http://img38.imageshack.us/img38/1854/wtfhkk.png
adam bildigimiz arıza :icon_wack:icon_wack
illegal çekimlerden dvd yapmış torrent'de düşmüştür ilgilenen arkadaşlara duyrulur :D
Printable View
http://img38.imageshack.us/img38/1854/wtfhkk.png
adam bildigimiz arıza :icon_wack:icon_wack
illegal çekimlerden dvd yapmış torrent'de düşmüştür ilgilenen arkadaşlara duyrulur :D
Harbi rahatsız bu herif nete düştüyse dvd si izlemek lazım .
6.6 GB torrenti var :)
nasıl bir adranelin patlaması yaşıyorsa tebrik etmekmi lazım arıza demek mi lazım bilemedim..
naklen ölücek bi gün..
Torentten link atacak varmi indirip izlesek
bu ölmemişmiydi yav :)
Link Pm atabilecek varsa bende rica etsem ??
Banada atabilirmisiniz hemn indiriyi :) ailecek severek izliyoruz
pm alabilirmiyim :)
bi pmde ben alayım :D motoru yaşamış adam :D
helal olsun gercekten kendisi motor olmus adamin, yatagada bunlan mi giriyor acaba :D
bence bu konsept efsane olur yıllar geçsede biri yerine geçer devam eder :D bi kaç film vardı buna benzer
bi insan bunları yapıcak kadar hayata nasıl küser ya :D
bi yakalarsalar asrın cezasını kitlicekler :D
bi pm de ben alabılırmıyım :D azraille roll yapıyo adam ama biz göremiyoz
ülke ülke dolaşıp polislerle maytap yapıyordu yakalasalar çok fena geçirecekler buna :D
türkiyede zor hacı ben 40 la giderken ölümün pençesinde hissediyorum kendimi her yer cukur.. hadi cukura düşmedi bi tane dolmuş üstüne kırar :D
Ghost Rider tek kisi degil zaten bunun uzerine yabanci forumlarda bircok tartisma vardi surus pozisyonundan videolardaki boyuna vs kadar.. Hatta birtanesinin kazada öldüğü biliniyor..
pm alabilirmiyim bende
varsa bi p.m. de ben alıyım :D
gönderdigim linkler Torrent link'dir isteyenler pm atabilir.
torrent sitesine girin arkadaşlar ghost rider 666 what the yazın zaten karşınıza üç dört link çıkıyor :)
Tamamını indirip izleyin akıllı adam işi değil, ateşli hastalık falan geçirmiş bu kesin.
300 den sonra tekere kalkıyo hayvan, 250 ile virajda yatıyo , en son kaza yapıp dağıtığı imprezayla polise arkadan çarpıyo.
Bu Ghost riderin tek bir kişi olmadığı kesinde, senelerdir bunlardan kaç tanesi öldü onu merak ediyorum ben.
titreyerek izledim lanet olsun :D
oyun olsa bu kadar ıyı oynanamaz....
Artık manitası buna neler çektirdiyse vah garibim..
geriyosun beni sevgili ghostrider.
link pm alabilirmiyim ??
Zahmet olmazsa bir link de ben alayim.Tesekkurler
Beyler link varsa şu kardeşinizle de paylaşın yotubedan videolarını izliyorum arkadaşa kanım kaynadı :)
bi tarafı yiyosa burda yapsın ;) taksicinin teki alır altına dolmuşcu üzerine kırar hadi yırttı her yer çukur :D
seytanın oglu laaa bu ruhunu satmısss:)
ölünce efsane olucak , hayattan ümidi kesmiş zaten :)
valla bir pm de ben alayım lütfen
çok iyi be. :D