Na yapcan olum. Na yapmadan turbonun zevkimi çıkar. Önce na sonra bakcezzzz.hem da time trial daha zevkli. Yok lag oldu yog dolmadı aman viraj.
![]()
![]()
Na yapcan olum. Na yapmadan turbonun zevkimi çıkar. Önce na sonra bakcezzzz.hem da time trial daha zevkli. Yok lag oldu yog dolmadı aman viraj.
![]()
![]()
Walla ben de NA'cıyım patron da işte NA bile olsa seçenek çok, proje çok karar veremiyorum![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yav bak ben sayıyom aha 3 güne zati pistonun var. İnce conta Headers koni yay p28 jun veya skunk2 retainer camshaft e debriyajda aldın bi regüle ederiz seni walbro ile. Bide üstüne marlboro al sana porje.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yok be abi 9k-10k arası yeterli, ha biraz da torklu olursa iş görür![]()
hem 10k döneyim hem de torklu olsun,
baska;
az yaksin bide olur mu![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
uğur,n/a yap ama inan sonra o da yetmicek,senin arabanı istden antalyaya ben getirdim,çok iyi yapılmış b16 dı ama ***** biliyosun sonunu,bende şu an roftakı malzemelerın aşağı yukarı aynısı var,ama insanoğlu nankör,belli bi zaman sonra n/a yetmez daha fazlasını istersin,yanı bana yetmıyor artık,o yüzden maddı problem yoksa ÜFLEEEE ABİ
Ustaaa kismin yaw ben seni tanıcam![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Yaw tamam illa 10k demedim ki temiz 9k dönsün yeter, biliyorum zaten b18'in b20'nin nereden sonra boş döndüğünü laf gelişi söyledim onu kanka niye geliyon ki üstüme
![]()
![]()
yawru ben şuanda resmen NA'cıyım diyebilirim kendime, NA'nın özellikle B serisi bir motordaki karakteristiklerine aşığım diyebilirimdaha önce de yazdım işin sonu aşırı besleme ama önce NA'ya doymak istiyorum kısmetse, ileride zaten honda olur, subaru olur, mitsubishi olur, nissan olur, boosted bir aracım olacak ama herşey sırayla demi yawru
(tabi imkan olursa
)
var proje motoruuu![]()
ugur geldi fiyatlar iyisin diyebilirim..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ne videoydu bee
vt vtecı hatırlatırım, erolda az beenmedı o aracı.. devam bu yolda uur aynen![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
eme o bır efsane yaw ne canlar yaktı eme![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)