ygz gns typer - YouTube
ygz typer vs gns typer.MOV - YouTube
iyi seyirler....
videoyu koymamdaki amaç tamammen
01 BGE 01 gece bir iki ufak deneme ; bu konudaki içerikdeki yazılanlarla alakalıdır.
saygılar...
Printable View
ygz gns typer - YouTube
ygz typer vs gns typer.MOV - YouTube
iyi seyirler....
videoyu koymamdaki amaç tamammen
01 BGE 01 gece bir iki ufak deneme ; bu konudaki içerikdeki yazılanlarla alakalıdır.
saygılar...
Sürücü ağırlıklarını da yazsana kardeşim oraya???
80 + 50 kg YGZ = 130 KG yolcu ağırlığı
110 + 80 kg GNS = 190 KG yolcu ağırlığı
Evet bu şekilde ben 60 kg ağırken 3-4 boy YGZ geçiyor tebrik ederim. Opette de herkesin önünde söyledim bunu
Ben iddia ediyorum beni geçemeyeceksin teke tek? Denemeye var mısın Yasin videolu?
maşallah araclara..
maşallah her ikisinede ...
Bu da özel mesajdan isteğimdir bir kaç gün önce
Açıkça teke tek teklif ettim videolu olumlu bir yanıt gelmedi
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
yazılanları bilmem de Yasin canım çekti düzgün bir havada sağ koltukta oturmak ıstıyorum :)
neoldu ya hemen agarlık atar gider bi takım heyecan olmalar birdaha denemek istemeler bu kadar HEYECANLI OLMA deneriz gene;)
sıkıntım gecmek gecilmek değildi, bana bozulmuş olduğun konuydu.
ben kilo hesabı yapmıyorum;) bendede su doluydu kısa vardı uzun vardı polis vardı demiyorum;)
ben ne söyledi isem yalan değildi, alpere verdiğim cevabı 3 kere daha oku....
dou aynı şeyi enesede sen yapmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum?
hala atar yapıyosun dou hırs yapıyosun heyecan yapıyosun... farkındamısın_?????
sana cevap vermedim o zaman ama şimdi herkezin önünde cevap verebilrim, çünkü yaptığın hırs bizi buralara getireceğini biliyordum.
burda yazayım deneriz canım kardeşim;)
ama bu kadar hırslı olursan seninle denemeyedebilrim:):):) sakin olmalısın
Tamamen objektif yazıyorum bu olay 60 kg olayı değil gördüğüm kadarıyla , böyle zart diye ayırıp gitmek farklı bişey ,
Abi 60 kilo içinde o kadar fark açmaz herhalde direk ayırdı? 2 aracada Maşallah.
Specleri yazarmısınız arkadaşlar iki typer birbirini böyle ayırıyosa helall ..ygz 260hp lerdemi ? İkisinede Maşallah:icon_tup:
Şimdi kardeşim sen teke tekte bu videodaki gibi olacağını iddia ediyorsan gel deneyelim havalar kuruyunca
Bütün herkesi ataşehire bekliyorum teke tek deneyeceğiz Cumartesi günü
Benim için benden + olarak port polish ve ince contalı biriyle kafa burun yürümek, arabamın kondisyon farkını gösterir ki bu benim için mutluluk verir.
Ben şu kapağımı açınca, gireceğiniz şekilleri düşünüyorum da, yüzümde garip bi gülümseme oluşuyor :)
maşallah ...
ben de hiç anlamam neden 2. bir kişi yana oturur. her seferinde insanların kiloları havalarda uçuşuyor sonra :D
Benim için denemek sıkıntı değil ki
Teke tek deniyoruz kafa kafaya gidiyoruz
Adam millete 3-4 boy geçiyorum ben GNS yi diyor
Ben teke tekte 3-4 boy geçmediğini iddia ediyorum.
Sıkıntı falan yok, port polish ince contalı araba bırakta geçsin :icon_tup:
Geçmesi lazım aynen böyle geçmesi lazım hatta teke tekte..??
neyse tartışmıyalım en hızlı sensin
Estağfurullah geçilmeyen araba yoktur
Öyle bir iddiam olsaydı şu an her hafta videom vardı forumda
Sen benim denediğim arabalarla dene,
Zaten yüzüne vuracaklardır GNS ile aynı gittiğini
Fazla söze gerek yok
Opette söyledim ben söyleyeceğimi, bu şekilde 3-4 boy geçtiğini zaten herkesin ortasında söyledim. Şaşırılacak bir durum yok.
Keşke sende teke tekte benle kafa kafaya yürüyor diyecek kadar yürekli olabilsen..
maşallah her iki aracada :)
ya sen neyin tribindesin hala dou... bak alttaki postlarıma teke tek 3-4 boy geciyorum dedm mi yada alperi aradım teke tek 3-4 boy gecdğimi söledim mi. aht rocco konusunu konuyu takip edenler bi okusun yazıları...
senin asıl derdin gecilmekmiş aslanım... sen bu hırsla atmo arabanı 300 hp lere tasırsın, allah yolunu beygirini açık etsin canım benm...
yasin abi maşallah nazar değmesin ygz ye. ayrıca yasin abim on numara birisidir nasıl böyle polemikler çıkıo anlamış değilim.
ygz ye maşşallah ...
Benle aslanımlı konuşma haddini bil bu 1
Hırsım olmadığını sen çok iyi biliyorsun, forumda şövalyelik yapma ben 2 senedir aynı setuptayım arabayı aldığım günden beri sadece kısa şanzıman taktım
Yalan söylemenden ötürü bunların olduğunu çok iyi biliyorsun, insanlara GNS yi 3-4 boy geçiyorum demen sana hiç bir şey kazandırmayacak.
Dou sakin ol. Boşver denersiniz olur biter.
dilim tutulsaydıda seni aramasaydım ben gerekeni keske buraya yazsaymışım... dur kopyalayyayım...
kelalper´isimli üyeden Alıntı
Yasin ben yazmiim istersen olanları.
sende amma foruma tasıma meraklısı gibi olma bırak ben yazayım herkez rahatlasın. kimseden çekindiğim yok mahcup olcak pozisyonumda yok
ki özelden dou ya da sanada saygı duyduğumdan deger verdiğimden bahsettim, buraya yok bahsetmiim istersen li gibi tehdit amaçlı sanki cekineceğim birsey varmış gibi yansıtma, yansıttıkların yetmiyormuş gibi.
opette dou ile denedikten douyu gecdikden sonra dou kendi ağzıyla bana beni 3 boy gecdin ilk defa bi typer beni gecdi dedikten sonra, her zaman cıkamıyorum denemeye orda rs leri sorduğumda o yakada sen olduğun için seni aradım abi biz cıktık müsaitsen deneyelim mi dedim, sen kar lastiğim var deneyemem dedin, hımm tamam o zaman abi dedim, bizde opetteyız denemeler yaptık güzel gecdi dedim, telefonu kapatmaya çok az kala da seni samimi görüp dou ile aramda 3 boy oluyo dedim, ama kırılganlık olmasın diye de abi aramızda kalsın sen söyleme istersen dedim; sen ne yaptın ertesi sabahı dou ya 3 boy oluyomuş doğrumu gibilerinden birşeyler yazdın... aramızda kalsın dedim sana dou bilmiyormu 3 boy olduğunu_? söylemedi mi _?
gelelim ağırlık mevzusuna dou benden kendinin değimi ile 60 kg agarım dedi güneş orgnal ep3 kaputuna 22 kilo dedi gns nin kaputu daha agar dedi, ben hiç kilo milo demedim tartmadım ölçmedim benim depom fullden ceyrek azdı 30 litre benzinim vardı demedim_?
sonra dou ile 2-3 kere daha teke tek denedik fakat benim için sağlıklı olmadı, birinde vites kaçırdım birinde gaza cok gec oturdum ki bu huy haline gelmiş içimden kaşarlık gecmediği için senin gazını duydukdan sonra gaza bastım neyse ne.. ama ben 4 sonunu gördüm herseye ragmen aramızda 3-4 boy olmadı.
dou yaklaşsın yaklaşssın bana 3-4 boy olmasın 1 boy olsun ya kafa burun olsun ya hadi gel beni geciyo olsun...
keske bilseydim gene seni arar derdim ki abi dou ile denedik teke tek ama benim için sağlıklı olmadı 4 sonuna kadar daha iyi tutundu bana yaa keske deseymişim...
sanki ben seni ben douyu söyle gecdim böyle gecdim diye süsleyerek aradım ya lanet olsun nerden aradım... içimde cebelleşerek telefonu kapatırken söyledim dilim tutlsaydıda söylemeseydim, herkezi kendim gibi görmek kadar acı bi durum yokmuş,
sonuç dou ile aram bozuldu...
gecmek gecilmek sorun muydu ki_?
daha öncede dou ile denedim aramızda kalacaktı, sağlıklı denememi oldu hayır. gene geri mi kaldım hayır_? dou kalkıp kaana söylemiş kiminle bi polemiğe girdim_? kime ne söyledim yada dou ya kırıldım mı söyledi diye hayır_? demekki gecip gecilmemek sorun muş...
sanada söyledim bundan sonra umurun olsun olmasın seni birdaha abi gibi görüp abi gel deneyelim dermiyim hayır seni daha ararmıyım hayır
sen doğru bişeyde söylesen douya verilen izlenim yanlıştı, bu konu hakkında özelden yanlış anlaşılmalardan dolayı dou dan efendice özür de diledim...
buraya kalkıp ben anlatmıym gibi gereksiz şeyler yazmanın anlamı yoktu...
buyur sen değil kendim anlattım...
Techturkey.com Post 56
bndan farklı birsey yok,, sana sunu söylemedim
Bende iyiymiş dedim. Sonra abi denedik güzeldi 3-4 boy oluyor fark sence nasıl dedin bende çok iyiymiş dedim
süsleme yapma lütfen.
videoları izle sana yanlış bii demedim, senin kar lastiğin olduğunu bilsem seni neden arayayım, gece seninle daha önce telefnlaştığımız olmadı mı gece saatini yazıyorsun buraya...
neyse ne işte allah herkesin çarsısına göre pazar versin.
kimseyle alıp veremediğim birsey yok ama bu konuşmaların kokusu bu yüzdenmiş dou nun gecilme fobisi... başkada bişiy değil...
KESKE BENİ GECSEYDİ BE...
bence teke tek denendiğinde aradaki kg farkı kapanıcağından 1 boyun üzerine çıkacağını sanmıyorum farkın ?
aradaki port polish ve ince conta farkınıda hesaba katarsak Burda GNS yi tebrik etmek lazım :)
YGZ ye de GNS ye de maşşallah Türkiyedeki en önde gelen atmosferik typer lardan gerçekten Allah ikisinede zeval vermesin :)
Ne arabaymış be bolt-on millet kaldırır oldu
Şu arabayı aldığım gün "yürümeyen" type-r olarak nitelendirilen araba, şimdi kıstas alınıyor.,
Mutlu olacaksan 3-4 boy geçtin ok? Hayal dünyasında yaşamaya devam et :)