ygz gns typer - YouTube
ygz typer vs gns typer.MOV - YouTube
iyi seyirler....
videoyu koymamdaki amaç tamammen
01 BGE 01 gece bir iki ufak deneme ; bu konudaki içerikdeki yazılanlarla alakalıdır.
saygılar...
ygz gns typer - YouTube
ygz typer vs gns typer.MOV - YouTube
iyi seyirler....
videoyu koymamdaki amaç tamammen
01 BGE 01 gece bir iki ufak deneme ; bu konudaki içerikdeki yazılanlarla alakalıdır.
saygılar...
PowerTune
Sürücü ağırlıklarını da yazsana kardeşim oraya???
80 + 50 kg YGZ = 130 KG yolcu ağırlığı
110 + 80 kg GNS = 190 KG yolcu ağırlığı
Evet bu şekilde ben 60 kg ağırken 3-4 boy YGZ geçiyor tebrik ederim. Opette de herkesin önünde söyledim bunu
Ben iddia ediyorum beni geçemeyeceksin teke tek? Denemeye var mısın Yasin videolu?
maşallah araclara..
maşallah her ikisinede ...
Bu da özel mesajdan isteğimdir bir kaç gün önce
Açıkça teke tek teklif ettim videolu olumlu bir yanıt gelmedi
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
neoldu ya hemen agarlık atar gider bi takım heyecan olmalar birdaha denemek istemeler bu kadar HEYECANLI OLMA deneriz gene
sıkıntım gecmek gecilmek değildi, bana bozulmuş olduğun konuydu.
ben kilo hesabı yapmıyorumbendede su doluydu kısa vardı uzun vardı polis vardı demiyorum
ben ne söyledi isem yalan değildi, alpere verdiğim cevabı 3 kere daha oku....
PowerTune
hala atar yapıyosun dou hırs yapıyosun heyecan yapıyosun... farkındamısın_?????
sana cevap vermedim o zaman ama şimdi herkezin önünde cevap verebilrim, çünkü yaptığın hırs bizi buralara getireceğini biliyordum.
burda yazayım deneriz canım kardeşim
ama bu kadar hırslı olursan seninle denemeyedebilrimsakin olmalısın
PowerTune
Tamamen objektif yazıyorum bu olay 60 kg olayı değil gördüğüm kadarıyla , böyle zart diye ayırıp gitmek farklı bişey ,
Specleri yazarmısınız arkadaşlar iki typer birbirini böyle ayırıyosa helall ..ygz 260hp lerdemi ? İkisinede Maşallah![]()
Şimdi kardeşim sen teke tekte bu videodaki gibi olacağını iddia ediyorsan gel deneyelim havalar kuruyunca
Bütün herkesi ataşehire bekliyorum teke tek deneyeceğiz Cumartesi günü
Benim için benden + olarak port polish ve ince contalı biriyle kafa burun yürümek, arabamın kondisyon farkını gösterir ki bu benim için mutluluk verir.
Ben şu kapağımı açınca, gireceğiniz şekilleri düşünüyorum da, yüzümde garip bi gülümseme oluşuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)