Maşallah bütün araçlara ama videolar gerçekten çok kötü![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşşallahı esirgemeyen arkadaşlara abilere kardeşlere teşekkürler
depresif@
serdar kızanım edirneden atıp tutmaya benzemez al şu crx i gelde vites atışlarını göreyim canlı görmeden inanmam
cliosportve@
ayağınıza geldk be insan utanır çay içmeye gelir en azından![]()
Araçlara maşallah öncelikle yalnız 206 ların speclerine göre denemeleri çok farklı olmuş emme,kelebek, headers, egzantrik, chip, egsoz, filtre olmasına rağmen çok yavaş gibi geldi bana 206. f7r da gitmesi gerektiği gibi gitmemiş bence.
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
bi de bi daha ki sefere hesap makinesi yerine düzgün bi kamera ile çekim yapın bu ne yaw.
IN BOOST WE TRUST
Ağırlık atmamın bi derece faydası olduğuna inanıyorum ben. Yalnız şu vitesi tam olarak nerede atacağımı kestirememem vites sonlarında beni dezavantaja sokuyor. Devir saatim bozuk. Bazen Her zamankinden daha erken kesiciye düşüyor araba. Dün gerçi öyle bişey olmadıda güvenemediğimden biraz erken attım vitesleri.
Birde bu 206 lar ne lanettir milisaniye geç basınca sanki kanguru gibi hemen zıplıyorlar ileriye sonra yetiş yetişebilirsen
F7R gitmesi gerektiği gibi gitmemiş demişsinizde arkadaşlar bu araçlardan siyah 206 ya ne crx direnebilmiş ne de vtiBenim yaptığım işlerle alabildiğim beygir oranı belli. 153.6 hp dynom var ama eksik ama fazla. Arka koltukları söküp bagajı boşalttım ama onunda öyle aman aman bi ağırlığı yokmuş. Yeni pandizotum ondan ağır çıktı
Deviri görebileceğim bir devir saati ayarlamam lazım veya kendininkini yaptırmmalıyım böyle olmaz haliyle. Bereket Umut abinin arabada 14 jantlar yoktu yoksa duman olacaktık
Aynı anda bastıklarımızda en fazla 1 boy açılıyor 2 araçlada. Ah keşke dünya gözüyle 5 e atabilseydik o zaman işin rengi değişirdiGelen katılan çekimlerde yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Umut abi misafir olduğun halde hesap ödettirmedin kesene bereket abi
Bi daha hiçbişe sökemem uğraşamam ama 5 e atılacak bi yolda yani çorlu istikametine doğru gazlıcaz şöyle uzun uzun dipgaz gidilcek bi yola doğru yaniArabamı bir kez daha sevdim böyle gözde 2 araca bu kadar tutunabilmesinden dolayı
![]()
Pulat@
Senin aracin sokuk degilken kac kilo? Uzerindeki lastiklerin tam olcusu nedir? 3 ve 4. Viteslerin maks hizi kac? Aracina masallah![]()
Eyvallah abim hep gazlamak için değil yakınız hanımlarla oturmalıda buluşalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)