aracımda yaptığım değişikliklerden sonra nasıl gider nolur diye arkadaşla deneyelim dedik. denemeler dostçadır herhangi bir iddia yoktur. akşam trafiğinde denedik o yüzden biraz sıkıntı oldu ama boş yoldada denediğimizde bi değişiklik olmadı farkta.
yaris specler:
cai
headers
egzos
sprint booster
komple egzos izmir işidir :D osman usta egzos okan a teşekkürler arabanın kaderi değişti resmen :D
civic specler:
filtre
egzos.
civic benim aracımdan 100 kilo daha hafif.
buda bonus olsun yanlız bu videoyu 1.dk dan izleyin :D
bazen bende keşke dizel olsaymış benimki diyorum hem daha çok çökerdi yaylar hemde chiplerdik misler gibi gezerdik.şu anda bastığım zaman 1,3 araca bile benzin yetiştiremiyorum :D :(
09-02-2012, 17:55
bLackModeL
Alıntı:
mert1612 Nickli Üyeden Alıntı
heyecan yapmışım :D
bazen bende keşke dizel olsaymış benimki diyorum hem daha çok çökerdi yaylar hemde chiplerdik misler gibi gezerdik.şu anda bastığım zaman 1,3 araca bile benzin yetiştiremiyorum :D :(
öyleee olmuyoo video koyuyosun buraya benzın hesabı yapıyosun seklını yaptın tabuları yıktınn :D ....
09-02-2012, 18:01
golfcu0101
devir ekonomi devri hacı:D:Ddüşünmek lazım arada:hahaha:
09-02-2012, 19:23
mert1612
Alıntı:
bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı
öyleee olmuyoo video koyuyosun buraya benzın hesabı yapıyosun seklını yaptın tabuları yıktınn :D ....
ooo şeklimizi yaptık tamam o zaman faça yaris :D
09-02-2012, 19:24
mert1612
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
devir ekonomi devri hacı:D:Ddüşünmek lazım arada:hahaha:
hacı lanet olsunki direksyon başında deli öpmüş gibiyim tahrik ediyo araba beni ekonomi kullanmayı öğrenmem lazım :D
09-02-2012, 19:26
golfcu0101
Alıntı:
hacı lanet olsunki direksyon başında deli öpmüş gibiyim tahrik ediyo araba beni ekonomi kullanmayı öğrenmem lazım :D
vallaha bende lpg var ama varmı yokmu belli değil sırf ekzoz sesi beni tahrik ediyor ve sonuç pompala:D:D
09-02-2012, 19:46
Ertekin
Tebrik ederim aracı çok beğendim.Güzelde gidiyor.
09-02-2012, 21:15
levent
Alıntı:
maşallah yavrım hertürlüsünü biliyoruz bu yarisin tüm hallerinin :D
aslında biraz uslandın eskisine göre ama deşarj olman lazım, anladın sen :D
09-02-2012, 23:20
mert1612
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
vallaha bende lpg var ama varmı yokmu belli değil sırf ekzoz sesi beni tahrik ediyor ve sonuç pompala:D:D
lpg bende istiyorum ama taktırmıyo peder patlar falan diye o kadar dil döktük yok :D
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim aracı çok beğendim.Güzelde gidiyor.
teşekkürler :)
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
maşallah yavrım hertürlüsünü biliyoruz bu yarisin tüm hallerinin :D
aslında biraz uslandın eskisine göre ama deşarj olman lazım, anladın sen :D
dmi kanka gözlerimizi yaşarttığını biliriz mavişin :D evet artık daha sakinim arabaya binmeden pasiflora çakıyom 1 şat :D
09-02-2012, 23:25
golfcu0101
[QUOTE=mert1612;5568399]lpg bende istiyorum ama taktırmıyo peder patlar falan diye o kadar dil döktük yok :D
vallaha benimki daha patlamadı:D:D:D
09-02-2012, 23:26
berkay_aydin
Maşallah çok hoşuma gitti :) rengi sisler jantlar çok hoş olmuş :)
10-02-2012, 01:04
alper1001
maşallah yarise, sanırım son güncellenen kasadan bir önceki kasa bu yaris, yenisini test ettim bende geçen gün, şaşırtıcı derecede performanslı ve eğlenceli bir araç, 1.3 100hp avantajıyla benzer specler o motora uygulanırsa, çok başarılı olacağı kanısındayım