ies & tsi roll - YouTube
ies & tsi roll 1 - YouTube
ies & tsi roll 2 - YouTube
ies & tsi roll 4 - YouTube
ies & tsi roll 3 - YouTube
Printable View
maşşallah ies show yapmış ki bence normal NA // farkı:icon_tup:
hondaaaaaaaaaaaaa hayat ondaaaaaaaaaaa
Ah şu Japonlar:)
tekrardan maşallah:)
golfden video var mı?
hacı bana 1 gun ayır ogret ne olur arkadas olmak kolaymı
yürü be ies heytt maşallah :)
cıvelek benı polodan kurtarıp ies aldırdın ya allah senden razı olsun ulan ben neye bınıyormusum oyle essekten ındım arabaya bındım :) :)
poloların günahını alma senin polo skıntıydı kardeş. Allah sendende razı olsun
maşallahh...
Maşallah ies e :) Çıkarsa antalyada böyle deneme yapacak birileri bende denemek isterim asLında bendede nacizane bir ies cik var :)
Maşallah İese
ne yürümüş maşallah
yakın güçlerde fazla devir çeviren geçer.. iES geçmiş normal sonuç :D
Helal olsun Maşallah araçlara.
maşallah ies'e :) araçlaın specleri ne ies'de headers var mı ?
dsg mi golf yoksa manuel mi
Bu ies ile vtec 2 denedimi hiç?Denediyse sonuç ne oluyor?
araç daha yeni full stokken tegle denendi egzos filtre varken astra h ile düzboru kat iptalinden sonrada golf hıdırda sırada ondan sonra gene tegle denemeyi düşünüyoruz farkı görmek için kademe kademe :) vtec 2 ile deneme olur tabi eğer müsait olan varsa
ies vtec2 yi geçmesi lazım bence:)
benim t-jetle stock.hem v-tec2 hemde fd6 yı geçiyordum.ies ile hiç deneme şansım olmadı.ama güzel gidiyor özellikle 3 çok iyi.tekrardan maaşallah.
bakıcaz işte denicez ama suda var adanadan aldığımda araba cok sağlıksızdı yani egzosuna kadar doluydu elktrik bobin vs birsürü şey değişti haliyle gidiside ben onun için o videoyu baz almıyorum hava iyi olursa yarın onuda deneriz büyük ihtimal
sadece senn araç için demedim senn aracı geçen tegi de geçiodu o dolulukta bi ies onunda videoları var
diğer teg:
http://www.youtube.com/watch?v=DTCDG...5&feature=plcp
buda senn teg:
http://www.youtube.com/watch?v=R9szn...5&feature=plcp
üstteki diğer teg alttaki senn teg anlicagn geçmesi lazm ama genede neoalcagı belli olmaz her araç aynı deil tabi tegin şuanki halinide en iyi sen bilirsn
bu ies te neler var bi bilgin varmı
işteyim olum nasıl gelim sende zafer mafer deme gaza getirme milleti :) distribütör arıza yaptı bugun sarıyerin ortasında kaldık hee sen naber bi alo bile demedin hala :Deli:
selim araba bendeyken sorun olduğunu biliyosun gözünle görmüştün hatta arıza lambası yaktığını tekleme yaptığını.sonrasında birdaha denemedik. orkun ile rövanşımı benim ies ile yaparız artık filtre headers-egzoz bendede de var.bakalım nolacak. ECT sensörü arızalıydı araba ısınmış gibi sinyal gönderiyordu ve distribitör den dolayı tekliyordu.sizde durdunuz yanımda gördünüz hatta arıza lambasının yandığınıda.integra istanbulda kapak yapıldı sibop ayarı yapıldı egzoz ve düz boru yapıldı. Çok farketti