Zevkli güzel denemeler oldu bayağa yol yaptım ama olsun değdi:)
3 Hemşeri gazladık gayet zevkli güzeldi:) pulat bu sefer sökük geldi (intikam için:D) aracın maşşallahı var sağlam yürüyor:) gs gti zaten benim sayılır:P:D
gs gti jantlardan olsa gerek ilk basmada tepkisi iyi olmasada yüksek hızlarda hepimize saplıyor:D megane ile gs 206 nın önceki denemesinden fark megane bu sefer sökük ve sonsusturucuyu değiştirmesi oldu.
Kesinlikle üstüne basarak söylüyorum fazla samimi abilerimdir dandik dundik yorum olmasın lütfen.
ug 206: kutuiçi filtre, egsoz - arka sökük (orjinal jantlar)
zlz f7r: kapak, emme ve kelebek portpolish, düzboru egsoz, filtre - arka sökük (sac jantlar)
gs 206: emme,kelebek, headers, egzantrik, chip, egsoz, dandirik filtre(bence:D) - arka sökük (17' oz jantlar)
UG 206 GTI & GS 206 GTI (2 deneme var bu videoda) (Kamera gs 206)
GS 206 GTI & ZLZ MAGENE F7R (Kamera gs 206)
UG 206 GTI & ZLZ MEGANE F7R (Kamera ug 206)
11-01-2012, 00:12
UmutRıza
yaw kemal bi beşe atamadık tırlardan be ama benim jantlar beni yavaşlatmamış öncedende 4 e kadar beraber gidiyorduk :)
11-01-2012, 00:13
Arasts61
maşallah araçlara. güzel denemeler olmuş. kemalin araca alıştık artık :)
3. videoda megane sanki geliyor gibi geldi bana.
yol musait değildi heralde.
gti kardeşliği kendine güzel bi hd kamera alsın bu arada. :)
11-01-2012, 00:15
reckor
Kemal sariyer olarak senle iftahar ediyoruz :)
11-01-2012, 00:20
CRUEL
Alıntı:
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı
yaw kemal bi beşe atamadık tırlardan be ama benim jantlar beni yavaşlatmamış öncedende 4 e kadar beraber gidiyorduk :)
erken saatte bu kadar oluyor umut abi jantlarda azda olsa yavaşlatmıştır bence:D
Alıntı:
Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara. güzel denemeler olmuş. kemalin araca alıştık artık :)
3. videoda megane sanki geliyor gibi geldi bana.
yol musait değildi heralde.
gti kardeşliği kendine güzel bi hd kamera alsın bu arada. :)
abi gti kardeşliğinin güzel makinasının şarjı bitikdi bunla idare ettik:D
Alıntı:
reckor Nickli Üyeden Alıntı
Kemal sariyer olarak senle iftahar ediyoruz :)
eyw laciverttt beyazzzz:D
11-01-2012, 00:21
CRUEL
unutmadan gs 206nın balata biraz kokuttu mekana giderken(özel bi sebepden dolayı:D) gidişini birazda o kesti aracın sanki
11-01-2012, 00:22
UmutRıza
Önden çekişli arabayla drift yapmaya kalktık :) balata leş gibi koktu
11-01-2012, 00:23
GokhanRS
daha kötü kamera yokmuydu :D
11-01-2012, 00:28
CRUEL
üstüme gelmeyin devletin verdiği kamerayla çektik kamu malı bu kadar oluyor:D:D
11-01-2012, 01:12
106arts
cekımler cok kötu , gs gti gene şaşırttı benı
11-01-2012, 06:26
PULAT
Ben hep diyorum bu işi gündüz gözüyle yapalım diye ama :D
11-01-2012, 06:44
ArMy
Maşallah 3 aracada.
11-01-2012, 07:17
kelalper
Kemal megane 1 leri geçiyoruz bi de 2 RSlerle deneyelim demeyin sakın Gökhan kaldırmış beklio valla.
11-01-2012, 07:28
YsfTzcn
Maşallah araçlara :)
11-01-2012, 07:29
PPR engineering
maşALLAH araçlara bu gs 206 190 hp dynosu olan araç değilmi???eğer o ise biraz gariplik var:D...
11-01-2012, 09:17
atits61
UG 206 artık çok namlı tanımayan yok herhalde maaşallah.tam makina.
11-01-2012, 09:28
depresif
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
maşALLAH araçlara bu gs 206 190 hp dynosu olan araç değilmi???eğer o ise biraz gariplik var:D...
aynen o araç :D bencede gariplik var. vites atışları çok kötü. ben gezmeye çıktığımda bile daha hızlı atıyorum. biraz pilotaj eklense 2 boy daha iyi yürüyecektir. birazda hafifletme eklense tadından yenmez.
11-01-2012, 11:29
UmutRıza
Alıntı:
depresif Nickli Üyeden Alıntı
aynen o araç :D bencede gariplik var. vites atışları çok kötü. ben gezmeye çıktığımda bile daha hızlı atıyorum. biraz pilotaj eklense 2 boy daha iyi yürüyecektir. birazda hafifletme eklense tadından yenmez.
Vites atışları kötü çünki baskı balata kaçırıyor :) pilotaj konusunda o kadar iddalıysan bir gün buyur gel sıkalım nasıl geziyorsun bir bakalım :)
11-01-2012, 11:45
depresif
Alıntı:
Vites atışları kötü çünki baskı balata kaçırıyor :) pilotaj konusunda o kadar iddalıysan bir gün buyur gel sıkalım nasıl geziyorsun bir bakalım :)
eskilerden ufak bir videom. hem gazladığım hem çekim yaptığım için kendime göre çok başarılı değil viteslerim. ama size ufakta olsa bir fikir sağlar.
depresif@
serdar kızanım edirneden atıp tutmaya benzemez al şu crx i gelde vites atışlarını göreyim canlı görmeden inanmam:D
cliosportve@
ayağınıza geldk be insan utanır çay içmeye gelir en azından:D
11-01-2012, 13:19
Cliosportve
@Cruel
Çok fena ters zamana denk geldi
Tüv türke girmem gerekiyor yarına
3-5 eksik vardı onları yaptırırken denk geldi
Yoksa ağzıma layık 3 araba varmış bacakları kopartılcak :D
11-01-2012, 13:25
UmutRıza
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
@Cruel
Çok fena ters zamana denk geldi
Tüv türke girmem gerekiyor yarına
3-5 eksik vardı onları yaptırırken denk geldi
Yoksa ağzıma layık 3 araba varmış bacakları kopartılcak :D
selçuk sana çok özel bir spec ayarlıyorum öyle gezmeye gelir gibi gelmeyecem sana millet rahatsız oluyo baksana yok araba gitmiyo yok pilotaj hatalı :D
11-01-2012, 13:26
CRUEL
hadi bakalm:D selçuğa saplamak için tüm gti lar elele:D
11-01-2012, 13:31
Cliosportve
Alıntı:
selçuk sana çok özel bir spec ayarlıyorum öyle gezmeye gelir gibi gelmeyecem sana millet rahatsız oluyo baksana yok araba gitmiyo yok pilotaj hatalı :D
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
hadi bakalm:D selçuğa saplamak için tüm gti lar elele:D
Zaten sapladınız sapladınız
Katalizör - orta - son susturucu orjinal takılı olarak yarışcam artık :)
Komple susturucu olcak alt taraf
Geçtiniz geçtiniz geçemediniz yandınız :D
11-01-2012, 15:05
depresif
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
serdar kızanım edirneden atıp tutmaya benzemez al şu crx i gelde vites atışlarını göreyim canlı görmeden inanmam:D
başkasının şeyiyle gerdeğe girmem ben çocuğum :D
bekleyin alayım kendime bi makine hazır olduğumda deneriz tabii :)
11-01-2012, 15:09
UmutRıza
heh işte şöyle atarlı olun canlansın ortalık :D
11-01-2012, 15:46
Ö.öztüRk
bütün araçlara maşallah çekim biraz kötü ama olsun seslerden anlıyoruz az çok
11-01-2012, 16:20
denniz9
Araçlara maşallah öncelikle yalnız 206 ların speclerine göre denemeleri çok farklı olmuş emme,kelebek, headers, egzantrik, chip, egsoz, filtre olmasına rağmen çok yavaş gibi geldi bana 206. f7r da gitmesi gerektiği gibi gitmemiş bence.
11-01-2012, 16:32
kelalper
bi de bi daha ki sefere hesap makinesi yerine düzgün bi kamera ile çekim yapın bu ne yaw.
11-01-2012, 18:11
UmutRıza
Alıntı:
denniz9 Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah öncelikle yalnız 206 ların speclerine göre denemeleri çok farklı olmuş emme,kelebek, headers, egzantrik, chip, egsoz, filtre olmasına rağmen çok yavaş gibi geldi bana 206. f7r da gitmesi gerektiği gibi gitmemiş bence.
F7R nin nasıl gitmesi gerekiyordu ?
11-01-2012, 18:17
PULAT
Ağırlık atmamın bi derece faydası olduğuna inanıyorum ben. Yalnız şu vitesi tam olarak nerede atacağımı kestirememem vites sonlarında beni dezavantaja sokuyor. Devir saatim bozuk. Bazen Her zamankinden daha erken kesiciye düşüyor araba. Dün gerçi öyle bişey olmadıda güvenemediğimden biraz erken attım vitesleri.
Birde bu 206 lar ne lanettir milisaniye geç basınca sanki kanguru gibi hemen zıplıyorlar ileriye sonra yetiş yetişebilirsen :D
F7R gitmesi gerektiği gibi gitmemiş demişsinizde arkadaşlar bu araçlardan siyah 206 ya ne crx direnebilmiş ne de vti :) Benim yaptığım işlerle alabildiğim beygir oranı belli. 153.6 hp dynom var ama eksik ama fazla. Arka koltukları söküp bagajı boşalttım ama onunda öyle aman aman bi ağırlığı yokmuş. Yeni pandizotum ondan ağır çıktı :) Deviri görebileceğim bir devir saati ayarlamam lazım veya kendininkini yaptırmmalıyım böyle olmaz haliyle. Bereket Umut abinin arabada 14 jantlar yoktu yoksa duman olacaktık :D
Aynı anda bastıklarımızda en fazla 1 boy açılıyor 2 araçlada. Ah keşke dünya gözüyle 5 e atabilseydik o zaman işin rengi değişirdi :D Gelen katılan çekimlerde yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Umut abi misafir olduğun halde hesap ödettirmedin kesene bereket abi :D
Bi daha hiçbişe sökemem uğraşamam ama 5 e atılacak bi yolda yani çorlu istikametine doğru gazlıcaz şöyle uzun uzun dipgaz gidilcek bi yola doğru yani :) Arabamı bir kez daha sevdim böyle gözde 2 araca bu kadar tutunabilmesinden dolayı ;)
11-01-2012, 18:26
UmutRıza
Alıntı:
PULAT Nickli Üyeden Alıntı
Ağırlık atmamın bi derece faydası olduğuna inanıyorum ben. Yalnız şu vitesi tam olarak nerede atacağımı kestirememem vites sonlarında beni dezavantaja sokuyor. Devir saatim bozuk. Bazen Her zamankinden daha erken kesiciye düşüyor araba. Dün gerçi öyle bişey olmadıda güvenemediğimden biraz erken attım vitesleri.
Birde bu 206 lar ne lanettir milisaniye geç basınca sanki kanguru gibi hemen zıplıyorlar ileriye sonra yetiş yetişebilirsen :D
F7R gitmesi gerektiği gibi gitmemiş demişsinizde arkadaşlar bu araçlardan siyah 206 ya ne crx direnebilmiş ne de vti :) Benim yaptığım işlerle alabildiğim beygir oranı belli. 153.6 hp dynom var ama eksik ama fazla. Arka koltukları söküp bagajı boşalttım ama onunda öyle aman aman bi ağırlığı yokmuş. Yeni pandizotum ondan ağır çıktı :) Deviri görebileceğim bir devir saati ayarlamam lazım veya kendininkini yaptırmmalıyım böyle olmaz haliyle. Bereket Umut abinin arabada 14 jantlar yoktu yoksa duman olacaktık :D
Aynı anda bastıklarımızda en fazla 1 boy açılıyor 2 araçlada. Ah keşke dünya gözüyle 5 e atabilseydik o zaman işin rengi değişirdi :D Gelen katılan çekimlerde yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Umut abi misafir olduğun halde hesap ödettirmedin kesene bereket abi :D
Bi daha hiçbişe sökemem uğraşamam ama 5 e atılacak bi yolda yani çorlu istikametine doğru gazlıcaz şöyle uzun uzun dipgaz gidilcek bi yola doğru yani :) Arabamı bir kez daha sevdim böyle gözde 2 araca bu kadar tutunabilmesinden dolayı ;)
sabret selcuk sabret adalet yapıcam sana ben şu arac bı bıtsınde :D
11-01-2012, 18:28
Arasts61
Pulat@
Senin aracin sokuk degilken kac kilo? Uzerindeki lastiklerin tam olcusu nedir? 3 ve 4. Viteslerin maks hizi kac? Aracina masallah:icon_tup:
11-01-2012, 18:29
PULAT
Eyvallah abim hep gazlamak için değil yakınız hanımlarla oturmalıda buluşalım :)
11-01-2012, 18:31
PULAT
Alıntı:
Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı
Pulat@
Senin aracin sokuk degilken kac kilo? Uzerindeki lastiklerin tam olcusu nedir? 3 ve 4. Viteslerin maks hizi kac? Aracina masallah:icon_tup:
Normalde pandizot yok iken 1160 kg. LPG var onu sökemiyorum :)
205-50-15 saç jant lastik var.
3. vites max hız 155, 4. vites 195 km.
Bazen bu rakamlar 3-4 km yukarı aşağıya oynuyor o yüzden kestiremiyorum tam. 150-190 gibi değiştirmeye çalışıyorum vitesleri.
11-01-2012, 18:33
Görkem
3 aracada maaşallah öncelikle,,,zevkli denemeler olmuş,,,f7r ve ug 206 gitmesi gerektiğinin en iyisini gitmiş :) gs 206 da ise 17 jantların etkisi tabiki vardır,, tam kg mı belli değil jantların ama 2-3 boya yakın etkiler kendi aracımdan biliyorum,,,ama genede sanki biraz daha iyi olmalıydı diyorum üstündeki parçalarla ;) ............