AU TypeR VS EME VTeC drag race
http://www.youtube.com/watch?v=QotNE...eature=related
Printable View
AU TypeR VS EME VTeC drag race
http://www.youtube.com/watch?v=QotNE...eature=related
maşallah....
oy oy oy erol'un kısa+b16 zamanları, video çekenin arkasında duruyordum ben de, ne geceydi bea :D
api de neymiş.
videoyu çeken benim zaten hahahahahaahahha :D:D:D güzel gecedi :D
cok esk ıvıdeo degılm ı bu yaw :)
evet geçen sene kışın :)
harbıden suan kprolu bu typer :)
bağlananlar oldumu bilmiorum ama bundan 1 hafta sonra yine aynı yerdeydik o gece jandarma bastıydı :D bizim 3 subyi çekmişlerdi ama bıraktılar :D
video eski ve verildi.güzel zamandı kaan bey ama impomuz gitti artık:)
:D:D ye yee daha çok yersin..
benim aracı bundan baya sonra baglamışlardı ksk de
Tayfun'um sorma yaw projeye karar veremiyorum beynimi yiyorum :allaalla: :D
Na yapcan olum. Na yapmadan turbonun zevkimi çıkar. Önce na sonra bakcezzzz. :) hem da time trial daha zevkli. Yok lag oldu yog dolmadı aman viraj. :p :p
Walla ben de NA'cıyım patron da işte NA bile olsa seçenek çok, proje çok karar veremiyorum :D
Yav bak ben sayıyom aha 3 güne zati pistonun var. İnce conta Headers koni yay p28 jun veya skunk2 retainer camshaft e debriyajda aldın bi regüle ederiz seni walbro ile. Bide üstüne marlboro al sana porje.
Boost beni bozar Renç'im... Yani en azından şimdilik... İşin sonu boost bu baştan belli de NA'nın tadını almadan olmaz :D
ah be müdür proCe diyorum ben yaw bunlar bana artık bolton gibi geliyo :D Hedef NA 240-250hp ;)(fena mütevaziyimdir :D)
Uğur ben bişey demiyorum daha. 12K mı dönmek istiyon kardeşim.
Yok be abi 9k-10k arası yeterli, ha biraz da torklu olursa iş görür :D
hem 10k döneyim hem de torklu olsun,
baska;
az yaksin bide olur mu :D
uur sen eskiden turbocuydun zaten dTi :D na yap devir çevir:p
uğur,n/a yap ama inan sonra o da yetmicek,senin arabanı istden antalyaya ben getirdim,çok iyi yapılmış b16 dı ama ***** biliyosun sonunu,bende şu an roftakı malzemelerın aşağı yukarı aynısı var,ama insanoğlu nankör,belli bi zaman sonra n/a yetmez daha fazlasını istersin,yanı bana yetmıyor artık,o yüzden maddı problem yoksa ÜFLEEEE ABİ
Ustaaa kismin yaw ben seni tanıcam :D
:heyoo::heyoo:ANTALYA küçük bi yerde görmüssündür........
Yaw tamam illa 10k demedim ki temiz 9k dönsün yeter :D , biliyorum zaten b18'in b20'nin nereden sonra boş döndüğünü laf gelişi söyledim onu kanka niye geliyon ki üstüme :ninca: :D :D
yawru ben şuanda resmen NA'cıyım diyebilirim kendime, NA'nın özellikle B serisi bir motordaki karakteristiklerine aşığım diyebilirim :) daha önce de yazdım işin sonu aşırı besleme ama önce NA'ya doymak istiyorum kısmetse, ileride zaten honda olur, subaru olur, mitsubishi olur, nissan olur, boosted bir aracım olacak ama herşey sırayla demi yawru :D (tabi imkan olursa :))
var proje motoruuu :D:D
ugur geldi fiyatlar iyisin diyebilirim..
ne videoydu bee:)
vt vtecı hatırlatırım, erolda az beenmedı o aracı.. devam bu yolda uur aynen ;):)
eme o bır efsane yaw ne canlar yaktı eme :D:D
Maşallah iyimiş.