Arkadaşlar ep3 de filtrre ve headers var
Rc de ise headers filtre ,,kısa,yazılım atılmış ama tam detayları bilmiyorum....
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler....
Asla polomik yapmak değil amacımız ....:)
Printable View
Arkadaşlar ep3 de filtrre ve headers var
Rc de ise headers filtre ,,kısa,yazılım atılmış ama tam detayları bilmiyorum....
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler....
Asla polomik yapmak değil amacımız ....:)
RC'nin tutunacagını sanmıyorum.
Ep3 gecer.
Ep3 2-3 boy önde olur.
Ev rc type r la bi denesinde bakim 3 boy hangisi onde puglove :D
Yazilan speclere gore rc type r dan assagi kalmaz
headers filtre kısa yazılım atılmış diyorsaniz o 206 Rc ye.
o zaman cok dikkatli olmak lazim ne yapacagi belli olmayabilir. bol gazlamalar
normal sonuç ep3 derdim ama kısa ve yazılım varsa RC de 210 a kadar kafa kafaya gidebilirler sonrada rc limitöre girer sanırım, gerçi typer lar şöförden şöföre farklı yürüyen makinalar hiç şakası yoktur.
Hırs mı ... neyse ben izliyip görücem denenirse.
şimdilik sizin köy daha büyük olsun :)
edit: ayrıca Batu kardeş mevzuyu germek falan mı amacın ? kurusıkı atan kimdir nedir yani nasıl atılır o ?
Varsa type r in yazili speclerde eger rc de bende var deneyebiliriz kiii okanla denicez zaten bir aksilik olmaz ise
Her iki aracında sağlıklı olduğunu düşünürsek o speclerdeki araçlar için söylüyorum ep3 4. vites sonlarına kadar rc'nin arka çamurluğunda felan gider. Sonrasında ep3 alır gider.
bu konu patlar :D
Evet arkadaşalr ben öğretmenim dersteyken neler olmuş yawww :) amacım dediğim gibi polomik yaratmak değildi.... Bizde havalar düzelince deneycez videoo paylaşırı hatta bu akşam ben eve gidince bi kaç yabancı forumdan yorum ve video eklerim bi fikir sahibi oluruz bencede RC bırakmaz gibi ama bellide olmaz tek video tek yarışlada karar verilmez bu işe bence bakıcaz gariii teşekkürler...
valla nedense bende typer diorum eski bir RC sahibi olarak
denenirse izleriz tabi zevkli olur
Biraz da sökerse eğer 206 sahibi aracını ( sadece ön koltuklarının bir tanesi eşşek ölüsü kadar :D ), 200lere kadar sadece filtre headers lı type r ın önünde olur diye geldi bana.
Benzer speclerde bir 206 RC wardı ankarada (capcapca mustafanın aracı), ziyan hızlıydı maşallah :)
klasik bir "typeR vs herhangi başka bir araç" konusu...
gidişat yine aynı :D:D:D
hangi devir hangi hız hangi vites keşke bunları da söyleseydiniz...
ama bir süre yakın kafa-kafaya kalsalar bile typeR açacaktır
bu arada her iki aracı kullanan arkadaşların araçlarını iyi tanıyan ve aracına hakim arkadaşlar olduklarını farzediyorum tabii ki ...
özellikle typeR denen araba araca fazla hakim olamayan sürücülerin elinde iyi gitmeyebiliyor..
Type r lardan kim kaldi bilmiyorum :D
Filtreli hidirli type r lara kapimiz heeep acik gelinir gecilir :D ev rc forever :p
fazla pompalı bir deneme olur:) ama 200 den sonra tayyar abi açabilir arayı
kafa burun gideceklerini düşünüyorum çünkü rc'nin specleri gayet güzel ve yabana atılır cinsten değil.
Hangi RC imiş bu header varmış ?
emre bence büyük hiç konuşmamak lazım her şey otobanda belli oluyor ev rc iyi güzel hızlı ama buda typer..insanlar unuttumu typer ı ne yaptı..typer ım var diye kesinlikle sölemiyorum kimse yanlış anlaşılmasın bugün typerdan inerim yarın rc ye binerim marka fanatikliğim asla yok..
her tayyar senin araba kadar mı gidio çocuum. Senin ki yırtık olm.
HDF Type R vs 206RC - YouTube
Bu bir örnek olabilir belki
Bu arada bu deneme İzmir de olucak ve arkadaşımın aracı Karşıyaka da otoyolda Rc kırmızı tanımıyorum ama tayyar bizdennn....
Yok o dediğin headerlar 206gti için. RC'ye olmaz. RC için 1 tane header var. Oda tek başına satılmıyor. Sadece yarış motoru alırsan 9000 euro ya onun üstünde geliyor. 240 ve 280 hp lik makina üstünde geliyor. Fotoğrafını koyuyorum.
1inci revizyon
http://i.imgur.com/57Wyq.jpg
http://i.imgur.com/oyZIF.jpg
2inci revizyon 2009 yılı
http://i.imgur.com/UAgay.png
Bazen ikinci eli 1200-1500 euro arasına bulunuyor.