiyomuş 306 gti vti v.s ..
bu arada hondayı bir çekememezlik var galiba :) bu megan rs ler tayparla aynımı gidiyordu yoksa ? :soru: :)
ayrıca bu vidyonun devamı mevcut devamında şaşırabilirsin kelalper :)
klasik pejocu atasözü : araba zır zır zır stock :)
akşam arayıp konuya sen mi geçtin benmi geçtim ne yazsak diye sorsakmı birilerine :)
@halilKARAKAŞ!
03-01-2012, 13:18
kelalper
Bizim arkadaşında ödenmemiş su fatura borcu vardı 3 aylık deneyelim de onuda ödeyiver bu ne yaw. Millet hem dediğine inanmıyor hem denerim diyor sonrada geçersem benzin paramı isterim diyor. Adama inanmayıp atarlanıosunuz sonra da benzin parasını istiyorsunuz. Adam zevkine basıyor. Evet hepsi sıkıntılı sorunlu arabalar ee size ne yaw.
03-01-2012, 13:22
E0041
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
Okan ben 50 lira vereyim sana, git istanbula dene şu 206 ile :)
olur mu?
bi 50 daha cıkarsa yola cıkıyorum hemen abi :)
alper abi biz 206 ların ne olduğunu biliyoruz diyoruzki ya bilmediğin birşeyler var yada diğer araçlarda sıkıntı var cevap ne ? birşey yok araba stock diğer arabalarında ciğeri yerinde deniliyor o zaman bende gözümle görmek isterim ben aracıma güveniyorum oda güveniyorsa olay basit ben sadece benim benzini karşıla demiyorum 1 depo o geçerse onun olur adil yani :) bursada yokki böyle 206 lar olsa gazozuna bile denerim görmek için
benim vidyolarım var crx le ej crx yazın gogıla çıkar izleyin orda crx nasıl geçiyomuş 306 gti vti v.s ..
bu arada hondayı bir çekememezlik var galiba :) bu megan rs ler tayparla aynımı gidiyordu yoksa ? :soru: :)
ayrıca bu vidyonun devamı mevcut devamında şaşırabilirsin kelalper :)
klasik pejocu atasözü : araba zır zır zır stock :)
akşam arayıp konuya sen mi geçtin benmi geçtim ne yazsak diye sorsakmı birilerine :)
@halilKARAKAŞ!
Benim bi çekememezliğim yok hondayı sıkıntı sizden kaynaklanıyor. Siz arabalarınızı ilahlaştırıyorsunuz. Adama inanmadınız adam stock um dediği zaman adama gider yaptınız. Sonuç ne oldu gene geçemediniz.
Megane Rs stockta type R dan hızlıdır merak ediyorsan. Ama benim ki fazla yürümüyor işte naapalım kader.
03-01-2012, 13:26
SONE-R
Alıntı:
yaw bir kişi daha 50 lira daha çıksın da görelim şu stok 206 yı.. :)
03-01-2012, 13:27
kelalper
Alıntı:
alper abi biz 206 ların ne olduğunu biliyoruz diyoruzki ya bilmediğin birşeyler var yada diğer araçlarda sıkıntı var cevap ne ? birşey yok araba stock diğer arabalarında ciğeri yerinde deniliyor o zaman bende gözümle görmek isterim ben aracıma güveniyorum oda güveniyorsa olay basit ben sadece benim benzini karşıla demiyorum 1 depo o geçerse onun olur adil yani :) bursada yokki böyle 206 lar olsa gazozuna bile denerim görmek için
Bende şunu anlatamıyorum adam neden yalan söylesin. Varsa var der. Bilmediği ne olabilir ancak yazılım olabilir o da afrden belli olur zaten. Dereceli olsa çalışmasından anlarsın. Filtre kutusu bile üzerinde. Egzantrik koyan adam filtre kutusunu üzerinde bırakır mı sence. Neden inanmıosunuz ben onu anlamıyorum.
03-01-2012, 13:27
ramorex
yav abicim bende SIFIR 206 gti vardı yaaa ben ne olduğunu biliyorum arabanın stock bir araba bu kadar gidemez gidemez gidemez ! birbirimizi kandırmayalım...206 ya binen adam olsa daha iyi anlaşırdık bilmeyen adam ötüyo işte 206 gider eder şunu yapar.... neyse olan olmuş CRX geçmiş bütün izleyiciler bunu söylüyor :) uzatmaya gerenk yok maşallah araçlara allah kaza bela vermesin
03-01-2012, 13:31
DENON
hadı 106 vti geçse dicem hafif araba olabılır , 206 gtı helede stock ımkansız yavv, bu hondayı ılahlaştırmak falan değil alakası yok , ama hiçbir 206 gtı stock stock vtı gecemez
03-01-2012, 13:31
E0041
Alıntı:
Bende şunu anlatamıyorum adam neden yalan söylesin. Varsa var der. Bilmediği ne olabilir ancak yazılım olabilir o da afrden belli olur zaten. Dereceli olsa çalışmasından anlarsın. Filtre kutusu bile üzerinde. Egzantrik koyan adam filtre kutusunu üzerinde bırakır mı sence. Neden inanmıosunuz ben onu anlamıyorum.
abi ben kimseye yalan söylediğni söylemdim söylememde bilmediği birşey vardır bundan bhseiyoum
benim rexi aldığımda gırtlağına kadar stock biliyorduk soranada öyle diyorduk sökünce baktıkki değilmiş buda onun gibi birşeydir sağlıklı rexe o şekilde fark açabilmesi için o arabanın tayyarla yürümesi lazım bunu söyleyincede araçlar sağlıklı deniliyor istanbulda melih le denesin
131hp dynosu olan rexe 175 hp lik hıdırlı egsozlu hafif volanlı cartlu curtlu vti lar başedemiyordu rexi iyi tanımak lazım